9 Sfaturi pentru kenneluri bully pentru a obține mai mulți adepți instagram

9 sfaturi pentru kenneluri bully pentru a obține mai mulți adepți instagram

American bully crescători împreună cu Credite de tip Pitbull sunt mult mai tineri decât orice altă comunitate de rasă. Cei mai mulți crescători obișnuiți nu au chiar un cont Instagram, în timp ce comunitatea bully are un război nemilos pe Instagram și unii dintre ei au zeci de mii de fani, în timp ce alții platou la 50 de ani. Iată câteva sfaturi prețioase pentru crescătorii de crescătorie pentru a-și mări urmașii lui Instagram ai canisei.

Înainte de a începe, este important să spunem că toate sfaturile din lume nu au reușit să fixeze calitatea câinilor tăi. Prea mulți crescători favorizează marketingul greu și dau iluziei să aibă câini de calitate atunci când nu au niciunul. Acest lucru va dura doar câteva luni. Ceea ce contează, pe termen lung, este de a avea amândouă, un program de reproducere a câinilor de calitate, dar și marele marketing care merge cu ea.

Să începem cu aceste sfaturi de instagram pentru voi care cresc bullieri americani. Este timpul să fiți auzit și să fiți văzut pe Instagram, și nu am pus ca un sfat pe care ar trebui să-l postați un mare conținut, acest lucru este destul de evident și # 8230;

1 - Cum ar fi, comentați și urmăriți în nișă

Primul și cel mai simplu mod de a face oamenii să vă urmeze este să le urmați. Știu că mulți crescători care, pentru primele săptămâni, au luat 30 până la 45mn în fiecare seară înainte de culcare doar pentru a merge pe Instagram să-i placă, să comenteze și să urmeze utilizatori și postări în nișă.

Da.
Socializa.
Colabora.
Cere.

Du-te pe un crescător sau un profil iubitor de câine și ca 5 sau mai multe poze. Apoi, lăsați un comentariu pe ultima. Și în cele din urmă, urmați acest profil Instagram. Acea persoană va avea notificările ei buzzing și el sau ea dorește la fel ca tine: o atenție care se traduce în plăci, comentarii și urmează. Așa că ați făcut pe cineva fericit, iar șansele sunt acea persoană vă va urmări și vă va vizita profilul, lăsând câteva comentarii sau vă place în urmă!

Acum, doriți să faceți acest lucru la oamenii relevanți, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este de a utiliza funcția de căutare Instagram Hashtag. Popular Hashtags pentru a căuta sunt #Americanbully, #dontbullymybreed, #bulllylove, #instabully, #bullynică, #dontbullybully, #ilovemicully, #dontbullyilypitbull, #igbullyfamily, #bullypit, #bullygram, etc. Vor fi niște buldogi și Taur rase în ea, dar țintă larg, nu fi prea îngust în hashtags, du-te la alte rase, cum ar fi Rottweilers, Dobermans, și așa mai departe.

Vizitați profilurile altor crescători și vedeți cine comentează fotografiile lor. Sunt șanse, acești oameni sunt chiar în mijlocul audienței țintă

2 - Brand conținutul dvs. de instagram

Puneți-vă într-un pantof de iubiți, care urmează 3 până la 15 conturi Instagram vorbind despre bătăuși, Pitbulls, sau rase bully. De fiecare dată când își deschid aplicația, ei văd un râu de imagini de bully, toate caută la fel, mai ales după câteva săptămâni de a urma aceste.

Cum vă va observa persoana respectivă în timp ce scrolați în sus și în jos ecranul? Ei au câștigat. Acesta este răspunsul.

Acesta este motivul pentru care contează pentru a da fotografiile dvs. de instagram (și videoclipurile) un cachet, o semnătură, un stil unic. Acest lucru se poate face în mod explicit folosind logo-ul dvs. la același loc pe fiecare imagine sau, se poate face discret cu probabil o suprapunere de culoare pe postările dvs. Există miliarde de moduri de a stârni imagini într-un mod pe care oamenii îl cunosc la prima vedere că sunt ale tale. Găsiți-vă drumul.

Bullymax Instagram
Little Colaj de Branding Instagram Bullymax: Toate imaginile au ceva în comun, dar nu sunt repetitive! Mare loc de muncă aici!

Pe partea flip, nu-l exagerați din cauza unor motive, va dura ceva timp pentru stil și brand fiecare imagine pe care o postați "# 8230; mai ales dacă postați adesea! Și ar putea să vă purtați pe urmașii voștri, așa că asigurați-vă că este minunat sau variați arome pentru a vă ajuta să vă surprindeți ochii lui Instagram.

