Top 10 cele mai bune canioane americane bully - de la kuruppt și remyline la nakamoto!

Top 10 cele mai bune canioane americane de bully - de la Kuruppt și Remyline la Nakamoto!

Datorită popularității câinilor americani bully, American Holly Kennels sunt în creștere și în numere. American Bully Kennel Club a fost primul Clubul Kennel să recunoască această rasă de câini relativ nouă. Ei sunt chiar mai noi în categoria câinilor de însoțitori.

Nu uitați să vă verificați Bestselling Ghidul american de bully Pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre creșterea câinilor etici, de îngrijire și de marketing de canisare.

Despre Kennels American Bully

American bully rasă vine în patru soiuri principale:

  1. Buzunar,
  2. Standard,
  3. Clasic, și
  4. XL.

Există, de asemenea, unele Tipuri de bully care nu primesc recunoaștere oficială. Dar aceste tipuri nu sunt la fel de comune. Câinii americani de bully vin în toate dimensiunile de la mici la mari.

durată medie de viață a unui bully american poate varia de la 8-12 ani. Cu toate acestea, ele sunt sănătoase în cea mai mare parte, iar doar câteva boli comune în această rasă sunt fatale. Cea mai obișnuită problemă de sănătate pe care acești câini se confruntă cu structura corpului, care în cele din urmă scade și viața lor. Se cântăresc în medie cu aproximativ 30 până la 40 kg. Am scris despre Erorile americane de reproducere a bulverului care afectează rasa și sperăm că toți crescătorii se inspiră de la tipii enumerați în acest articol.

Deși aspectul lor le dă un aspect agresiv, agresorul american sunt de fapt opusul în ceea ce privește personalitatea lor. American Bullies sunt de protecție, loiali și deosebit de prietenoși cu copiii. Acest lucru le face partenerul ideal pentru om. Mai recent, oamenii din întreaga lume au început să accepte bătăușii americani ca câini de familie și de companie, deoarece sunt inteligenți și ușor de antrenat.

Diferitele tipuri de bullieri americani
Diferitele soiuri de bullieri americani.

Top 10 Kenneluri americane bully

Pe măsură ce bully american a primit tot mai multă recunoaștere, am găsit numeroase canioase care pun câinii americani de vânătoare de vanzare. Cu toate acestea, creșterea numărului de caniuri de top de bullieri americani nu face mai ușor să găsească una.

Adevărul este că într-o piață o astfel de piață competitivă, găsirea unui crescător de încredere este dificilă. Prin urmare, ar trebui să ajungeți doar la cele mai importante canioane ale câinilor americani bully. Mai mult decât atât, dacă sunteți un crescător de câine, atunci având mai multe cunoștințe despre acești cani americani bully americani vă vor ajuta să începeți propria afacere de reproducere.

Dacă sunteți interesați să dețineți un bully american, puteți lua legătura cu unele dintre ele Cele mai bune canioane americane bully. Am pus împreună o listă cu primele 10 kenne de bully american care oferă celor mai buni câini din lume.

1. Kuruppt linia de sânge

Linia de sânge Kuruppt este o adăugare uimitoare pentru familia americană bully. Acest Amazing american bully linie de sânge Include câini mai mari, denumiți ca ciudat. Scopul lor este de a produce animale mari care arată intimidant, dar au cea mai iubitoare personalitate. Celebrul canisa bossy sunt unul dintre crescătorii acestei linii de sânge. Aceasta este unul din partea de sus XXL Bully Kennels în S.U.A. Ce mai sunt, se specializează în dimensiunea XL și gigantică în bullieri americani.

Mai mult, acești câini urmăresc înapoi la luptătorii Pitbull de la 100 de ani în urmă, deși linia de sânge Kuruppt este mult mai mare în dimensiune. Chiar dacă această linie de sânge are o istorie lungă nedocumentată, dar știm despre cel mai apreciat câine din această linie de sânge. Kurupt Blood Panic (uneori denumită panică) este un imens bully american american, care are a 27-inch gigantic cap. Specimenul panicilor nu este folosit numai pentru reproducerea acestei linii de sânge, dar este, de asemenea, vândută în întreaga lume la alte caniuri de sânge Kuruppt și crescători.

Linia de sânge Kuruppt are o reputație foarte stabilă în ceea ce privește reproducerea etică. Cu toate acestea, o problemă cu această linie de sânge este că nu toți oamenii o recunosc ca un bully autentic american. Dar linia de sânge Kuruppt a fost introdusă doar câțiva ani în urmă. Deci, putem înțelege reticența oamenilor pentru ao accepta.

