20 De podcast-uri cele mai bune pentru iubitorii de câini

20 de podcast-uri cele mai bune pentru iubitorii de câini

Ideea de a asculta Podcast-uri pentru iubitorii de câini toată ziua sună ceresc. Este mai ales din cauza cât de convenabil este să puneți un podcast și să faceți ceva împreună cu el. Fie că este vorba de o lungă perioadă de timp mers pe jos În parc sau o navetă acasă, ascultând un podcast este cel mai bun mod de a trece timpul!

Deși există o problemă mică pe care ați putea să o întâlniți; Găsirea unor podcast-uri bune despre câini nu este la fel de ușor cum credeți. În cazul în care avem și împărtășim lista celor mai bune podcast-uri care au existat vreodată. Deci, stați înapoi și dați această listă o citire; vă veți găsi cu siguranță noul dvs. favorit aici!

De asemenea, checkout nostru Lista celor mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini!

Top 20 de cele mai bune podcast-uri pentru iubitorii de câini

Podcast-urile de câine sunt o mare sursă de divertisment și cunoștințe dacă sunteți un entuziast de Doggo. Instruire, Viața, mâncarea, sănătatea și orice altceva vă puteți gândi la puii voștri; Există un podcast pentru el. Mai mult decât atât, dacă aveți întrebări despre câinii dvs., sunteți probabil să îi răspundeți.

Cu asta spuse, să sari în niște podcast-uri de câine acum:

Podcast-uri pentru iubitorii de câini
Podcast-urile pentru iubitorii de câini sunt atât informative cât și distractive!

1. Pot să-ți petrec câinele

"Pot să-ți petrec câinele"Podcast este remedierea perfectă pentru iubitorii de câini. Spectacolul este găzduit de doi iubiți de câini, Renee Colvert și Alexis B. Preston. Fiecare episod are un nou oaspete, deoarece gazdele discută despre toate cunoștințele lor personale și externe ale săptămânii. Acestea includ câinii lor, doggiile de trend de la știri și câini pe care îl petrec în fiecare săptămână.

Este în fiecare marți, cu mai multe conținuturi de bonus în timpul săptămânii uneori. Există, de asemenea, o secțiune specială în fiecare podcast numit "minutul mutt", unde discută despre fapte despre o singură rasă. Deci, ce nu trebuie să iubească? Tot ce vă puteți imagina și asta și într-o podcast de 30 de minute!

2. Nation canin

Nation canin Podcast-ul merge puțin departe să acopere lucrurile legate de științele comportamentale la câini. Aceste podcast-uri sunt în fiecare lună și găzduite de un entuziast de câine, Eric Brad. Fiecare podcast vă va ține la curent și într-adevăr vă ajută să înțelegeți de ce câinii se comportă așa cum fac și modul în care aceste comportamente pot fi modificate.

Punctul de ființă - vă veți iubi știind mai multe despre câinele dvs. În consecință, va contribui, de asemenea, la crearea unui mediu mai fericit în jurul casei dvs. În afară de podcast-urile despre câini, ei au, de asemenea, o serie de bloguri și materiale scrise pe care le puteți citi în timpul liber.

3. Dr. Dunbar`s Iwoof Podcast

Iwoof - nu este doar numele care este minunat, podcast-ul este aproape perfect. Dr. Dunbar, creatorul Iwoof Podcast, acoperă încărcăturile de subiecte legate de câini din aceste serii. În prezent, există cinci sezoane complete ale mai multor episoade.

Povestirile Dr. Dunbar acoperă-o doar alcătuită. Mai degrabă, se confruntă cu cineva. Scenariile din viața reală și sfaturile de lucru se întreabă și veți afla că după ce ați dăruit un episod Go. Cu toate acestea, ultimul sezon datează din 2016 - așa că nu mai este activ.

4. Trucurile rapide și murdare ale antrenorului câinelui

Următoarea noastră podcast va schimba cu siguranță relația dintre dvs. și puii dvs.Dacă sunteți un nou părinte Doggo, " Formatorul de câine& # 8216; are încărcături de noi trucuri răcoroase pe care le puteți folosi pentru a-ți instrui puii. Cu toate acestea, sfaturile nu sunt doar pentru proprietarii tineri de pui. Dacă sunteți părinte al unui câine adult, există sfaturi și trucuri pentru tine - deoarece nici o vârstă nu este prea veche pentru a afla ceva nou!