3 - Angajați și socializați cu publicul dvs

Când cineva dă o misiune de a-și crește publicul, aproape întotdeauna începe neglijarea adepților lor actuali. Aceștia sunt fani care nu au lăsat niciodată în jos pentru că au fost deja cu voi și ei pot acționa ca ambasadori să vă aducă și mai mulți adepți. O modalitate importantă de a păstra urmașii fericiți este să se angajeze cu ei. Este o rețea socială atât de socială! (Mult.)

Instagram spune mulțumesc
Un crescător a postat o fotografie a gunoiului și a primit multe plăceri. Totuși, a luat timp pentru a mulțumi celor care au comentat! Loc de muncă bun.

Răspunde la fiecare un singur comentariu Persoanele pleacă pe actualizările dvs., urmați-le dacă merită, ca și imaginile lor, arătați-le că vă pasă. Du-te mai departe, comentari și mulțumesc oamenilor care pur și simplu ți-au plăcut fotografiile. Mulți oameni se plac fotografiile fără a urma, făcând să le recunoști și veți primi o mulțime de urme în schimb.

Nu păstrați ceea ce credeți că este cel mai bun conținut pentru că doriți să îl postați când aveți mai mulți adepți. Postați-l acum și veniți cu un conținut și mai bun de câteva săptămâni în jos când ați crescut numărul dvs. de urmărire.

4 - Cereți adepților să eticheteze prietenii

Oferind o mulțime de iubire pentru adepții tăi ca descris mai sus, le vei face gata să te ajute ori de câte ori le întrebi. Da, este un pic manipulativ, dar ambele părți sunt fericite, deci nu este nimic rău.

În același timp, cereți-i urmașilor să-și eticheteze prietenii care ar putea fi interesați de fotografiile pe care tocmai au postat-o. Evident, asigurați-vă că această actualizare specifică este atât de bună încât oamenii ar putea doriți să 1) Citiți descrierea 2) Să cunoască prietenii lor prin etichetarea lor într-un comentariu.

Etichetați un Instagram prieten
Urmașul a cerut să eticheteze un prieten care iubește Rottweilers. Și oamenii au făcut-o! Loc de muncă bun.

Un alt mod de a face acest lucru este să-ți faci câinele să poarte sau să țină o bucată de hârtie care spune eticheteaza un prieten! Acesta va converti mult mai mult, deoarece este foarte vizibil și cu siguranță drăguț. Fa-o acum!

5 - Colaborați cu alți crescători de bătăi

Majoritatea bloggerilor fac asta, am făcut-o aici, de asemenea, cu articolele noastre. Ajungeți la cineva boxing din categoria dvs. (o nișă sau o audiență similară și o dimensiune similară) și vă promovați reciproc folosind conținutul nativ.

Pentru noi, a fost un articol blog Postat în blogul celuilalt blogger. Pentru tine, vei posta o altă imagine de câine a crescătorului și că crescătorul va face același lucru cu tine. Evident, în descriere, voi doi veți menționa celălalt și vă recomandă publicul respectiv să urmeze.

Funcționează foarte bine cum spune utilizatorilor acolo că sunteți recomandat de un alt influențat pe care îl urmează, astfel încât să meritați o urmărire.

Aceasta este o strategie de a folosi din când în când, așa cum ați putea supăra pe urmașii voștri care vă urmăresc deja să-i cereți continuu să urmați alți crescători (aleatoriu).

Extindeți strategia și încercați să o faceți o platformă încrucișată! Promovați pe site-ul dvs. Instagram un site și întrebați webmasterul să promoveze contul dvs. Instagram pe site-ul său web. Încercați să monitorizați rezultatele. Repetați ce funcționează, opriți ce nu.

6 - Postați videoclipuri scurte ale bătăușilor și caniselor

Mai multe și mai multe conținuturi video apar peste tot. A început cu YouTube și apoi Instagram, Vine, Snapchat, Facebook și continuă să meargă, acum cu streaming video live (Periscope & Meerkat!)

În mod evident oameni ca videoclipurile, dar, din păcate, majoritatea oamenilor nu știu cum să ia videoclipuri decente. Instagram limitează videoclipuri la 16 secunde, astfel încât, într-un fel, nu puteți merge așa de rău cu atât de puțin timp pentru a trage.

La fiecare câteva zile, postați imagini scurte ale câinilor dvs. într-un fel de acțiune sau un videoclip despre dvs. vorbind despre ziua dvs., sarcinile dvs., luptele voastre, succesele voastre. Aici din nou, încercați să vedeți cum merge. Nu fiți speriat să testați diferite lucruri precum video rapid în mașină, la spectacolul de câine etc.

