American bully xl - standard, regim, sânge, reproducere & faq

American Bully XL - Standard, Regim, Bloodline, Creștere și FAQ

Un American Bully XL este o varietate de hibrid sau designer, rasa de caine Bully american, De asemenea, cunoscut sub numele de groapa americană, bullypitbull și un bullypit. Această rasă a fost doar în jur de câteva decenii.

De fapt, a fost prima creastă în anii 1980 și anii `90. Scopul a fost de a crea un bun însoțitor / câine de familie. Americanul Bully a fost creat prin reproducerea unui terrier american Pitbull și American Staffordshire Terrier. Litterul rezultat a fost apoi crescut selectiv pentru a ajunge la ceea ce numim bully american astăzi. A fost recunoscută pentru prima dată ca o rasă de către American Bully Kennel Club (Akbc) și mai târziu de către Clubul Kennel United (UKC).

Acest articol este Ghidul Ultimate privind Bully XL american. În acest articol, vă voi spune despre istoria groapă de bully XL, Cerințe alimentare, comportament și temperament. În plus, vom discuta, de asemenea, creșterea și importanța liniei lor de sânge.

Ce este un bully american XL?

Bully american a fost clasificat în patru soiuri de către ABKC. Singurul criteriu pentru clasificare este înălțimea câinelui. Factori precum greutatea nu se numără.

Multe soiuri ale rasei americane de bully sunt împărțite după cum urmează:

  • Standard: Un câine de dimensiuni medii cu o structură densă a corpului. Dimensiunea standard American Bullys sunt de la 17 la 20 de centimetri înălțime la wither
  • Buzunar: Câini care sunt de la 14 la 17 inci înălțime la.
  • XL: O variantă mai mare a bully-ului american standard.
  • Clasic: Aceeași dimensiune ca varianta standard, dar cu un cadru mai ușor.

Există, de asemenea Tipuri neoficiale care sunt fie mai scurte decât cele recunoscute de ABKC, sau mai mari. Micro sau xxl soiuri se încadrează în această categorie.

Atribuții fizice

Un adult masculin American Bullys Dimensiune XL trebuie să măsoare între 20 și 23 inci (51 până la 57 cm) la greabăn, în timp ce femelele de la 19 la 22 inci (48 până la 54 cm).

Este important să rețineți că soiurile de bullieri americani aparțin aceleiași rase de supraveghere. Și când vine vorba de XL Bullies, au același tip de corp și construiesc ca Standard American Bully.

Bully-ul american XL trebuie să aibă următoarele atribute cheie care sunt omoloage cu această rasă:

  • Heads Blocky / Heavy - capul este de obicei de lungime medie, dar este mult mai larg.
  • Scurte muzicale - sunt semnificativ mai scurte decât craniul, dar nu are brahycefalic (împins). Muzzle sunt, de asemenea, foarte largi și sunt pătrate sau rotunjite la sfârșit.
  • Oasele mai grele, structura musculară densă - corpurile lor sunt semnificativ mai grele decât alte rase de dimensiuni similare. Greutatea lor constă în principal din mușchiul pur. De fapt, această rasă este mai musculară decât cele mai multe alte rase.
  • Corp dens și concis - picioarele scurte și înălțimile mici cu corpuri mult mai lungi sunt caracteristicile cheie ale acestei rase.
  • Cu fața în față - Bullies au fost considerabil pielea. Pe măsură ce mărimea lor crește, ridurile lor devin și mai proeminente. Prin urmare, XL Bullies au o piele relativ mai rapidă
  • Ochii au pus adânc - Ochii în formă de ovală mică și medie, care sunt setați adânc în cranii.
  • Micșiturele și buzele de foarfece apropiate - Această rasă are mușcături și buze de foarfecare apropiate, dar nu sunt ceea ce ați sunat și # 8221;.

Crescătorii se concentrează pe două lucruri în primul rând la reproducerea bullierii americani XL. Primul este autenticitate. Bullies trebuie să respecte standardele de rasă. Celălalt aspect al acestei rase este al lor Sănătate și temperament. Deoarece scopul acestei rase este de a fi un câine de familie stabil și prietenos, un comportament bun este important.