Puteți afla mai multe despre această linie de sânge a acestui lucru pagina de Facebook.

2. Muchia lamei

Azi, Bulieri de margine de ras sunt una dintre cele mai cunoscute în lumea câinilor. A existat un moment în care găsirea de rasori de margine de margine pitbull a fost imposibil. Cu toate acestea, Dave Wilson a schimbat lumea kennelor americane de bully. El a început când bătăușii nu existau deloc, dar astăzi, cu toată pasiunea și munca grea, el a reușit să obțină bătăuși de ras de margine numit printre cele mai bune canioane de câini americani bully.

Chat cu Dave Wilson de la marginea de rasori.

Dave a început prin pregătirea câinilor de joc cu scopul de a le face atletic și puternic. El a crescut unele dintre cele mai bune American Pitbull Terriers, dar în curând, a fost impusă o interdicție care la împiedicat să facă acest lucru. Aceasta este atunci când Dave a început să experimenteze și să aplice cunoștințele sale de genetică în joc. Cu toate acestea, scopul său era să meargă pentru ceva "mai bully, mai puțin terrier". Deci, după o mulțime de săpat, el a găsit câinele perfect pentru a-și porni linia de ras de sânge.

Acesta a fost un câine din Kimmar Kennels care a produs acum câțiva dintre cei mai buni bătăuși americani din lume pentru această linie de sânge. Așa cum sunt acești câini gros și puternic, Deci, oamenii care iubesc un bully ideal sunt un fan al acestei linii de sânge. De obicei, KLL și XXL Bully Kennels ras această linie de sânge.

Dacă doriți să luați legătura cu alți razori, entuziaști și crescători de bully, atunci vă puteți conecta cu ele pe acest lucru pagina de Facebook.

3. Gottilina Pitbull Bloodline

Aici este o altă canalitate de bully american care ar putea să vă intereseze. La fel ca majoritatea linii de sânge american american, acesta a început cu achiziționarea unui alt student de sânge. Richard Barajas este creditat pentru începutul acestei linii de sânge. După ce câinele lui a murit, el a luat altul din canisele de linie gri numită Notorii Juan Gotty. Acest legendar urmează să se întoarcă la showtime, care a fost fundația Femeie de Grey Line Pitbulls.

Richard a cumpărat Gotty în 1997. Datorită aspectului lor muscular, acești câini au fost numiți Gottiline Pitbulls. Linia de sânge a câștigat prima faimă în America înainte de a trece la Filipine, China, Japonia și Canada. În programul de reproducere Gottiline, ei urmăresc să producă mari, Pitbulls voluminos. În special, acel câini de sânge sunt renumiți în sporturi de greutate.

Cu aspectul lor feroce și construit larg, acești câini arată destul de intimidant. Cu toate acestea, personalitățile lor sunt totalul opus. Această linie de sânge este renumită pentru a avea un temperament calm și o aură prietenoasă. De-a lungul timpului, aspectul original de gotilină sa schimbat drastic.

Dacă sunteți în această linie de sânge, contactați această canisa pe ei Website.

Imagini rare de Notorii Juan Gotty de la Kennels West Side.

4. Remyline Sloveryline

Linia de sânge remyline a fost Inițiat de la un razor de margine american bully și a fost pornit de Fabian Chichester în 2004. Această linie de sânge a produs câini de înaltă calitate în ultimii 15 ani. Oamenii de pe piață sunt adesea nebuni pentru un bully american aparținând acestei linii de sânge.

La început, au folosit un bătăuș de sex masculin de la marginea de ras, numit Lowjack`s Remy Martin și o femeie terrier Pitbull numit Bella. Cu toate acestea, nu au intenționat să înceapă o nouă linie de sânge. Dar bully masculin rezultat a fost atât de perfect încât cererea pentru materialul seminal a crescut. Acum, acel stud a fost numit Remy, și cum a început linia de sânge Remyline. Astăzi, există peste 1000 de bătăieri de sânge remyline. Cu toate acestea, Kennels American Bully din SUA se aliniază încă pentru specimenul acestei rase.

Mai presus de toate, există un lucru care stabilește această linie de sânge în afară de alții & # 8212; Fabian a creat întreaga linie de sânge cu același bărbat, ceva ce majoritatea crescătorilor nu încearcă. Ca rezultat, fiecare câine din această linie de sânge are un aspect consecvent și similar care atrage tot mai mulți oameni. Acum, o mulțime de alte canneluri încearcă să creeze un remy de propria lor prin ameliorarea razelor de margine de margine. Cu toate acestea, ceea ce nu dau seama este că Remy-ul original a venit de la doi câini foarte specifici, care numai Fabian a fost suficient de norocos pentru a găsi.

