Homemade dog food vs marci comerciale: ce este mai bine pentru câini?

Mănâncă bine ne poate permite să trăim mai bine și se simt mai bine. "Tu ești ceea ce mănânci" - după cum se spune. Același lucru se aplică câinilor. De fapt, dieta corespunzătoare a fost dovedit a extinde durata de viață a câinelui, Astfel, fiecare proprietar de animale de companie s-au întrebat ce este cea mai bună dietă pentru companionul lor canin. Din păcate, nu ne putem permite întotdeauna alimentele de câini comerciale care pretind că sunt cele mai bune.

Conform Cele mai recente date, Industria alimentară pentru animale de companie este o piață de milioane de dolari și Magazine DVM360 prezice că va crește la a Industria 33 miliarde de dolari până în 2018. Creșterea este alimentată în primul rând cu vânzarea de alimente pentru câini "Premium". Este o afacere uriașă.

Tendințele alimentare PET adesea tendințe paralele pe piața alimentară umană și "sănătos și # 8221; alegerile continuă să inundă magazinele. Experții spun că ar trebui să ne așteptăm mai multe produse pentru animalele noastre, care nu au hormoni, boabe sau gluten în următorii câțiva ani. Dar este Doguri de câine scump mai bine decât brandurile obișnuite, și este alimentele de câine comercial mai bine decât alimentele de casă?

Este natural să vrei să hrănești câinii noștri cea mai sănătoasă dietă. La fel ca tine, întotdeauna mă străduiesc să îmbunătățesc calitatea vieții câinilor mei. Cu o dietă completă și echilibrată, animalul dvs. de companie poate duce o viață lungă, sănătoasă și activă. Astăzi, mulți proprietari caută alimente care:

  • sunt făcute cu ingrediente naturale,
  • Nu conține produse secundare,
  • și au carne reală ca primul ingredient.

Dar, în ultimul deceniu, au existat unele alimente cu animale de companie bine publicate, determinând niște proprietari și chiar și unii veterinari să sprijine hrănirea câinilor mese de casă - crude, gătite sau o combinație de ambele. Un factor de a ține minte sunt riscurile pe care le pot prezenta mese de casă, dar vom intra într-o clipă.

Deci, care este mai bine - hrană pentru câini comerciali sau hrană pentru câini de casă? Hai să aruncăm o privire.

CITIT: 16 lucruri pe care nu le-ați știut despre mâncarea de câini cu prescripție medicală

Homemade Dog Food vs Marci comerciale
Care sunt argumentele pro și contra și care este mai bine?Homemade Dog Food vs Marci comerciale

Mărci comerciale pentru câini

Brandurile comerciale pentru câini (și ingredientele lor) sunt reglementate de Administrația Alimentară și Medicamente (FDA). Ingredientele sunt alese (1) Pe baza:

  • cost
  • gust
  • Cât de ușor este de a digera
  • Conținutul nutrițional

Să fie considerate "complete" alimente comerciale trebuie să îndeplinească cerințele minime ale Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO). AAFCO are un set de orientări nutriționale pentru câini și producătorii trebuie să verifice că produsul lor îndeplinește aceste orientări. Dacă alimentele nu îndeplinește liniile directoare, pachetul de produse trebuie să precizeze că ar trebui să fie utilizat numai un supliment.

Adesea vedeți termenul "natural" pe alimentele cu câini ambalate. Așa cum este definit de AAFCO, "natural" înseamnă conservanți în alimente sunt naturale. Mulți proprietari consideră că având cuvântul "natural" pe ambalaj înseamnă că au fost folosite cerealele mai puțin prelucrate sau ingredientele întregi în a face alimentele - care nu este cazul.

Cu o dietă de casă, este greu de știut dacă câinele dvs. obține o nutriție adecvată.