Diferitele tipuri de bullieri americani
Diferitele soiuri de bullieri americani.

Ce este un bully american xxl?

La fel ca XL, XXL este un alt mare bully american. Este mai mare decât variația XL și, prin urmare, ABKC nu o recunoaște. Soiuri neoficiale și # 8221; este categoria cade XXL sub.

Bully-ul american XXL este cel mai mare dintre toate arome ale acestei rase și măsoară la 23 de centimetri sau mai înalți la wither. În afară de dimensiunea sa, XXL Bully are mult aceeași anatomie și temperament prietenos pe care-l iubim pe agresori.

Dar, pot exista mici variații ale caracteristicilor fizice. În timp ce dimensiunea XXL și alte soiuri sunt toate rasele similare, un câine autentic XXL Bully este mai dificil de produs. Crescătorii trebuie să fie mai atenți cu privire la cele mai mici detalii și caracteristici ale câinilor pe care le ratează. O parte din motiv este că soiurile XXL au ADN de alte rase, cum ar fi Bullmastiffs, și asta le face o varietate mai puțin autentică de bully american. Prin urmare, câinii de dimensiuni XXL rareori câștigă orice premii în câinii deschisi, arată în comparație cu soiurile standard sau de buzunar.

Dieta unui bully american XL

Dacă sunteți destul de privilegiat pentru a deține un bully american, trebuie să înțelegeți Cerințe alimentare. O dietă bine echilibrată mărește șansele bully-ului pentru o viață lungă și sănătoasă.

Mai devreme în viața lor, hărțuiții americani au nevoie de pui o dietă bogată în conținut de proteine ​​și grăsimi. Acest lucru este crucial pentru corpul lor în creștere, și creșterea osoasă sănătoasă. Dar, în timp ce o dietă sănătoasă este importantă, Genetica joacă un rol mult mai important în determinarea dimensiunii și construirii câinelui. Pentru bărbia de dimensiuni XL, dimensiunea lor mare se datorează în principal machiajului genetic al strămoșilor lor, și nu de dieta lor. în plus, Un bully american XL poate cântări oriunde între 80 și 150 de lire sterline.

Caloriile dvs. are nevoie de câine poate varia considerabil. Prin urmare, este mai bine să urmați un plan de dietă bine echilibrat creat de un veterinar doar pentru bully. Breakupul de calorii devine mai complicat atunci când vă hrăniți puii homemade / alimente crude. Pe de altă parte, trebuie doar să citiți etichetele pentru a determina spargerea calorică dacă utilizați alimente pentru câini ambalate.

Toți bătăușii americani au nevoie de același echilibru nutrițional în dieta lor. Dar, din moment ce XL este un câine atât de mare, are nevoie de cantități mai mari pentru a-și îndeplini Cerințe nutritive.

Hrana pentru câini brute

În timp ce nu este bine pentru noi oamenii, animalele nu au nici o problemă În urma unui plan de dietă brut. Alimentele crude adecvate pentru câinele dvs. includ:

  • Iaurt
  • Legume
  • Organe
  • Fructe proaspete
  • Carne
  • Ouă

De fapt, alimentele crude din surse organice și naturale este cea mai bună opțiune. pentru că Mâncarea brută are cel mai mare conținut de nutriție din toate dietele pe care le puteți alege.

Macronutrienți în hrana pentru câini pentru Pitbulls
Raportul de macronutrient vă recomandăm pentru pitbulli și câini activi de lucru: 50% din proteine, 30% din grăsimi și 20% din carbohidrați.

Mâncarea brută are multe altele beneficii pentru sănătate alimente supra-ambalate, de asemenea. Ea scade șansele bolilor, consolidează sistemul imunitar, îmbunătățește capacitățile de reproducere și maximizează durata de viață a bully. În plus, alimentele crude asigură, de asemenea, o gumă sănătoasă și creșterea dinților, precum și gâtul și Creșterea musculară a umărului În creșterea bătăușilor americani.