Aceste sfaturi sunt de asemenea utile dacă sunteți angajați un nou antrenor pentru câinele dvs. Treceți prin podcast-uri și vedeți dacă formatorul dvs. are o idee despre cum să vă abordați întrebările. Asta este o modalitate bună de a începe procesul. Din nou, asta nu este singura utilizare a acestor podcast-uri - le puteți folosi, de asemenea, dacă sunteți pregătire de casă sau pur și simplu învățați puiul un nou obicei.

5. Creative câine de antrenament

Creative câine de antrenament este podcast-ul dvs. unic pentru a învăța despre câini și formarea lor. Acestea sunt podcast-urile ideale pentru iubitorii de câini, în timp ce își menționează obiectivele pentru a educa oamenii despre câini și stilul lor de viață. Care a spus, a fost suficient să mă facă să mă îndrăgostesc de munca lor!

Podcast-urile sunt excelente cu lecții extinse pe un anumit subiect. Mai mult, site-ul are, de asemenea, o opțiune de căutare, astfel încât să puteți căuta cu ușurință un podcast. Toate acestea se adaugă pentru a face acest podcast o opțiune destul de bună pentru începători și veterani deopotrivă!

Instruirea câinilor creative
Podcast-ul de formare a câinilor creative vorbește despre câini și formarea lor.

6. Este o lume câină de câini

Îmi place bucuria pe care o primim în fiecare zi în a fi cu compania de câini și asta este vorba despre următorul nostru podcast. "Este o lume câină de câini"Este unul dintre puținele podcast-uri de câini care sunt un all-rounder. Au discuții despre câini, rasele lor, comportamentele, problemele și o mulțime de alte subiecte interesante Pentru ca tu să te prețuiești, cu puii tăi!

Gazdele, Liz Palka, Petra Burke și Kate Abott, postați aceste podcast-uri de stil de discuții în fiecare săptămână, cu celebrități interesante, de asemenea. În afară de discuțiile oficiale, gazdele discută, de asemenea, viața lor cu câini și obiceiurile lor drăguțe. Este, de asemenea, unul dintre puținele podcast-uri de reproducere câine pe care le veți întâlni, astfel încât să puteți găsi mai multe despre reproducere.

7. Radio Dogast

Radio Dogast este suficient pentru a face un iubitor de câine Go Bonkers. Ei acoperă fiecare ultimă știri despre câini, astfel încât nu trebuie să treci prin ea singur. Creatorii Profilul câinilor de profil, discutați despre sfaturi de formare și discutați despre crearea câinilor. În mod similar, aceștia efectuează, de asemenea, interviuri cu crescătorii de animale de companie și alți admiratori pentru a obține informații extraordinare.

Ce este minunat despre acest podcast este că au o secțiune separată pentru copii. Deci, dacă aveți un copil care iubește să vorbească despre cățeluși, secțiunea "Puppy Play Time" va fi minunată! Un ultim lucru - ei și ei fantezie, deci dacă aveți ceva în minte, le puteți cere să o caracterizeze.

8. Podcast-ul câinelui

Podcast-ul câinelui este condusă de Sean McDaniel, un antrenor de câini, care excelează la ambarcațiunile sale. Lecțiile de formare sunt uimitoare, aprofundate și atât de bine explicate că acest podcast a aterizat în curând în favoritele noastre. Sunt sigur că veți avea o opinie similară atunci când începeți să-i ascultați!

Dacă vă îndreptați spre site-ul web, există o caracteristică specială pentru a pune și întrebări. Sean prezintă unele dintre aceste întrebări în podcast-urile sale și le răspunde pentru a ușura proprietarii de câini cu privire la problemele lor. Seria noastră preferată personală a fost "comanda de sit", doar recent acoperită de el. Un alt lucru - dacă sunteți în căutarea unui podcast de câine pe Spotify, modul de câine este și acolo. Nu doar asta, ci și alte alte platforme de streaming. Oferiți-i o privire pentru a vedea dacă mediul dvs. preferat este sau nu.