Mărci comerciale pentru câiniBrandurile de alimente pentru câini (non-crude) sunt complete și echilibrate. Ei îndeplinesc cerințele AAFCO. Mulți proprietari de animale de companie folosesc aceste alimente pentru câini, deoarece sunt simple, relativitate ieftină și oferă o nutriție adecvată și Veterinarii recomandă adesea câteva mărci de bună calitate.

Dar iată câteva concepții greșite despre mărcile comerciale și faptele pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă hrăni câinele:

1. Alimentele comerciale de animale de companie au aditivi și conservanți inutili.

Fapte: FDA testează și aprobă toți aditivii din alimentele pentru animale de companie. Antioxidanții folosiți pentru a păstra alimentele pentru animale de companie de a deveni rancid sunt aceleași antioxidanți utilizați în alimentele pe care le consumăm. Unii aditivi nu au valoare nutrițională, dar fac produsul mai vizibil la consumator.

2. Păsările de curte secundare, carnea și făina osoasă sunt indigestibile - sau sunt fabricate din pene, copite și materii fecale.

Fapte: Alimentele pentru animalele de companie sunt reglementate și nu pot conține pene, copite sau materii fecale să fie în conformitate cu legea. Organele utilizate (inima, ficatul, plămânii) sunt redate (gătite) și uscate într-o pulbere bogată în proteine ​​sau o masă. Această masă este o sursă excelentă de proteine ​​și aminoacizi.

3. Câinii nu au nevoie de carbohidrați; Alimentele pentru câini ar trebui să fie scăzute în boabe și carbohidrați.

Fapte: Câinii non-reproducerii nu au nevoie de o dietă bogată în carbohidrați, dar au nevoie de carbohidrați pe un nivel celular sub formă de glucoză. Glucoza este utilizată de toate celulele ca formă de energie și poate fi făcută în organism. Cu toate acestea, nu consumă suficienți carbohidrați în dietă, reduce capacitatea naturală a organismului de a-și face propriul glucoză.

LEGATE DE: 20 argumente pro și contra de rețete alimentare pentru câini de casă

Homemade Dog Food vs Marci comerciale

Homemade dieta alimentară

Mulți proprietari aleg să-și dea câinilor o dietă alimentară de casă pentru un motiv bun - doresc un animal de companie fericit și sănătos. Cele două aspecte de sănătate cele mai importante care trebuie luate în considerare cu acest tip de dietă sunt siguranța alimentară și integritatea nutrițională. Mai multe studii efectuate La alimentele de casă pentru câini au arătat că lipsesc substanțele nutritive esențiale.

Hrănirea alimentelor de casă la câinele dvs. necesită un timp și o planificare considerabilă. În plus, trebuie să știți care sunt nevoile nutriționale ale câinelui dvs. astfel încât mâncarea pe care o hrăniți este sănătoasă și benefică.

Este esențial ca proprietarii de câini să obțină ajutorul și sfatul unui nutriționist de companie înainte de a-și pune câinele pe o dietă de casă. Odată stabilit, planul de dietă și rețetele trebuie urmate exact.

Un studiu încheiat (2) Pentru a monitoriza sănătatea câinilor pe o dietă de casă, a concluzionat că alimentele de casă pot fi un instrument util. Provocarea a fost că proprietarii nu au reușit să rămână la dietă! Majoritatea persoanelor din studiu s-au schimbat (adăugate, substituite sau omitete) rețete sau nu au măsurat corect ingredientele.

Un alt grup de cercetători a folosit un computer pentru a ajuta la analiza rețetelor pentru câini și pisici cu boală renală pe termen lung. Retetele au fost diete de casă care au fost anunțate pentru a fi utilizate la câini și pisici care suferă de boală renală.

Cu toate acestea, niciuna dintre rețete nu a îndeplinit nici măcar nutrientele Consiliului Național de Cercetare (NRC) recomandate pentru animalele adulte. Dietele studiate (3) au fost încheiate ca fiind inadecvate în asigurarea unei alimentații adecvate.