Dar există o captură! O dietă bazată pe Alimentele brute vine cu propriile probleme. Spre deosebire de alimentele cu animale de companie ambalate, Alimentele brute conțin riscul de bacterii și boli cum ar fi e-coli și salmonella. În afară de aceasta, este greu să formulezi o dietă brut bine echilibrată. Prin urmare, este ideal să vizitați un medic veterinar pentru a formula dieta corectă sau cel puțin să obțineți sfaturi de la un prieten care are mai multă experiență cu dieta americană bully xl.

Food de câine premium

Câinii americani bully XL au nevoie de o dietă nutritivă pentru a asigura creșterea sănătoasă a corpurilor lor musculare. Premium Dog Alimente Promită o dietă de înaltă calitate pentru câini. În timp ce acestea nu pot fi la fel de nutritive ca dieta brută sau de casă, ele sunt bine echilibrate și îndeplinesc toate cerințele dietetice ale câinelui.

Alimentele cu câini ambalate variază de la branduri ieftine la cele mai scumpe. În timp ce mărcile scumpe sunt, în general, mai bune, care nu sunt întotdeauna cazul. Trebuie să cercetați întotdeauna cu atenție înainte de a alege un brand pentru a vă asigura că sunteți în valoare de banii dvs.

Unele dintre cele mai bune branduri de hrană pentru câini premium sunt după cum urmează:

  • Orijen
  • Acana
  • Gust de sălbăticie

Orijen și Acana sunt branduri mai mari, în timp ce Gust de sălbăticie este cea mai bună marcă premium accesibilă. Unele branduri publicitate & Formulate pentru Bullies & # 8221; Dog alimente. Aceasta este doar o tactică de marketing. Bully-ul american XL va beneficia mai bine de alimentele de câine premium renumite, care sunt doar ridicat în proteine.

Homosexual de casă

Beneficiul principal al hranei pentru câini de casă este Pregătit sub supravegherea dvs. Prin urmare, știi exact ce este hrănit cu xl bully.

Când vine vorba de mese de casă, puteți schimba constituenții și puteți schimba ingredientele pentru a vă îmbunătăți dieta bully. Puteți face acest lucru prin hrănirea cu o carne mai slabă. Alternativ, puteți crește procentul de grăsimi dacă doriți ca câinele să rămână voluminos.

Supele și bulionul de carne, legumele, plăcintele, oasele brute și tocurile de carne sunt doar câteva exemple de dietă de casă. De asemenea, puteți alege diferite carne, cum ar fi puiul, curcanul, carnea de vită etc. sau o combinație a acestora la formularea unui plan de dietă. Mâncărurile de casă sunt încă mai bune decât alimentele de câine premium, Deoarece nu conțin:

  • produse secundare,
  • Folositoare,
  • ingrediente artificiale, sau
  • conservanți.

Dar aceste mese au propriile provocări. Principalul dezavantaj al meselor de casă este timpul pe care îl consumă pentru a se pregăti. Foarte puțini proprietari de câini au suficient timp pentru a pregăti mai multe mese în fiecare zi.

În al doilea rând, Determinarea echilibrului nutrițional corect poate fi o provocare cu mese de casă, mai ales dacă proprietarii de câini sunt neexperimentați în mese de casă. Prin urmare, este recomandat să formulați un plan de dietă cu ajutorul unui profesionist și respectați-l cu consecvența. Nerespectarea echilibrului nutrițional corect poate duce la consecințe grave pentru ameican bully XLS.

Biodisponibilitatea alimentelor pentru câini
Nutrienți, cum ar fi proteinele, grăsimile, carbohidrații și vitaminele să fie digerate de câini, dar nu toate acestea vor fi folosite. Hrănirea brută și alimentele de câine premium au o biodisponibilitate mai bună decât alimentele ieftine.

Faceți bully american XLS nevoie de suplimente?

