Definirea și semnificația liniarării la câini

Definirea și semnificația liniarării la câini

Linerbreeding este o formă de endogamie și în timp ce nu există o regulă clară separatoare ambelor termeni, linia de în mod obișnuit denotă în mod obișnuit reproducerea între persoanele afiliate din aceeași familie sau linia de sânge, cum ar fi mătușa la nepotul, primii sau al doi veri, unchiul de neplată, etc.

De ce este folosit în câinii?

Linebreeding tinde să păstreze trăsăturile unei familii de câini sau linia de sânge, păstrând în același timp o bună diversitate în bazinul genei. Linebreeding produce așternuturi mai consistente, asigurând uniformitatea calității evaluate de ameliorator, fără a risca ereditarul Pericolele de încrucișare.

Când se recomandă, de obicei, să găsiți aceleași strămoșii atât în ​​liniile barajului, cât și în liniile lui Sire, pentru a crește șansele genelor care se potrivesc în viitorul puii. Acum este clar că selectarea atentă a părinților este foarte importantă, dar dacă doriți (și faceți) pentru a vă purta munca genetică pe linia dvs. de sânge, trebuie, de asemenea, să selectați cele mai bune pupuri în noul dvs. gunoi. Nu toate puii dintr-o singură gunoi vor avea trăsăturile și caracteristicile pe care le aveți după aceea, atunci trebuie să selectați cu atenție una (e) care corespund preferințelor dvs. și să vă îmbogățiți cu ei în viitor.

Lina câini de încrucișare
Părinții părinților imensibili sunt, de fapt, autorii (D1) și Nephew (S2).

Decizia Clubului Kennel din Marea Britanie privind linia

Deoarece încrucișarea și liniștele nu se îmbunătățesc pozitiv caracteristicile cățelușului, Clubul Kennel a decis doar patru ani în urmă să depășească și să nu mai înregistreze așternut de la o împerechere între mamă și fiu, tata si fiica sau fratele și sora. Ei, totuși, au spus că în circumstanțe rare, ei ar mai face acest lucru dacă motivele de bunăstare au fost stabilite în mod clar și științific și dovedite.

Pentru mai multe informații, simțiți-vă liber Citiți articolul nostru privind încrucișarea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Definirea și semnificația liniarării la câini