Dietele de alimente brute sunt înalte pe piața alimentară umană, deci există un interes considerabil pentru câine și pisicile să fie și pe o dietă alimentară brută. Un tip popular de această dietă este numit Barf (oase și alimente crude). Ca și în cazul altor alimente de casă, alimentele brute pot oferi o nutriție echilibrată, dar pot duce, de asemenea, la deficiențe de nutrienți și chiar la excese de nutrienți.

Magazinele de animale de companie au preparat din punct de vedere comercial alimente pentru carnea de dietă pentru câini disponibili. Aceste produse s-au dovedit a conține bacterii ca E. coli și Salmonella. Chiar mai serios, bacteriile se pot răspândi în mediul animalului și pot provoca boli la om.

Când câinii mănâncă mâncarea contaminată, bacteriile pot fi găsite în scaunul lor. Oricine intră în contact cu fecale poate deveni, de asemenea, infectat cu acea bacterii.

MAI MULT: 31 de mâncare de câine și mituri de hrănire trebuie să nu mai credeți chiar acum

Câine

Cerințe zilnice de zilnice zilnice

S-ar putea să vă aflați înclinat spre a vă face mâncarea pentru câinele dvs. acasă. Dacă da, trebuie să știți ce să puneți în mâncare pentru a face dieta completă și echilibrată. Omul și caninele nu sunt aceleași atunci când vine vorba de modul în care alimentele sunt metabolizate.

Musculatura de câine este realizată din fibre oxidative în primul rând (ei au mai mult mioglobină (4), o proteină care stochează oxigenul și o livrează rapid la celulele musculare). Mușchiul lor este, de asemenea, mai adaptat pentru a folosi grăsimea decât mușchiul uman. Mai mult decât atât, nevoile dietetice ale câinelui vor varia, de asemenea, pe baza modului în care arată ziua sa (E.G. Câinii atletici au nevoie de o dietă diferită).

Cerințele nutriționale zilnice ale câinelui includ:

  1. Proteină
  2. Grăsime (de la ulei sau carne)
  3. Carbohidrați (boabe sau legume)
  4. Calciu (masă osoasă sau cochilii de ou la praf)
  5. Acizi grași esențiali (fulgi de ovăz, gălbenușuri de ou, unele uleiuri de plante)

Cât de mult din substanțele nutritive de mai sus are nevoie de câinele dvs. în fiecare zi variază considerabil.

LEGATE DE: Ce hrană pentru câini este bună pentru câini și de ce?

Proteina și cerințele de calciu

Carnea numai nu este suficientă Dieta pentru câinele dvs. Nu este echilibrat și nu are vitamine și minerale esențiale. Câinele dvs. va avea nevoie de calciu suplimentar, fără ea, câinele dvs. ar putea avea mineralizare slabă osoasă, un risc crescut de fracturi și hiperparatiroidism secundar (un dezechilibru al nivelurilor de calciu din sânge).

Glandele paratiroide ale câinilor reglează nivelurile de calciu și fosfor din sânge. Fără cantitatea corespunzătoare de calciu în dieta lor, corpul câinelui dvs. va reabsorbul osului deoarece glandele paratiroide au supraproducă hormonul paratiroidian (PTH).

Se recomandă să adăugați 1 gram de masă de oase la fiecare 50 de grame de carne pentru a evita această complicație. Trebuie să aveți grijă să preveniți excesul de suplimentare a calciului.

CITIT: Înțelegerea alimentelor pentru câini - știi ce este acolo?

Cerințele fibrelor

Homemade Dog Food vs Marci comercialeFibrele nu sunt considerate un nutrient esențial pentru câini, dar poate ajuta la ajutorul sănătății generale. În mod tradițional, pulpa de sfeclă și celuloză microcristalină au fost adăugate la alimentele de câine comerciale ca o sursă de fibră.

Există unele dovezi că fibra de porumb, tărâțele de orez, cerealele integrale și fibrele de fructe pot servi ca surse adecvate de fibre pentru câini. Însă Oamenii de știință din studiu (5) a încheiat mai multe lucrări care trebuie făcute pentru a determina cât de mult din aceste surse de fibre de a da animalelor de companie.