Suplimentele de vitamine și minerale sunt utilizate pentru a satisface anumite cerințe corporale la câini, cum ar fi Îmbunătățirea abilităților cognitive, vedere, dezvoltarea creierului, rezistența osoasă, întreținerea pielii și a stratului, etc. Similar cu alte rase, bullierii americani au nevoie de o doză adecvată de acestea micronutrienți.

Dar asta nu înseamnă că toți proprietarii bully ar trebui să adauge suplimente la dieta lor XL American Bully. Evaluarea nevoii, precum și cercetarea tipului corect de suplimente este esențială. Un exces de aceste vitamine și minerale poate fi în detrimentul sănătății dvs. de bully. În mod similar, Utilizarea suplimentelor care conțin steroizi pentru creșterea musculară pot avea efecte secundare pe termen lung, ca:

  • Sistemul imunitar slăbit
  • Agravat reacții alergice
  • Creștere în greutate
  • Diabet
  • Tulburare de coagulare
  • Alopecia (pierderea părului)

Câinele dvs. va beneficia de suplimente, atâta timp cât îndeplinesc deficiențele în dieta câinelui tău. În mod obișnuit, sunt necesare suplimente atunci când agresorii americani sunt hrăniți sau diete de casă.

Asta pentru că, spre deosebire de alimentele de câine de marcă, aceste diete sunt dezechilibrate din punct de vedere nutrițional. A adăugat minerale și vitamine echilibrează deficiențele din aceste diete. În plus, ați putea avea nevoie de ele dacă bully nu mănâncă în mod corespunzător. Dacă dieta este insuficientă sau nu consumă suficientă carne din anumite motive, multivitaminele pot face minuni.

În plus, suplimentele sunt cu atât mai importante dacă bulliculul dvs. suferă de afecțiuni medicale care necesită suplimente specifice, cum ar fi osteoartrita și dermatoza. Ele sunt foarte importante pentru soiurile XL în timp ce îmbătrânesc, datorită dimensiunilor lor mari și a stresului excesiv asupra articulațiilor.

Beneficiile vitaminelor și substanțelor nutritive

  • Vitamine - Vitaminele au diferite beneficii. Vitamina E vă întărește sistemul imunitar al animalului, în timp ce vitamina A este importantă pentru menținerea pielii sănătoase și a unui strat strălucitor.
  • Minerale - sunt necesare minerale, în special în puii, pentru o dezvoltare sănătoasă. Dieta bully "trebuie să conțină potasiu, sodiu, fosfor, magneziu și clorură pentru a preveni deficiențele minerale.
  • Proteină - proteinele sunt importante nu numai pentru creșterea musculară, ci și pentru un strat sănătos.
  • Glucozamină și chondroitină - un supliment mare care împiedică șoldul și problemele comune, pe măsură ce XL Bully crește.
  • Acizi grasi omega-3 - Omega 3 este un supliment încercat și testat pentru diferite animale de companie. Ajută la:
  • Inflamaţie,
  • Durerea de artrită,
  • Heart & Rinichi Health
  • Trainitate
  • Îmbunătățirea stării de spirit
  • Omega 6 acizi grași - Acizii grași Omega 6 sunt suplimente cruciale prezente în aproape toate alimentele de câine premium. Acestea au următoarele beneficii:
  • Combaterea infecțiilor
  • Întreținerea pielii sănătoase și a unui strat strălucitor

Este important să subliniem pericolele unei supradoze de vitamine / minerale. Dacă este dat în exces, vor provoca simptome precum diaree sau pot duce la o consecință mai fatală pentru tine bully.

Cât de mult exercițiu are nevoie de bully american xls?

Exercitarea este o necesitate absolută pentru bullicul american XLS. Nu numai că această rasă are nevoie de o priză pozitivă pentru energia sa, dar are nevoie și de exercițiu pentru a rămâne sănătoși. O mulțime de exerciții vă păstrează câinele fericit și are următoarele beneficii:

  • Păstrează comportamentul distructiv în verificarea prin furnizarea unei prize energetice pozitive
  • Păstrează agilele americane de agilă și activă.
  • Reduce problemele de digestie și constipația.
  • Încurajează câinii moale sau timizi să devină mai activi.
  • O mulțime de activități fizice vă face agitația bătăușului, ceea ce îi ajută să doarmă mai bine noaptea.
  • Ajută la controlul greutății și vă păstrează groapa de a obține supraponderali.

