Marte conduce calea către o industrie alimentară mai ecologică

Marte conduce calea către o industrie alimentară mai ecologică

Statele Unite ale Americii sunt acasă la peste 85 de milioane de câini și aproape 78 de milioane de pisici. Toate acele animale trebuie să mănânce, și asta va deveni o problemă în cele din urmă. Impactul asupra mediului pe care industria alimentară pentru animale de companie este imens. La fel ca oamenii, câinii și pisicile consumă pește, carne, grâu, porumb și multe alte ingrediente comune. Acest lucru pune presiuni asupra pieței alimentelor globale.

Până acum nu sa făcut nimic mult pentru a face piața alimentară pentru animale de companie mai "verde", dar industria începe să se lupte cu problemele de durabilitate. În comparație cu rivalii lor de producție grea, Marte Pecare conduce calea în a face industria mai ecologică.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Mai bine cunoscut pentru M & MS și Bomboane, Marte este de fapt cea mai mare companie din lume. Marte operează aproximativ 70 de fabrici și deține mărci, inclusiv pedigree, nutro, whiskas, Cesar, Sheba, Iams și Canin. Veniturile anuale ale companiei au fost estimate la aproximativ 17 miliarde de dolari anul trecut.

Înapoi în 2010, Marte a promis să-și cumpere peștele numai din fermele de pește și pescuitul care sunt certificate ca fiind durabile de la o terță parte de încredere. Aceasta a fost prima industrie. Compania a mai spus că va înlocui toate fileurile de pește și peștele sălbatic de pește întreg cu pești de cultivare sau subproduse, astfel încât cererea pentru mâncare pentru animale de companie nu concurează direct cu industria alimentară umană.

Luna trecută, Isabelle Alvoet, director global de sustenabilitate pentru Mars Petcare, a vorbit la un eveniment alimentar-și-durabilitate. Ea a declarat reporterilor că Marte își face parte să folosească durabil de fructe de mare. Ea a spus că este o provocare pentru companie, deoarece eforturile companiei sunt opusul a ceea ce doresc consumatorii chiar acum.

Marte conduce calea către o industrie alimentară mai ecologică

Acum mai mult ca niciodata, Proprietari de animale de companie doriți să cumpărați alimente pentru animalele lor de companie care seamănă foarte mult cu ceea ce se mănâncă singuri. Alvoet spune că nu este ușor, dar compania se străduiește să educe consumatorii despre problemele de sustenabilitate.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Marte face progrese spre obiectivele lor. În Statele Unite au înlocuit 100% din peștele lor sălbatic prins cu surse care au fost aprobate de către Monterey Bay Aquarium`s Seafood ceas de ceas. De asemenea, până la sfârșitul anului 2014, la nivel global, compania a furnizat 30% din ingredientele lor pe bază de pește de la furnizori care sunt certificați ca fiind durabile de terți sau recomandate de ceasul de fructe de mare.

Marte a declarat că are o echipă special dedicată găsirii unor surse alternative de proteine ​​în întregul lor portofoliu. Alți giganți de alimente pentru animale de companie încep să urmeze costumul și, cu modificări ale standardelor de alimente ale PET a FDA, în curând, dacă își fac treaba în mod corespunzător, eforturile de limitare a impactului asupra mediului al alimentelor PET nu vor ridica probleme de siguranță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Marte conduce calea către o industrie alimentară mai ecologică