Bucătăria franceză eliberează noi furie congelate pentru câini

Titlul francezului =

Bucătăria franceză a avut un singur lucru în minte atunci când se îndreaptă spre piața alimentară a câinelui și asta a oferit cele mai sănătoase produse cu cele mai nutritive ingrediente. Prin standardele lor, ceea ce însemna utilizarea ingredientelor de grad umane în fiecare produs pe care îl fac și procesează toate alimentele lor de companie într-o unitate alimentară umană USDA. Acum adaugă un produs nou la gama lor.

În plus față de utilizarea ingredientelor de grad umane și prelucrarea tuturor produselor alimentare în USDA Facilități alimentare umane, Bucătăria franceză utilizează, de asemenea, alimente întregi în produsele alimentare pentru câini. Food-urile întregi sunt alimente care sunt în starea lor naturală ca în legume, fructe și cereale integrale care nu au fost procesate sau rafinate în nici un fel. Deoarece sunt în starea lor naturală, aceste alimente au cele mai înalte niveluri de minerale și vitamine.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Sara Kuris-Morgan, fondator al bucătăriei francezului, a introdus cel mai nou produs al companiei, toppers gustos pentru câini, la Super Zoo Pet Industry Show în Las Vegas Luna trecută. Răspunsul la produs a fost uimitor. Kuris-Morgan spune că mulți proprietari de câini își hrănesc animalele de companie Kibble uscate Dieta deoarece este cea mai rentabilă opțiune pentru părinții de companie. Aceste noi topperi pot fi folosite ca o adăugare sănătoasă la Kibble comerciale.

Frenchie

Toppers gustos pentru câini sunt vânduți înghețate și sunt disponibile în două soiuri: Turcia fără cereale și furie furie și carne de pui și legume tocate. Pentru că sunt făcute cu Ingredientele din toate naturale, ele oferă un impuls suplimentar de minerale naturale și vitamine la o dietă canin fără a adăuga multe calorii. Nu există aditivi sau conservanți în produs, motiv pentru care vin înghețați.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Bucătăria franceză a fost inițiată de Kuris-Morgan în 2007, când a început să se pregătească Mese de prescripție În bucătăria proprie pentru un medic veterinar holistic în comunitatea ei. La scurt timp după aceea, compania a intrat în industria animalelor de companie pe o scară mai mare, cu prima lor marcă de produse congelate, congelate, care a fost formulată pentru rasele mici și medii.

Kuris-Morgan spune că a văzut prima dată beneficiile de sănătate ale alimentației întregi alimentari pentru animalele de companie prin munca ei în câmpul veterinar holistic. De asemenea, a văzut cum ingredientele de produse alimentare întregi au schimbat sănătatea propriului buldog francez, Romeo și nenumărați câini pe care la făcut diete de prescripție. Ea spune că a devenit foarte clar pentru ea că câinii trebuie să consume alimente reale, nu sunt procesate Kibble.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bucătăria franceză eliberează noi furie congelate pentru câini