Este adevărat, American Bullies sunt mult mai activi decât noi, și poate deveni obositoare pentru unii proprietari. O mulțime de oameni cred că suficient timpul de curte ar trebui să fie suficient pentru bullieri americani și pentru corpurile lor musculare.

Adevărul este că un bully va aștepta probabil în aer liber până când îl numiți înăuntru în loc să alergați în jurul curții, mai ales dacă aveți o curte mică. Pentru bullieri americani, este important ca ei să aibă pe cineva să interacționeze cu.

Pitbull Greutate trage
Bully rase un astfel de terrieri de tauri pituri și bullieri americani excelează la tragere în greutate!

Cele mai bune exerciții pentru bully american XLS

Polul de primăvară - Toy & # 8221; Păstrează câinele ocupat și permite o mulțime de activități fizice, nu necesită în același timp nici o activitate din partea dvs. Polonezii de primăvară își exercită cu adevărat mușchii câinelui și le păstrează ocupați ore întregi.

Flirt-pol - o altă activitate care vă întărește câinele. Polul de flirt nu necesită să-l rogi în timp ce câinele dvs. a încercat să prindă jucăria la sfârșit. Atât polul de primăvară, cât și polul de flirt sunt activități pe care le puteți efectua în curtea dvs., chiar dacă nu aveți o mulțime de spațiu.

Greutate de tragere - tragerea în greutate a câinilor este un sport recunoscut pe plan internațional care a avut comunitatea caninului împărțită pentru o perioadă foarte lungă de timp. Aceasta implică un câine special instruit care este legat unui cărucior mare cu roți, cu ajutorul unui ham exclusivist. Coșul este încărcat cu greutate, fie cărămizi sau mortar / beton și câinele este de așteptat să tragă coșul cu greutatea corporală, energia și forța.

În plus, trebuie să vă concentrați asupra altor jocuri care necesită bully pentru a alerga în jurul și într-adevăr întindeți acei mușchi. Acestea includ capturarea, ascunderea și căutarea și urmărirea bulelor. Dacă câinele dvs. îi place să interacționeze cu alți câini, este chiar mai bine dacă câinele dvs. are un partener să se joace. Puteți organiza grupuri de joacă cu câini de cartier și permiteți câinelui dvs. să se deschidă la interacțiunile sociale și să facă prieteni noi.

Nu în ultimul rând, nu putem uita Câine de câine. Este absolut important ca ceasul în cel puțin o jumătate de oră în fiecare zi. Este o parte importantă a unui stil de viață sănătos, în special pentru bullii de dimensiuni mari XL.

Importanța liniilor de sânge american

Înțelegerea strămoșilor sau a pedigreei unui câine este esențială, mai ales când vine vorba de câini hibrizi, cum ar fi bully-ul american. Genetica și caracteristicile fizice ale unui mic sunt dependente de părinți, precum și de întreaga linie. De fapt, există literatură extinsă despre genetica caninei.

Cei mai mulți crescători de bătăi care sunt în ea doar pentru bani cumpără doi câini scumpi, le-a ras, și sunați la gunoiul rezultat o linie de sânge. Ei nu puteau fi mai greșit!

Ce înseamnă sângele în American Bully XLS?

Cele mai renumite linii de sânge bully
Cele mai renumite linii de sânge bully

Renunțați crescători, cum ar fi Edge de razor Începeți cu caracteristici foarte specifice în minte. Dar spunând că linia de sânge urmărește să producă un câine mare, cum ar fi un bully XL este foarte vag. Cu excepția cazului în care v-ați viza aspecte foarte specifice, cum ar fi densitatea osoasă, volumul muscular, dimensiunea botului și cranii, sau înălțimea, plecați din loc pentru imperfecțiuni.