7 - Listă conținut relevant Hashtags & Post orientat

Vă amintiți lista lui Hashtags pe care am folosit-o pe vârful # 1? Vizitați-le pe toate, eliminați cele pe care nu vă simțiți că sunteți potrivit pentru dvs. și adăugați câteva mai multe că v-ați găsit. Păstrați-le ca o notă undeva. Acum, fiecare nouă fotografie sau conținut pe care îl postați va trebui să vizați câteva dintre aceste hashtages.

Ați folosit hashtags pentru a găsi oameni în nișă, așa că sper că îți dai seama că oamenii vor folosi hashtags pentru a găsi & # 8230; tu! Nu-i rahat folosind hashtags fals, cum ar fi #RotTweilersofinstagram dacă postați o imagine a Pitbull. Veți pierde mai mult decât veți câștiga.

O modalitate bună de a veni cu mare hashtags este să nu descriem doar ceea ce este în imagine, dar și ce acțiune se întâmplă. Majoritatea oamenilor folosesc doar numele de rasă în hashtag și toate variațiile sale (#pitbulls, #pitbullsofinstagram, #instapts, etc.) Dar aceste hashtags, deși amendă să se folosească sunt extrem de folosite, astfel încât să nu vă vedeți adesea. Adăugați câteva hashtagi de acțiune, cum ar fi #RunningPitbull, #sleepingbully, #barkingpitbull, etc. Astfel veți concura cu mai puține imagini și veți avea mai multă vizibilitate.

Ca urmare aInstagramFacebook
1-1K Fanii3021
Fanii 1k-10k12147
Fanii de 10k-100k21099
Fani de 100k-1m352244
Fanii 1m-10m445431
Fanii 10m +560301

Tabelul de mai sus arată că paginile cu majoritatea adepților tind să posteze adesea. Încercați să utilizați diferite hashtags, de multe ori să vizați aceleași persoane din nou și din nou și postați des. Cu cât postați mai mult, cu atât mai mult dați o șansă să vă găsiți oameni aleatorii și să vă iubiți și să vă urmați. (Nu fi obsesiv, totuși!)

8 - Conectați-vă Facebook, Twitter și alte profiluri în contul dvs. Instagram

Urmați-ne pe Instagram
Exemplu de imagine mică pentru a posta pe Facebook pentru a permite prietenilor și adepților dvs. să știe despre prezența dvs. pe Instagram, de asemenea!

Dacă sunteți pe Instagram, presupun că sunteți și pe Facebook și, probabil, pe Twitter? Cu siguranță aveți prieteni și adepți pe toate platformele pe care le prezentați, așa că le folosiți.

Un post rapid, imagine sau video, cerând prietenilor dvs. de Facebook să vă sprijine pe Instagram, nu va face nici un rău. Fiți cinstiți în cererea dvs., dar încă asigurați-vă că le oferiți valoare. Spuneți-le că postați imagini originale care nu sunt pe Facebook și așa mai departe.

Ei trebuie să câștige ceva în acest proces, probabil că le veți spune că veți împărtăși mai multe videoclipuri despre ceea ce se întâmplă în spatele scenelor de pe Instagram, astfel încât acestea să verifice cu siguranță conținutul dvs. Să fie diferită pe fiecare media socială!

9 - Creați-vă propriul hashtag și răspândiți-l în jur

Nu este necesar, dar poate ajuta la creșterea gradului de conștientizare cu privire la canisa dvs., veniți cu o hashtag relevantă și utilizați-o adesea pe imaginile dvs., întrebați proprietarii câinilor pe care îi cunoașteți să o utilizați și să creați un fel de dinamică Hashtag. Nu va fi o hashtag virală mondială, dar poate fi o hashtag virală mondială. Va dura ceva timp pentru a decola, dar odată ce o face, aduce o cantitate imensă de adepți.

Dacă rasați XL American Bullies, vă puteți prezenta câinii dvs. folosind hashtages #biggerthantriplexl sau #xlisnotenough. Ai spiritul.

Dacă începeți, nu faceți acest lucru, deoarece nu veți avea suficienți adepți pentru a lansa o mișcare. Aceasta este o strategie care funcționează pentru conturi Instagram cu suficienți adepți loiali care vă vor alătura efortul dvs. și vă vor răspândi hashtag-ul în jur.

Ofertă specială20% din manualul câinelui crescătorului utilizând Flash20 La checkout!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Sfaturi pentru kenneluri bully pentru a obține mai mulți adepți instagram