Cele mai renumite crescători americani bully și # 038; bloodlines

Cele mai renumite crescători americani bully și # 038; Bloodlines

Bătălia americană este o rasă relativ nouă, deoarece a fost înființată în anii 1990 în Statele Unite. Din cauza noii rase, crescătorii americani de bully sunt într-un fel diverse direcții, unele dintre ele sunt extrem de influente în comunitate și au deschis calea unui câine american american unificat și standardizat.

În acest articol, am vrut să vă ofer cei mai cunoscuți și influenți crescători americani americani, astfel încât să vă familiarizați cu locul în care se desfășoară programul de reproducere global. Aceste cunoștințe vă pot ajuta să aflați mai multe despre aceste linii de sânge, exemplele celebre și, probabil, vă ajută să decideți următoarea achiziție.

Crescătorii de câini vin și pleacă, mai ales cu o astfel de rasă competitivă ca agresori, dar acești crescători au fost în jur de ani de zile dacă nu decenii și câinii lor sunt aici să rămână. Verificați ghidul nostru de reproducere a câinilor; Aceasta explică cum să stăpânească geneticele canine și să se întâmple în creșterea câinilor.

Am vrut cu adevărat să încep cu crescătorii care au inițiat efectiv întreaga fundație a bully-ului american ca o rasă. După cum sa explicat Primul nostru articol bully bully 101, Nu există un singur crescător care a început rasa, dar în schimb, mai mulți crescători care au început să crească ceea ce voiau să fie bully american.

Iată câteva dintre cele mai influente și Băieți renumiți în America. Asigurați-vă că ați citit mai mult conținut modern de bully în noi IMENS Bundle bully.

Bucătărie de margini de la Razor

Considerat ca fondator principal al rasei americane de bully, Dave Wilson este proprietarul agresor al lui Razor, împreună cu prietenul său Carlos Barksdale. Totuși, într-un moment în care au existat bullieri, acești tipi s-au specializat în câini de joc de reproducere.

Dave a trebuit să se miște și a aterizat în VA, unde a început caniculele de margine ale lui Razor cu reproducerea teritoriului american de calitate superioară american. În acest moment, Dave a absorbit cât mai multă cunoaștere și cunoaștere genetică. Curând, totuși, a existat o interdicție pe Pitbulls și Dave are în vedere dezvoltarea unui câine diferit, mai buni și mai puțin terrier.

Dave Wilson sa întâlnit cu Ron Smith, care știe câțiva crescători de la AKC și UKC, iar Dave a început să prospere câini și crescători cu un fizic pe care ar dori ca pitbuldele să se sprijine spre. În Kimmar Kennels A găsit fizicul și construi el căuta și a scufundat mai adânc în genetica caninei pentru a-și porni propria linie de sânge, de acest nou tip de câine, în curând pentru a fi cunoscut sub numele de linia de sânge a lui Razor.

Vedeți câteva specimene, vechi și recente, de mai jos. (Credite: Pagina de ras ".)

Razi de ras lacomi cu Dave Wilson
  • Razori Edge Cairo (când copilul)
  • Razori Edge Desperado
  • Razor `Clasa =
  • Prin reproducerea diferitelor combinații de rase și linii de sânge, Dave a luat în cele din urmă stilul său mare, blocat, cu capul mare, mai scurt și mai mare și cu larg, pentru câinii săi. Aceste caracteristici fizice vor deveni în cele din urmă trăsăturile de semnătură ale liniei de sânge a bătăușilor americani. Bulierii de margine de ras tind să aibă mai mult de un a Classic Pitbull Uită-te într-o versiune mai scurtă, stocator. Băiaturile de ras "sunt adesea denumite aspectul mai curat sau clasic în comparație cu celelalte linii de sânge bully.