Un crescător care a făcut cunoștințe insuficiente despre acest subiect nu va putea defini ceea ce are nevoie și canisa lor va fi vulnerabilă la deformări și probleme medicale care vor lua generații pentru a scăpa de. A reală linie de sânge este un sânge grozav combinat cu caracteristici specifice, definite din get-go, exclusiv pentru canisa ta.

De ce este important să utilizați diferite linii de sânge?

Când începeți, veți avea nevoie de câini de fundație pentru a începe reproducerea. Dacă vă îndreptați spre un stil mai autentic sau tradițional, ar trebui să vă uitați la Câini de ras de margine sau Remyline Sloveryline. Dimpotrivă, dacă vă îndreptați să creați o linie de sânge mai extremă, ar trebui să vă uitați la Gottline, Kuruppt Line, precum și mai multe canioane curente de creștere a navelor de reproducere.

Când vine vorba de bullieri americani, ei au o listă de linii de sânge recunoscute. Iată doar câteva dintre ele:

  • Capabili
  • Blueking
  • G-line
  • Omul de fier
  • Monster G
  • Watchdog

Acestea sunt doar câteva dintre zeci de alte linii de sânge. Dar ce este motivul pentru toate aceste linii de sânge? De fapt, Kennels urmăresc caracteristici distincte pe care le doresc într-o rasă. Și după cercetarea intensă, ei încep să reproducă diferite linii de sânge ale bătăușilor americani, până când ajung la rezultatele dorite. Acest proces poate dura cu ușurință până la douăzeci de ani. Dar rezultatul final merită bine.

Importanța de a vorbi cu crescătorii cu experiență

În epoca de astăzi, totul a fost transformat într-o marfă. Același lucru este cazul cu crescătorii americani bully. Există crescători care se află în această afacere pentru câștiguri pe termen scurt și au scopul Vindem puii scumpi fără a avea cunoștințe aprofundate despre liniile lor de sânge. Strategia lor este marketing agresiv, și, din păcate, mulți oameni cad pentru asta.

Dimpotrivă, crescătorii experimentați petrec ani de anii cercetați genetica unei anumite rase. Ei au dobândit cunoștințe valoroase și știu ce funcționează și ce nu. Dar, mai important, câinii lor au o sănătate excelentă și șanse minime de imperfecțiuni genetice. Mai mult, linia lor de sânge este mult mai autentică, deoarece au o comandă extinsă a istoriei linii de sânge bully.

Cred că este important să menționăm câteva bine-cunoscuți bully bully xL linii de sânge Prin crescători de reputație:

  1. Kurupt Blood Panic de Kurupt Sânge
  2. Ciocanul Bammer de Razor Margine

Ambii crescători sunt pionieri în bulvicul american XLS. Deoarece soiul XL este oarecum de o raritate, nu există mulți crescători care au făcut un nume pentru liniile de sânge XL.

Creșterea bully-ului american XL

Cand Creșterea americană Bully XLS, Este important să cunoaștem răspunsurile la întrebările care să aleagă, cât de mult să investească, prețul de bullieri pe piață etc.

Să discutăm!

Alegerea unui câine american XL Stud

Contract de service Stud
Un contract de servicii de student asigură ambele părți care intră în acord susțin sfârșitul negocierilor, protejând în același timp sănătatea și bunăstarea studului, barajului și a descendenților.

Ca paradoxal ca acest lucru poate suna, Nu trebuie să cumpărați un știft când începeți afacerea dvs. de reproducere. Asta e corect! De fapt, este o idee bună să cumpărați doar femeia când începeți și grad în sus. Majoritatea crescătorilor americani de crescătorie Studiu de serviciu. Recomandăm foarte mult ca noii crescători să opteze pentru acest serviciu, mai degrabă decât să-și cumpere propriul stud.

Există motive bune pentru acest lucru, desigur:

  • Bully american XL Stud Puppy pe care îl cumperi să nu se dovedească a fi ceea ce te-a așteptat.
  • Șuruburile de locuit pot fi foarte scumpe.

