Casă de casă fără cereale gratuite rețetă alimentară

Una dintre cele mai controversate Ingredientele găsite în aproape toate produsele alimentare pentru câini sunt cereale. Unii experți spun că este benefic pentru nutriția caninei, în timp ce alții spun că toți câinii ar trebui să mănânce o dietă fără cereale. Indiferent dacă câinele dvs are nevoie Pentru a mânca cereale fără motive medicale sau preferați doar să-l hrăniți acest tip de dietă, acest lucru Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară poate fi o opțiune bună.

Majoritatea medicilor veterinari nu recomandă o dietă fără cereale decât dacă câinele dvs. are o alergie care necesită acest tip de alimente. Cu toate acestea, în ultimii ani au fost făcute o mulțime de cercetări cu privire la faptul dacă boabele sunt benefice pentru dieta caninei și tone de Branduri de produse alimentare gratuite pentru cereale au lovit piața.

Cea mai bună rețetă de mâncare fără cereale de casăDe obicei, nu ar trebui să luați decizia despre care dieta este cea mai bună pentru câinele dvs. pe cont propriu și, în schimb, întrebați experții. Veterinarul dvs. sau un nutriționist canin vă poate ajuta să selectați o dietă alimentară pentru câini, care va da Fido nutrienților de care are nevoie în același timp în orice condiții de sănătate pe care le poate avea.

Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționați să vă pregătiți mesele câinelui acasă. Este, de asemenea, important atunci când hrănești o dietă specializată (cum ar fi cereale libere, grăsimi scăzute, proteine ​​scăzute, etc & # 8230; în timp ce cercetarea recentă indică boabele fiind o parte neesențială a dietei canine, Veterinarul dvs. va ști ce este mai bine să vă satisfaceți nevoile individuale ale câinelui.

Înainte de a vă schimba câinele într-o dietă fără cereale, trebuie să discutați despre tranziția cu medicul veterinar pentru a evita complicațiile. Un lucru important de remarcat este acela Cerealele și glutenul nu sunt același lucru. Adesea, oamenii schimbă cele două, dar dacă evitarea glutenului este importantă pentru dvs., apoi amintiți-vă că o rețetă de mâncare fără cereale de casă nu poate fi gluten liber.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Ingrediente

  • 2 kilograme dezosate, piept de pui fără piele
  • 1 cartof dulce (cubat)
  • 1 Apple mare (cubat)
  • 2 morcovi (tocați)
  • 1 poate fasole de rinichi (drenate)
  • 2 cani de mazăre congelate
  • 2 lingurite. ulei de masline

Directii

Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentarăAceastă rețetă este pentru un aragaz lent. Dacă aveți un aragazul lent programabil, veți putea adăuga ingredientele, setați ora și apoi mergeți la afacerea dvs. regulată timp de 8 ore. Aragazii lenți fac pregătirea meselor câinelui rapid și ușor!

Așezați puiul în partea de jos a aragazului lent și adăugați suficientă apă pentru ao acoperi. Acum, adăugați cartoful dulce, mărul, morcovii și fasolii renale. Gatiți această rețetă alimentară fără cereale de casă pe jos în jos în aragazul lent timp de 8 ore.

30 de minute înainte ca mâncarea de câine să fie terminată, adăugați uleiul de măsline și mazărea. Amestecați mâncarea și apoi lăsați-o să gătească pentru restul de 30 de minute. Odată ce mâncarea a terminat gătitul, îl puteți servi la animalul dvs. de companie imediat ce este răcit.

Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, câinii noștri iubesc această rețetă alimentară fără cereale de casă. Este ușor de stocat, de asemenea! Puteți să o păstrați timp de 5-7 zile într-un recipient etanș în frigider. Dacă preferați, puteți îngheța, de asemenea, într-un container etanș pentru până la 3 luni.

Citiți următorul: Top 7 cel mai bun câine gratuit de cereale tratează

Casă de casă fără cereale gratuite Rețetă alimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Casă de casă fără cereale gratuite rețetă alimentară