9. Frenzi Dog Sport Podcast

Frenzi sport de câini este o școală online care învață proprietari de câini despre sporturile de câini competitive. Videoclipurile, webinarii și cursurile sunt explicate temeinic pentru a vă oferi un început bun.

În afară de aceasta, ei conduc, de asemenea, unul dintre cele mai populare podcast-uri de câine până în prezent. Aceste podcast-uri acoperă mai multe subiecte variind de la sport, formare, comportament câine și alții.

10. Ceva de latrat

Cele mai multe podcast-uri de câine sunt conduse de entuziaștii de câini care iubesc să împărtășească experiențele lor de zi cu zi. Pe de altă parte, avem "Ceva de latrat& # 8216; care este găzduit de Chad Mackin, un antrenor de câini recunoscuți la nivel internațional, scriitor și vorbitor. Acest podcast este proiectul său personal în care își împărtășește experiențele, sfaturile și trucurile și discută câinii în general.

Podcast-ul este minunat dacă renunți doar la cunoașterea mai multor câini și lumea animalelor de companie. El preia subiecte, întrebări, dezbateri și le răspunde într-o manieră simplistă.

11. Formarea pozitivă a câinilor

Pozitiv câine Podcast-urile oferă Victoria Stilwell și Holly Firfer, doi iubiți de câini și conversațiile lor despre Doggos. Această serie de podcast vă va ține la curent cu toate cele mai recente știri de câine.

În afară de aceasta, Victoria are, de asemenea, o sesiune specială numită "întrebați Victoria", unde are oaspeți speciali și răspunde la unele dintre cele mai interesante întrebări vreodată. Vă puteți abona la podcast-urile sale pe mai multe platforme și să țineți cont de toate cele mai recente postări!

12. Câine salva oamenii

"Câine salva oamenii"Este unul dintre cele mai bune podcast-uri pentru iubitorii de câini. John Bartlett, un activist pentru drepturile animalelor, crede în aducerea comunității canine împreună și întărirea acestora prin povestiri uimitoare de câini. El oferă oaspeți din întreaga lume cu câini de toate rasele, iar dragostea și pozitivitatea sunt imprimate pe tot parcursul podcast-ului.

Este unul dintre favoritele noastre și într-adevăr vă ajută să vedeți cum câinii schimbă lumea. Sincer, sunt o ființă frumoasă și poveștile pe care le veți auzi pe podcast-uri vă vor umple cu siguranță inima în uimire.

13. Robert Cabral`s conversații canine

Conversații canine se concentrează pe acoperirea subiectelor noi și lăsate atunci când vine vorba de formarea câinilor și comportamentele lor. Este condusă de Robert Cabral, care este un antrenor principal și un specialist de comportament pentru câini.

Altele decât instruirea și discuțiile privind comportamentele câinilor, aceste podcast-uri de asemenea, să satisfacă sport, sănătate, concursuri și nutriție pentru câini. Este pe fiecare iubitori de câini Lista de podcast-uri pentru câini pentru a asculta, și nu ar trebui să renunți la adăugarea acestui punct de redare pentru Pet Pet Fie!

14. Vegas Rock Dog Radio

Următorul nostru podcast a fost folosit pentru a fi buzzword când vine vorba de un timp minunat cu câinii. "Vegas Rock Dog Radio& # 8216; este găzduit de Sam Ratcliffe-d`arrigo, de asemenea, cunoscut sub numele de "regina rock n roll".

În mai puțin de o oră, gazda și oaspeții ei discută tot ce trebuie să știe despre câini În știri, viețile lor, oamenii din jurul lor, și unele tidbite ale culturii pop.Acesta este un alt radio clasic și vă va ajuta să adunați informații despre ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

15. Lucrează ca câini

Câinii de lucru sunt uimiți și de ajutor pentru oameni în atâtea domenii ale vieții. În acest podcast, "Lucrează ca câiniȘi autorul vorbește foarte mult despre acest lucru Câini de lucru, formatorii lor, manipulatorii și cercetătorii. Deci, indiferent dacă sunteți proprietarul unui câine de lucru sau planificați să dețineți în curând, acest podcast este o mină de aur.