Pe de altă parte, opțiunea pentru un serviciu de știft are avantaje clare:

  • Folosind un știut binecunoscut, va ajuta la vânzarea așternutului rezultat; la prețul dorit.
  • Puteți folosi reproducerea liniei cu știftul pe care l-ați primit de la femei.

Linebreeding în bully american XLS

Crediții doresc să producă în mod constant cățeluși cu caracteristici similare dacă canisa lor produce câini buni. Linerbreeding este procesul de reproducere a câinilor strâns legați pentru a obține caracteristici consecvente în așternutul rezultat.

Acum, să discutăm procesul de reproducere a liniei:

  1. Găsiți un crescător care are două știfturi americane de bijuterii americane XL Sibling
  2. Achiziționați un cățeluș de sex feminin de la Studiul Littler, precum și materialul seminal înghețat al fratelui studiului. (cumpărare suficiente paie pentru 3 rase.)
  3. Când catelul dvs. este suficient de mare pentru reproducere, puteți începe să reproduceți linia cu paiele înghețate pe care le-ați cumpărat.

Țineți minte, în timp ce reproducerea de linie produce o gunoi consistentă, Membrii familiei directe de reproducere este un mare nr. Prin urmare, este mai bine să-i reproducăm pe fratele tatălui său. Acest lucru nu numai că va produce litri consistenți, ci va reduce șansele genelor recesive la câinii dvs. Mai târziu, când aveți propriii câini de sex masculin adulți, îl puteți folosi ca fiind propriul tău stud.

Linerea la câini
Linerea la câinii explicată de Jay Laurence Lush.

American Bully XL Preț

În medie, un bully american XL va costa oriunde între 2.500 până la 5.000 $. Dar, nu există nici o îndoială că Există fluctuații și variații semnificative ale prețurilor în cadrul acestei rase. Deci, să vorbim despre prețurile pe care le duc.

În general vorbind, bully american XL sunt destul de scumpe. În comparație, ele costă mai mult decât soiurile standard, deoarece sunt mai puțin frecvente. Mai mult decât atât , origine De asemenea, contribuie la un cost XL Bully - o linie de sânge campion poate tripla (dacă nu mai mult) prețul mediu de vânzare de rasă.

Dar, când începeți să intrați în linii de sânge de calitate și "Bulier și # 8221; câini, prețurile se ridică. Acum, în funcție de structura, realizările, calitatea liniei de sânge și pedigree, ați putea cheltui cu ușurință până la 10.000 de dolari pe un bully american decent XL.

O mulțime de crescători de tauri folosesc tactici de marketing agresive și foarte atrăgătoare online cu campanii virale, videoclipuri atrăgătoare și așa mai departe. Nu fi păcălit de asta - Concentrați-vă pe sănătate, genetică, reputație, sânge și calitatea puiilor.

Care sunt bully americani XLS potrivite pentru?

Temperamentul american XLS "este de obicei foarte prietenos și fac Câini de companie excelenți. De fapt, au fost crescuți să fie Câini de familie cu anumite caracteristici fizice agresive. Mai mult decât atât, un temperament american XL`s este de așa natură încât este prietenos față de străini, copii, precum și bătrâni.

Bully american este o rasă derivată din American Pit Bull Terrier. În timp ce Pitbulls au fost crescuți istoric pentru a lupta cu câini, că nu este atât de bullii americani.

Prin urmare, aglomerații americani atrag de obicei tineri care caută un câine cu caracteristici fizice izbitoare și un temperament prietenos.

American Bully Creștere
Verificați-vă Ghidul american bully Pentru proprietari și crescători.

American Bully Faqs XL

Am discutat deja totul important pentru a începe cu această rasă. Acum, să discutăm câteva întrebări frecvente referitoare la această rasă.

Sunt periculoase bully americane xls?

Nu, dimpotrivă. Americanul Bully XLS sunt câini prietenoși și nu vor arăta niciodată agresiune dacă familiile lor nu sunt amenințate. Ei nu atacă copiii sau alți câini din albastru. Mai mult, spre deosebire de American Pit Bull Terriers, rasa americană de bully nu este interzisă în Marea Britanie sau în altă țară.

