Întrebări pentru diam diam diam diamond privind programul de creștere

ÎNTREBĂRI PENTRU DIAM DIAM DIAM DIAMOND PRIVIND PROGRAMUL DE CREȘTERE

Americanul Bully World folosește termeni de marketing, cum ar fi buzunarul, XL, XXL și mai mult, poate prea mult. Am contactat canisa Diamond Pride pentru a înțelege ce înseamnă XXL pentru ei știind că standardul oficial recunoaște doar tipul XL.

Acesta este un interviu rapid cu doar câteva întrebări și câteva răspunsuri minunate. Nu acordăm nici o practică de reproducere, dar vrem să fim un loc în care cineva poate vorbi, iar oricine poate reacționa la ceea ce aducem la masă. Simțiți-vă liber să lăsați comentariile de mai jos!

Vă rugăm să ne dați un context despre Kennel Diamond Pride și despre dvs.

Numele noastre sunt Matt și Cassi Johnston. Noi deținem și alergăm Kennel Diamond Pride. Suntem situați în South Arkansas.

Suntem specializați în producerea de bătăuși sănătoși XXL cu aspect și temperament uimitor, care sunt spectacole și calitate de lucru. Bulii noștri fac parte din familia noastră la DPK. Toți puii se nasc în casa noastră, monitorizați 24/7 și având în vedere cea mai bună îngrijire pe care banii îl pot cumpăra.

Spui pe site-ul dvs. pe care l-ați ras XXL Bullies, dar standardul oficial recunoaște doar tipul XL & # 8230;

De pe site-ul ABKC, standardul XL American Bully`s este după cum urmează:

Acesta este un amendament la standardul de bază pe care un bully XL este determinat de înălțimea sa pentru adulți. Bărbați peste 20 de ani "- 23" la greabăn. Femei de peste 19 "- 22" la greabăn. Important să rețineți că soiul XL Bully este pur și simplu mai înalt decât standardul AM. Bătăuş. Xl câini de câini împărtășesc aceeași construcție, tip de corp și tip de rasă ca standardul AM. Bully, și sunt de așteptat să transporte un tip de corp puternic musculat, masiv, voluminos.

Studul nostru principal, Buddha, este de 24 de centimetri înălțime, făcându-l în afara standardului pentru clasa XL. Fiind în afara standardului oficial numai prin înălțime și încă având toate celelalte caracteristici americane de bully, ne simțim încrezători în numirea lui un "bully xxl."

XXL Bully Perfection prin Kennel Pride cu Diamond Buddha de 4 ani, 24 de centimetri înălțime, 140 lbs, 27.Cap de 5 inci. XXL Bully Perfection prin Kennel Pride cu Diamond!

Cum creați în mod consecvent câini mari / mai mari, ce este în programul dvs. de reproducere?

Folosim în mod constant câini mai mari cu pedigree care poartă și câini mai mari, astfel încât să putem obține în mod constant nu numai dimensiunea pe care o dorim, ci sănătatea și aspectul general și temperamentul pe care îl străduim. Dimensiunea nu este totul la DPK. Sănătatea și să fie un câine funcțional sunt considerațiile de vârf pe care le avem atunci când facem reproducerea.

Ce tip de dietă și exercițiu vă păstrați câinii pe tot parcursul anului?

Câinii noștri mănâncă Gust de sălbăticie kibble alături de carne crudă (pui, cerb, carne de vită etc.) În fiecare zi, timp de cel puțin o oră, doi câini sunt în curtea de exerciții cu acces la un pol de primăvară, flirt stâlp, bile, jucării, jucării de remorcare, tragere în greutate etc. Fiecare câine este exercitat în mod activ folosind polul de flirt pentru un minim de 15 minute pe zi.

Ce alte crescători și linii de sânge cauți și de ce?

Pe măsură ce se poate vedea să aruncăm o privire la câinii pe care îi avem, iubim Crucea de fier (ick) linia de sânge până la stilul câinelui. Am făcut mulți prieteni în lumea câinilor, câțiva cu care ne uităm cu adevărat sunt Tyler Long la Triple Cross Kennels și Greg Crouch la Tungsten Bullies. Ambii sunt oameni de afaceri mari și foarte educați în rasă.

Ce evoluție în comunitatea bully și rasa bully sper de 10-20 de ani de acum?

Sper că în următorii 10 până la 20 de ani mai mulți crescători se concentrează asupra sănătății câinilor. Chiar acum, se pare că majoritatea sunt prinși în cât de mult cântărește câinele și doresc câini mai mari și mai mari. După cum știe toată lumea, acest lucru va duce doar la reproducerea crescătorilor pentru câini mai mari și cu vedere la efectele nesănătoase ale acestuia.

Există prea mulți crescători doar oferte de servicii pentru că pot genera mai multe venituri pe tot parcursul anului, în loc de a avea catelusi și așternuturi?

Absolut, de fapt, aș dori să văd mai mulți oameni doar dețin bărbați și le-am studiat în loc să reproducă mai multe și mai multe pui. Pentru fiecare canisa care deține doar bărbați, că mai puține cățeluși au adus în lume din motive greșite.

Regina Nala, o producție DPK de 4 luni! Regina Nala, o producție DPK veche de 4 luni!

Credeți că prețurile din lumea bully este prea nebună?

Cu siguranta nu, este adevarat la spun primesti ceea ce platesti. Calitatea este de neprețuit. Desigur, recomand tuturor să facă cercetările înainte de a cumpăra un câine, doar pentru că câinele este scump nu înseamnă că este de cea mai bună calitate.

Smashing Instagram cu contul dvs., când ați început și cum ați crescut atât de mare?

Am fost pe Ig cu pagina noastră de canisa @diamond_Pride_kennel timp de aproape doi ani acum. Tocmai am postat poze cu câinii noștri și oamenii îi iubesc. Îi plac imaginea, arată și etichetează prietenii și este o reacție în lanț.

Care sunt sfaturile de top pe care le-ați oferi unui crescător de bătăi care este nou în joc și dorește să obțină o anumită tracțiune pe social media?

Aș sugera să luăm fotografii de calitate și să le postați, acest lucru atrage atenția asupra dvs., precum și arată câinii că el ar fi reproducerea.

Care sunt planurile dvs. pentru viitor, de topul dvs. de reproducere, etc?

Avem mai multe rase de calitate superioară care vin în 2016, de exemplu, a anticipat Buddha X Smoosh reproducere. Aceasta va fi prima reproducere a lui Buddha. Toată lumea care vede Buddha vrea un catelus de la el. El este un exemplu mare de bully xxl și nu putem aștepta să vedem ce produce el.

Tocmai am cumpărat Triple Cross Kennel, Deci, avem o mulțime de câini noi care vin și planificăm lucruri uriașe pe tot parcursul anului viitor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întrebări pentru diam diam diam diamond privind programul de creștere