Britanie redusă în china și taiwan reproducerea unei afaceri cu animale de companie în plină expansiune

Britanie redusă în China și Taiwan reproducerea unei afaceri cu animale de companie în plină expansiune

Ziua de natalitate din Taiwan și China continentală este slabă și cauzează un număr tot mai mare de oameni să adopte și să ridice animalele de companie în loc de copii. Acest boom în adopția PET face ca piața produselor de animale de companie, generând acum un $ 16.2 miliarde pe an.

În prezent, există aproximativ 2 milioane de animale de companie în Taiwan, iar oportunitățile de afaceri din industria animalelor de companie sunt estimate la 970 milioane dolari la $ 1.6 miliarde de euro. În China continentală Numărul de animale de companie domestice este un vârstnic de 150 de milioane, creând oportunități de afaceri anuale de ultimă oră de 14 USD.5 miliarde de euro.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Bineînțeles că această creștere majoră a pieței are investitorii taiwanezi mâncărime pentru a numerar la potențialul enorm de câștig. Oportunitățile de afaceri sunt nesfârșite cu îmbarcare și îngrijire, consumabile de animale, alimente pentru animale de companie și produse personalizate pentru animale de companie.

În trecut, animalele nu au fost într-adevăr păstrate pentru companie în Taiwan sau China. Oamenii nu au păstrat animalele decât dacă au servit un scop. Pisicile au fost păstrate pentru a păstra casa liberă de rozătoare și câinii au fost doar păstrați să păzească proprietatea.

Britanie redusă în China și Taiwan reproducerea unei afaceri cu animale de companie în plină expansiune

Acum, cu vârsta de naștere dramatic, mai mulți oameni caută animale de companie pentru companie; mult cum ar fi membrii familiei blană, Un obicei care a fost predominant în u.S. pentru multi ani. De fapt, în unele orașe de prim rang din China animalelor de companie sunt considerate un simbol al bogăției, deoarece certificatele de proprietate sunt sub control strâns.

Multe întreprinderi de companie nu au o mulțime de regulamente care să urmeze chiar acum, deoarece sunt atât de noi în zonă. De exemplu, nu există standarde stabilite de guvern să guverneze eliberarea de licențe pentru îngrijirea animalelor de companie din Taiwan, deoarece aceste întreprinderi nu au fost comune până foarte recent.

LEGATE DE: Ai adoptat un catelus. Acum ce?

În schimb, standardele din Taiwan sunt create de asociații industriale. În China, licențele de îngrijire a animalelor de companie sunt emise de Guvern, dar există încă o mulțime de groomers fără licență, deoarece procesul de supraveghere a licențelor încă nu este foarte strictă.

În Taiwan există aproximativ 1.000 Magazine de animale de companie înregistrate legal și sunt de obicei mult mai mici decât magazinele situate pe continent. În China continentală, numărul de magazine de companie mai mari care oferă servicii multiple este în creștere la o rată anuală de peste 1.000.

Acest boom gigantic din industria animalelor de companie este tentant pe mulți comercianți cu amănuntul de produse pentru animale de companie să privească extinderea pe piețele chineze și taiwaneză. Mulți comercianții cu amănuntul online văd deja o creștere mai mare a vânzărilor pe care le transportă în aceste țări.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Britanie redusă în china și taiwan reproducerea unei afaceri cu animale de companie în plină expansiune