Puteți lua legătura cu crescătorii de remyline existenți Aici. De asemenea, aici veți găsi unele dintre cele mai bune canioane de bully american.

Fabian Chichester, fondatorul liniei de sânge Remyline, împărtășește cu noi pierderea câinelui său Remy Martin.

5. Colby Pitbull Bloodline

Colby Pitbulls se numără printre XL la câinii XXL. Această linie de sânge este de peste un secol vechi. Cu toate acestea, puteți găsi în continuare un pui de rasă de 100% în ea. Acești câini sunt foarte puternici și sportivi, totuși, temperamentul lor nu este calma. Acest lucru le face necorespunzătoare ca acasă animale de companie sau câini. Dimpotrivă, ele sunt câinele de sport perfect datorită naturii lor sănătoase.

În zilele noastre, destul de mult toate crescătorii clasici americani bully cresează câinii Colby Pitbull datorită cererii lor ridicate. Cu toate acestea, acești câini nu au un aspect similar cu bull-ul american cu un corp larg și o statură scurtă. Dimpotrivă, câinii din această linie de sânge sunt musculari, mari și au picioare lungi, la fel ca și bătăiașii americani. Puteți citi mai multe despre această linie de sânge Aici.

6. Bully tabără linie

În lumea bulversilor americani, Domnul. Miagi este un nume de uz casnic. Acest stud este de fapt de la linia de tabără bully. Iconic și exotic americanii americani pot fi adesea 50% linie de tabără și 50% de ras. În total, cele două linii de sânge legendare au creat unele dintre cele mai bune și mai iubite linii de sânge din ziua modernă.

George Soto este directorul CEO al TheBullyCampline. Mai mult, el deține domnul. Miagi și îl pune cu siguranță la o bună utilizare cu toată reproducerea. Nu numai că canisa lui are a Reputația foarte respectabilă, Dar există, de asemenea, o mare cerere pentru puii acestei linii de sânge. Ei au genetica foarte inteligentă care dau câinilor o structură scurtă și extrem de largă a corpului cu caracteristici perfecte. În întreaga lume, crescătorii folosesc descendenți direcți din această linie de sânge pentru a-și crea propriile.

George Soto conduce un spectacol în care publicul ajunge să admiră câinii perfecți ai canisei sale. Dacă asta nu este convenabil pentru dvs., atunci puteți vizita oficialul său Instagram Pentru a vedea câțiva dintre puii săi. Mai mult, George, de asemenea, rulează Internaționalul Bully Registry de asemenea.

7. Linia de aur

Canicul de aur produce unii dintre cei mai iubiți bătăuși americani. Unele caniuri produc Bullies XL Line Line, în timp ce alții merg la buzunar sau Micro-american Bullies. Northwest Golden Line este o canisa celebră pentru această linie de sânge. Cu toate acestea, ele produc doar câini de linie de aur de dimensiuni mai mici. Această canisa este Situat în Oregon, Prin urmare, numele nord-vest. O familie pasionată și entuziastă rulează linia de aur de la nord-vest pentru a produce agresoare fantastice americane.

Linia de aur Bullies de pe această canisa au oase groase. Ei au, de asemenea, o largă caracteristică și Structura corpului scurt. Mai mult, această canisa asigură și un temperament bun la câinii săi. Ele produc, de fapt, câinii perfecți pe care oamenii cu apartamente mai mici pot deține, de asemenea. Nu doar că, dar această canisa produce și alte linii de sânge. Cu toate acestea, Linia de Aur este specialitatea lor. Studul lor, Sancho, este o faimoasă linie de aur, cu un corp gros și larg.

Puteți afla mai multe despre această canisa Aici!

8. Linia Kingpin

Dacă sunteți în căutarea de bullieri americani cu Genetică sportivă și feroce Dar o personalitate iubitoare, atunci s-ar putea să fiți interesați de linia Kingpin. Acești câini au o Personalitate pasivă ceea ce le face să se potrivească pentru păstrarea într-un apartament. J Lomeli deține Kingpinline neatins și este un contributor major pentru el. Interesant, faimosul bully american, domnule. Miagi, a avut o sirenă Kingpin. Aceasta confirmă faptul că această linie de sânge a fost în jur de zeci de ani și este printre cele mai bune.