Este bine cunoscut faptul că oamenii și animalele mănâncă pentru a obține energia corpurile lor de a sprijini activitățile zilnice. Pentru a vă asigura că câinele dvs. are cantitatea potrivită de alimente, este important să știți cât de multă energie cheltuiesc.

Cât de multă energie FIDO necesită variază pe baza:

  • greutate
  • vârstă
  • nivelul de activitate
  • sex
  • Statutul neutru
  • rasă

Un grup Constatări revizuite de literatură (6) a cerințelor energetice ale câinilor adulți și a constatat că variază de la 95-2 kcal / kg0.75  pe zi. Aceste informații au fost obținute din 29 de studii diferite care au acoperit o mare varietate de câini din categoriile enumerate mai sus.

Ei au concluzionat că, deoarece obezitatea este o problemă comună pentru câinii de companie, trebuie făcută mai multe lucruri pentru a afla nevoile exacte ale companionilor canini. În plus, proprietarii de animale de companie trebuie să fie educați astfel suprasolicitarea a evitat.

Pe scurtHomemade Dog Alimente vs Marci comerciale - Ce este mai bine pentru câini

Dieta "perfectă" pentru câinele dvs. nu poate exista. Nevoile nutriționale ale câinii dvs. se schimbă pe tot parcursul vieții - la fel ca a ta. Este adevărat că dieta câinelui dvs. poate ajuta la scăderea posibilității ca câinele dvs. să se îmbolnăvească.

Dacă nu este gestionat și controlat cu atenție, dieta câinelui poate duce la boală. Cu ajutorul unui nutriționist sau a medicului veterinar, puteți face alegerile potrivite pentru câinele dvs. Scopul este simplu: o dietă echilibrată, completă pentru o viață lungă, sănătoasă și fericită.

Citiți următorul: 30 de mituri pe care mulți proprietari de câini încă mai cred

Referințe

Faceți clic aici pentru a vedea citările și referințele studiului

Note de subsol, citări de studiu și lectură suplimentară:

  1. Thompson A. Ingrediente: În cazul în care începe alimentele pentru animale de companie. Top Companion Anim Med. 2008 august; 23 (3): 127-32. DOI: 10.1053 / J.Tcam.2008.04.004.
  2. Oliveira, M. C. C., Brunetto, M. A., da silva, f. L., Jeremias, J. T., Tortola, L., Gomes, M. O. S., & Carciofi, a. C. (2014). Evaluarea percepției proprietarului în utilizarea dietelor de casă pentru gestionarea nutrițională a câinilor. Jurnalul de Științe Nutriționale, 3, E23. http: // Doi.Org / 10.1017 / JNS.2014.24
  3. Larsen Ja1, Parks Em, Heinze Cr, Fascetti AJ. Evaluarea rețetelor pentru diete preparate la domiciliu pentru câini și pisici cu boală renală cronică. J am Vet Med Assoc. 2012 Mar 1; 240 (5): 532-8. DOI: 10.2460 / Java.240.5.532.
  4. Hill RC. Cerințele nutriționale ale exercitării câinilor. J Nutr. 1998 Dec; 128 (12 furnizate): 2686s-2690s.
  5. De Godoy, m. R. C., Kerr, K. R., & Fahey, g. C. (2013). Alternative surse de fibre dietetice în nutriția animalelor de companie. Nutrienți, 5 (8), 3099-3117. http: // Doi.Org / 10.3390 / NU5083099
  6. Bermingham, E. N., Thomas, D. G., Pestera, N. J., Morris, P. J., Butterwick, R. F., & Germană, a. J. (2014). Cerințe energetice ale câinilor adulți: o meta-analiză. PLOS ONE, 9 (10), E109681. http: // Doi.Org / 10.1371 / Jurnal.ponei.0109681
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Homemade dog food vs marci comerciale: ce este mai bine pentru câini?