    Linia de sânge a lui Razor are unele dintre cele mai populare știfturi americane, inclusiv:

    • Destul de băiat Floyd Cine este un campion american de kennel Kennel Club (sau ABKC)
    • Ciocanul Bammer care este un bully xl tri-color
    • Elite Caleb cu cel mai bun os văzut într-un bully

    Din cauza Influența bătăușilor de campioni de la Razor, Această canisa trebuie urmată îndeaproape cât mai mulți crescători își urmăresc acest lucru Ideal bully. Razoarele de sânge Bloodline este unul dintre puținele care pot stabili tendințe și dinamică în lumea bully americană.

    Gottiline Bullies

    Fondată de Richard Barajas, Kennelurile de la vest a început aventura în 1997 după cumpărarea celor 7 săptămâni Notorii Juan Gotty de la Tony Moore, proprietarul caniselor de linie gri, pentru o sumă de 1.300 de dolari. Care au fost achiziționate au avut loc după Raider, Sirul său original a murit.

    Deși mai recent decât alte canioane care au fondat rasa, aglomerații de bătăi dintiline au propriul aspect înclinat spre un aspect voluminos și necomunic. Acest lucru se datorează faptului că direcția luată de programul de reproducere a lui Gottiline este clar: bullierii lor americani trebuie să prezinte masa musculară, un cap larg pentru a găzdui fălci puternici și a infuza cu buldogii pentru a obține acea aspect voluminos.

    Westcoast Gottiline`s Bullies poate arăta intimidant și construit pentru Greutate sportivă Dar ei au, de asemenea, un temperament blând. Programul de reproducere este strict pe aceste caracteristici mentale.

    Multe linii de sânge externe sunt acum legate de Notorii Juan Gotty și Gottiline. Aceste linii conexe au apariții diferite, inclusiv kennelurile Kingpinline sau Kikeland Kennels. Ambele numărate Juan Gotty În stocul lor fondator.

    Astăzi, WCG a început o altă linie de sânge numită Ace-linie. Linia noastră de sânge Wcg ace-linie se bazează pe una dintre cele mai mari legende ale lui Gottiline, care trece prin numele lui Domnul. Consistent și # 8220 negru și # 8221; și descendenții săi atent selectați. Acestea vor fi linerbreeding pentru a păstra origine puternic și dați un design mai mic la linia de sânge.

    Remyline Sloveryline

    Fondată de Chichester Fabian, care se bazează pe linia de sânge REMYLINE pe Remy Martin Lowjack, o margine de margine de razor apropiată. Remyline a intrat în 2003 cu nașterea Remy Martin care a fost produsă de Byron Johnson.

    Linia de sânge a fost credincioasă a sirei sale de fondare iconică, Remy Martin, și are o mulțime de sânge terrier american Pitbull. Generație după generație, Offseturile au fost create înapoi la Remy Martin Pentru a stabili trăsături și caracteristici specifice. Acești câini rămân extrem de consistenți și oferă foarte puține variații în ceea ce privește aspectul. Spre deosebire de Dave Wilson, care a folosit o serie de pitbulli diferite pentru a dezvolta linia de sânge a lui Razor, Fabian a folosit că doar un câine pentru a crea semnătura de remyline.

    Cele mai renumite specimene din această linie sunt cele care arată cât mai aproape de Remy Martin fondator. Acest student prolific cu peste o mie de descendenți înregistrați a avut un cadru destul de gros și o structură osoasă, greu în densitate. Remy Martin are o faimoasă stare de badass și o fawn albastră.

    Datorită popularității sale, multe caniuri internaționale sunt în așteptare doar pentru a avea șansa de a adăuga sângele Remy în propriul grup de bătăuși americani.

    Grey Line Bullies By Blue Star Kennels

    Gary Moore și fratele său, Tony Moore, propriul canisa albastră albastră care au provenit din linia de sânge a lui Greyline a bătăușilor americani și a lui Pitbulls. Gary a spus într-un interviu video că nu este într-adevăr câini de reproducere pentru bani, are un loc de muncă cu normă întreagă și doar rase câini care vor aduce ceva la masă și vor face ca rasa americană să se întoarcă înainte.