Iată J Lomeli`s Instagram unde poți să-i admiri puii și să afli mai multe informații despre Kannel Bully American. Din cei 27.000 de adepți pe care îl are pe Instagram, presupunem că este un crescător etic cu o bună reputație. Pe de altă parte, dacă doriți să contribuiți la această linie de sânge, atunci puteți obține și material seminal de înaltă calitate a bolțurilor deținute de J Lomeli.

9. Marginea lui Gottiline

Dacă preferați a buzunar sau micro-american bully, Apoi, marginea lui Gottiline este locul pentru a merge. Această canisa este specializată în pitbulluri scurte și largi. Mai mult, capete de blocare, structură masivă, oase groase, piept largi și o statură scăzută sunt alte caracteristici ale puiilor din această canisa.

Cu alte cuvinte, ei sunt stăpâni la Producerea câinilor moderni dintilinei. Mai presus de toate, ei folosesc Șuruburi și femele pedigree pentru a produce cele mai bune gunoi. Unele dintre cele mai renumite Gottiline Pitbulls ale lumii provin din această canisa, cum ar fi Punct ochit punct lovit, Acru mere, și Victoria.

Marginea bullys dintiline se află în California de Sud. Puteți afla mai multe despre ele pe ei Website.

10. Nakamoto Bullies

Nakamoto Bullies sunt crescători americani americani bully, cu sediul în California de Sud care se ocupă de Bullii exotici. Această canisa de familie este numită după fiu, Jack Nakamoto Jr. Ventilațiile de reproducere ale acestei familii merg înapoi în timp cu mama de reproducție Pitbulls din anii 1980. Cu toate acestea, a început să reproducă bullieri americani în 2010 împreună cu fiul ei. Pe scurt, faptul că lucrează ca o familie și au atât de multă experiență, asigură pasiunea și calitatea de reproducere americană.

Familia salută pe oricine Vizitați canisa de 60 de acri și vedeți câinii lor. Au ras în principal de la TheBullyCampline Karate Copil (care este unul dintre cei mai buni copii din Miagi) sau de la un pedigree Nakamoto Bully. Câini exotice de înaltă calitate din această canisa sunt expediate persoanelor din întreaga lume. Mai mult decât atât, această familie utilizează metode de reproducere certificate VET. Deci, puteți să vă asigurați că aglomerații lor americani sunt sănătoși și produse în cele mai bune condiții. Dacă sunteți un iubit american de agrement, le puteți contacta pentru a cumpăra puii.

Cu toate acestea, există știri speciale pentru proprietarii de canisare - oameni de la Nakamoto Bullies oferă, de asemenea Studiu de serviciu pentru alți crescători. Deci, puteți începe propria linie folosind serviciul lor. Puteți să le vizitați Website pentru mai multe informatii.

Concluzie

În acest articol, am încercat să acoperiți toate cele mai bune canioane de bully american. În întreaga lume, oamenii au încredere în aceste caniuri pentru utilizarea practicilor de reproducere etică.

Dacă doriți să reproduceți bullieri americani, atunci să aveți în vedere că acest lucru nu este un loc de muncă ușor. Fiind un crescător de câine de succes, mai ales al unei rase provocatoare, cum ar fi bully american, poate dura ani de muncă grea și sudoare. O mulțime de caniuri vin și pleacă, dar doar câteva kenne americane de bully supraviețuiesc în timp.

Ceea ce pare a fi o afacere simplă pornind de la un bully american de sex masculin și de sex feminin este adesea dincolo de provocare pentru a menține. Imită o altă canalitate de succes vă va duce nicăieri. Utilizați propriile dvs. cercetări și cunoștințe pentru a veni cu idei de succes.

Cu toate acestea, ceea ce este important este că dvs American Bully Kennel utilizează practici de reproducere etică. De asemenea, Aflați mai multe despre alte rase bully pentru a decide cu privire la o viziune clară pentru linia dvs. de sânge. Nici o afacere nu are succes fără muncă și etică. Aceste două calități sunt blocurile de clădiri ale tuturor acestor canioane americane de bully americane și singurul motiv pentru care clienții sunt atrași de câinii lor. Cu alte cuvinte, ei au supraviețuit de zeci de ani pe această piață dură pe baza principiilor lor. Acesta este ceva pe care toate celelalte cani și întreprinderi ar trebui să se străduiască să le facă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 cele mai bune canioane americane bully - de la kuruppt și remyline la nakamoto!