Având în vedere că un bully american XL este instruit și socializat corespunzător, cel mai probabil va fi ieșind, curios, prietenos și puțin probabil să arate orice fel de agresiune.

Ce este o greutate americană xl?

O greutate americană Bully poate varia între 80-120 lbs. Greutatea poate varia din cauza variațiilor de dimensiune a craniului, a structurii osoase, a lățimii (soiurile extreme tind să aibă o poziție mult mai largă), precum și înălțimea. În plus, tipul de dietă Un bully american XL consumă și masa musculară afectează greutatea sa.

Sunt bully americane XLS AKC rase recunoscute?

Nu, bully american XL nu sunt recunoscuți de Clubul American Kennel (AKC). Acest lucru se datorează faptului că bully-ul american este o nouă rasă. Dar, bully-ul american XL este recunoscut de American Bully Kennel Club (ABKC) si Kennel Club (UKC).

Bătălia americană XL a fost recunoscută de ABKC înapoi în 2004 când ABKC a fost format. ABKC a fost primul registru formal american bully. UKC a recunoscut oficial această rasă mult mai târziu, la 15 iulie 2013.

American Bully XL VS XXL

Americanul Bully XL și XXL sunt din punct de vedere tehnic același soi. În general, XL Bully se află la 20 până la 23 de centimetri la. Bullies mai înalt decât îngrijirea a fost clasificată ca XXL sau Giant Bullies. Dar uităm la ea dintr-o perspectivă diferită, aceste două distincții sunt doar distincții de marketing. Lasă-mă să explic. Unii crescători vizează clienții care caută bully american autentic XL, care sunt recunoscuți de ABKC și pot participa la spectacole de câini.

Pe de altă parte, unii oameni doresc doar un câine exotic care iese în evidență. Crediții trebuie să-și vândă câinii pentru cel mai mare ofertant și iau aceste diferențe subtile pentru a-și comercializa câinii ca soiuri XL sau XXL.

American Bully XL vs Pitbulls

Numele Pitbull este vagi și indică faptul că o rasă a coborât Bulldogs și terriers. Există diferite pituri mixte sau pură, cu caracteristici asemănătoare cu Bulldogs sau Caracteristici de tip Tull Tare. American Bullies sunt diferite de pitbulls, deşi.

Restricțiile de tip bully recunoscut în mod oficial includ:

  • American Staffordshire Terrier,
  • American Pit Bull Terrier și
  • Staffordshire Bull Terrier.

American Bully XL este un tip de bully american; Un câine din ce în ce mai popular. Bully american a fost rezultatul reproducerii terrierilor Pitbull și a terrierilor americani Staffordshire (Amstaff).

Cele mai multe pitbulls măsoară între 17 și # 8243; la 21 și # 8243; și cântărește 30 până la 60 de lire sterline. American Bully XL, așa cum sugerează și numele, sunt mai mari cu bărbații care stau la 20 ° C # 8243; la 23 & # 8243; înalți la cele mai importante și la femele la 19243; la 22 și # 8243;. American Bullies XLS poate greutate de 80 la 150 de lire sterline.

Pitbulls au fost crescuți din punct de vedere istoric ca câini de luptă, și sunt câini foarte inteligenți, agili și ascultători. Bullierii americani sunt identificați de fizicul lor muscular și de poziția agresivă. Dar au o natură blândă și fac câini de familie excelenți.

diferențele dintre Amstaff, Pitbull și Bully
Bully american este Bulier, mai puțin terrier decât personalul AM și APBT.

Bully american XLS sunt, fără îndoială, câini izbitoare, ideale pentru persoanele care iubesc o canină. Dar aceste mușchi și articulații puternice nu sunt doar pentru spectacol; Dela Cruz White Dragon 5150 & # 8221; bully are a tras un timp de 11.806 de lire sterline. Ce mai sunt, acești câini fac cu adevărat la termenul "cel mai bun prieten al omului și # 8221; Din cauza naturii lor prietenoase.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American bully xl - standard, regim, sânge, reproducere & faq