    Pentru că Gary și Tony Moore se grăbesc rar, câinii lor creează o mișcare în comunitate și de la deficitul lor popularitatea lor sa născut. Astăzi, sunteți norocoși dacă dețineți un bully american cu unele sânge originale greyline.

    Aspectul griline tinde să ofere câinilor cu un cap pătrat mare, un bot scurt și umeri și piept destul de largi. Ei într-adevăr arată puternic și fiecare reproducere a fost gândită cu atenție în ceea ce privește genetica pentru a repara aceste trăsături atât de particular pentru bătăușii grei.

    Gary Moore vorbește sincer și a recunoscut că râdea de noii crescători de pe Internet, cumpărând două câini de margine de la Greyline sau două rasori și reproducerea lor sub o nouă etichetă de sânge. Prea mulți au ca un scop final de a-și eticheta câinii cu un nume de sânge brand nou, dar uită ce reproducere este: genetică și un ochi bine pregătit.

    Unii dintre cei mai faimoși câini sunt Raider, Raider II, Soulja Boy, Monster și Gotty. Unii dintre ei au rămas sub proprietatea lor, dar alții au fost vânduți altor canioane.

    Greyline Pitbulls și Bullies sunt toate rezultate din rase atent studiate, nu sunt doar nume celebri puse împreună. Acesta este motivul pentru care acești frați sunt urmați de comunitate, deoarece de fapt știu despre ce vorbesc. Ei au zis teritoriul american Pitbull înainte ca bulbul american să înceapă chiar. Experiența lor cu Outcrossing și Line-reproducere este legendară în comunitate.

    Kurupt Sânge

    Deși sângele Kuruppt este cunoscut în mod obișnuit ca un program de reproducere a unui bullypit, ele sunt, de asemenea, descrise în mod obișnuit ca crescători de bătăi. Ele sunt specializate XL, XXL și Giant American Bullies. Mulți vor renunța la acești câini ca fiind autentici bullieri americani, dar pentru că rasa este atât de nouă, am crezut că a trebuit să adăugăm sânge Kuruppt aici, deoarece influențează lumea bully prin încurajarea câinilor mai mari, câini mult mai mari. Ne referim la acestea "Bullies & # 8221; la fel de ciudat.

    Kurupt Blood Panic

    Cele mai faimoase specimen americani bully americani merge sub numele de Kurupt Blood Panic, sau doar panică pentru cunoscători. Cu capul său de 27 de inci, panica este faimoasă la nivel mondial, iar materialul seminal a fost căutat la prețuri incredibile. Se pare că creșterea extremă atrage o mulțime de oameni așa cum am văzut-o cu Hulk din Dynasty Dark K9 și aici cu panică din sângele Kuruppt.

    Alți crescători americani americani americani

    Pe lângă cannele care au fondat sau au inițiat bully american, mulți crescători au început propriul lor Programe de reproducere și au câștigat o urmărire valoroasă datorită caracteristicilor uimitoare ale câinilor lor.t

    Acești crescători de bătăi includ:

    • Capabili
    • Blueking
    • Bullyson
    • Buttle
    • Camelot
    • Pumnal
    • Dax
    • De la cruz
    • Eddington
    • G-line
    • Gangis Kon
    • Uragan
    • Ironlină
    • Omul de fier
    • Kingpin
    • Mikeland
    • Monster G
    • Rugneck
    • Generațiile regale albastre
    • Îngâmfat
    • T n t
    • Watchdog
    • Whopper

    Alte canneluri ar putea să figureze pe pagină deoarece sunt extrem de influente în lumea (lumii) APBT & Bully, dar nu sunt de fapt ameliorați bullieri americani, dar amestecurile Pitbull. Un exemplu ar fi Dynasty Dark K9`s câini.

    Acestea sunt cei mai faimoși și influenți crescători americani americani au fost întotdeauna. Aceasta este o rasă tânără și rolul pe care acești tipi au jucat este hurual.

    Vă rugăm să împărtășiți în jur pentru a ne sprijini! :-)

    ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele mai renumite crescători americani bully și # 038; bloodlines