Există atât de multe informații neprețuite pentru a vă recolta, o să o iubiți. Veți avea, de asemenea, experiența de primă mână și ascultați povestiri despre ceea ce este ca să lucrați lângă câinii de lucru, deoarece gazdele gazdă celebrități și formatori.

16. Tales de câine

Tales de câine este vorba despre povestiri, încercări curajoase, sacrificii și eroici afișate de câini. Podcast-ul vă va ajuta să vă îndrăgostiți, pe măsură ce creatorii discută despre poveștile noastre de tovarășii noștri iubiți, care sunt cu noi în orice moment.

Sunt multe de învățat din aceste podcast-uri despre cum câinii sunt ființe frumoase și merită dragostea cea mai mare de la omologii lor umani.Podcast-ul este în fiecare zi de luni și fiecare poveste este remarcabilă în sine! Este unul dintre favoritele noastre când vine vorba de selectarea podcast-urilor pentru câini pe Spotify.

17. Bad Dog Agility Podcast

Dacă v-ați gândit vreodată să vă îmbunătățiți performanța dvs. de companie în competiții sau să luați parte la ele, veți trebui să puneți niște lucruri în. "Agilitatea de câine rău& # 8216; Podcast este locul în care discută cu atenție Agilitate, concursuri de câini și știri relevante Pentru tine să ții la curent.

Podcast-ul oferă, de asemenea, proprietari de câini care au câștigat anterior cu doggiile lor și au împărtășit câteva sfaturi pentru noii veniți să beneficieze. Vei avea un timp minunat ascultând podcast-ul de câine rău dacă intenționezi să participi cu câinele tău.

18. Cog Radio Dog

"Cog Radio Dog& # 8216; este o inițiativă a națiunii cognitive, o școală de formare axată pe modificarea agilității și comportamentale. Este condusă de Sarah Stremming, un antrenor de câini uimitori care intenționează să facă relația dintre canin și om mai bine.

Fiecare episod conține experiențe, sfaturi de instruire și metode bine verificate pe care le puteți încerca pe câinele dvs. Podcast-urile sunt postate în fiecare săptămână. În mod similar, există o scriere pentru fiecare podcast dacă sunteți și un fan al blogurilor.

Cog Radio Dog
Radioul Cog Dog este axat pe modificarea agilității și comportamentale.

19. Raportul de aur podcast

Următorul nostru Podcast este vorba despre Retrieveri de Aur. Dacă aveți nevoie de un conținut de câine uimitor în viața ta sau un timp vesel în mijlocul săptămânii dvs., # 8220;Ratia de aur& # 8221; Podcast este un lucru perfect pentru tine.

Este o serie despre retriverii și actualizările proprietarilor despre viața lor. Este atât de multă distracție, ascultând că oamenii vorbesc despre câinii lor Goofy. Acest podcast de câine zilnic este cu siguranță cel pe care l-am pierdut, dar nu mai este că acesta este următorul pe lista noastră de dorințe!

20. Câini de oraș

Așa cum sugerează și numele, Câini de oraș este vorba despre a trăi o viață de oraș cu puii tăi. Îți va da o idee despre ceea ce este ca să trăiești și să ai grijă de un pui într-o viață rapidă. Vei iubi experiențele, poveștile și evenimentele încântătoare Creatorii și oaspeții discută. Mai mult, fluxul de conținut este superb și vă va ajuta chiar să vă simțiți ca și cum ați fi în conversație.

Astfel de podcast-uri pentru iubitorii de câini sunt adevărate pietre. Dacă ați fost lipsiți de ea, asigurați-vă că ați urcat rapid și treceți la curent cu el. Este deosebit de important dacă sunteți o persoană orașului și planificați să obțineți un câine - vedeți ce înseamnă să dețineți unul!

Indiferent dacă încercați să vă relaxați sau să învățați, aceste podcast-uri sunt sigur că vă vor ajuta să treceți timpul în cel mai plăcut mod! Verificați unul sau doi astăzi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De podcast-uri cele mai bune pentru iubitorii de câini