Americanii cheltuiesc 700 $ + milioane pe animale de companie pentru valentine, spune noul studiu

Americanii cheltuiesc 700 $ + milioane pe animale de companie pentru Titlul Valentinei =

Americanii își iubesc animalele de companie, și nimic nu arată mai mult cât apreciezi câinele tău decât un câine de lux de diamant și # 8220; colier.& # 8221; Acum, Ziua Îndrăgostiților preia industria animalelor de companie, iar mai mulți proprietari de câini sunt în căutarea unui mare Cadouri de Valentine pentru câinii lor.

A Studiu nou De la Federația Națională de Retail, o asociație comercială, a revizuit relația proprietarilor de animale de companie cu câinii lor din Statele Unite. Se pare că 1 din 5 americani vor lua în considerare acum animalele de companie atunci când se gândește la datul de cadou în Ziua Îndrăgostiților.

Sondajul NRF a constatat că consumatorii din America vor cheltui aproape 19 miliarde de dolari în această sărbătoare, iar 703 milioane de dolari sunt direct pentru articolele legate de animale de companie. Paturi de câine fantezie, hrană de animale de înaltă calitate, Gigantic Cat Case și așa mai departe. Majoritatea acestei sume merge la câini și pisici, în mod natural.

"Este încurajator să vadă că consumatorii arată interesul pentru a cheltui pe cadouri și mărfurile legate de Ziua Îndrăgostiților - un semn bun pentru sentimentul consumatorului pe măsură ce mergem în 2015. Sperând să deseneze cumpărătorii dornici, comercianții cu amănuntul vor oferi promoții unice pe cadouri, opțiuni de masă la restaurante și chiar experiențe ", spune președintele NRF și CEO Matthew Shay.

Cu toate acestea, NRF a subliniat, de asemenea, în studiul lor că, deși numărul real pare impresionant, suma medie a cât de mult un proprietar de animale de companie va cheltui este mai aproape de 5 dolari.28. Gândiți-vă la un nou castron de pisică sau un nou guler de câine.

Fotografia recomandată de la Mary Phoenix

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Americanii cheltuiesc 700 $ + milioane pe animale de companie pentru valentine, spune noul studiu