Pet evaluarea de 4 milioane de dolari revizuiți locațiile de companie din jack

Pet Evaluarea de 4 milioane de dolari revizia la titlul lui Jack

Recent, lanțul de produse pentru animale de companie Animal de companie A cumpărat animalele de companie din Jack, un lanț de magazine de animale de companie situate în Ohio, Kentucky și Indiana. Noul proprietar intenționează să investească 4 milioane de dolari în renovarea fiecăruia dintre cele 32 de locuri de companie din Jack, înainte de a-și lua numele de companie.

Vicepreședintele PET Valu din Midwest Operations, Scott Brenner, spune că compania canadiană va revizui complet magazinele și odată ce redeschideau, vor avea o mai mare sortiment de produse pentru animale de companie, Dar acvasicul și animalele vii disponibile vor fi scalate înapoi.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Pet Motors Magazine sunt în prezent situate numai în nord-estul Statelor Unite și în toată Canada. Familia lor de magazine include Pet Valu, Bosley și Alimentele lui PaulMac. Fiecare magazin oferă experților prietenosi prietenoși, care au fost instruiți în alimentația PET și îngrijirea prin intermediul Școlii de Extensia DAVIS a Universității din California.

Compania se mândrește cu privire la educația angajaților săi și capacitatea acestora de a ajuta la educarea proprietarilor de animale de companie și de a le ajuta să găsească produsele potrivite pentru a-și satisface nevoile de îngrijire a animalelor de companie și pentru a găsi alte soluții pentru a ajuta animalele să fie mai fericite și mai sănătoase.

Pet Valu face o revizuire de 4 milioane de dolari la Jack

Compania PET Valu este una dintre cele mai mari operațiuni de vânzare cu amănuntul din toată America de Nord. Acestea oferă clienților lor proviziile de care au nevoie pentru a avea grijă de câini, pisici, păsări sălbatice, păsări de companie, reptile, pește și animale mici.

Ei stochează peste 7.000 de produse care includ Branduri premium și holistice de alimente pentru animale de companie și tratează. Acestea oferă, de asemenea, o gamă largă de consumabile inovatoare și esențiale de animale de companie, care constă din unele dintre cele mai noi tehnologii și produse de pe piață.

Mulți Magazinele de companie de companie sunt deținute la nivel local și operate, și fiecare locație este dedicată pentru a ajuta animalele locale în nevoie. Fiecare parteneri de magazin cu adăposturi, salvați și organizații de caritate locale pentru a găzdui programe Bank Food Food, evenimente de adopție și selectează magazine, chiar oferă adopție în magazin, de asemenea. Compania efectuează, de asemenea, unități naționale de donare și campanii de strângere de fonduri.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Renovările la magazinele de animale de companie Jack vor include noi grafice, podele și corpuri. Doar 5 magazine au în prezent o stație de spălare a câinilor auto-service, dar după finalizarea este completă, toate cele 32 de magazine vor avea unul. Schimbarea numelui nu va avea loc până când renovările interioare sunt finalizate.

Brenner conduce un efort de expansiune pentru a crește lanțul la 100 de magazine prin extinderea în Cleveland, Pittsburgh și Toledo. Acest lucru este doar primul pas. Compania speră să facă pași mai mari spre obiectivul lor de 100 de magazine în viitorul apropiat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet evaluarea de 4 milioane de dolari revizuiți locațiile de companie din jack