Beneficii și dezavantaje ale unei diete de câini brute

Beneficii și dezavantaje ale unei diete de câini brute

Câini de hrănire brută și alimente brute adecvate biologic au aruncat în ultimele decenii în cercurile de câine. Motivele pentru care sunt foarte simple: hrănirea câinilor brute alimente crude înseamnă că știți exact ceea ce mănâncă fără a adăuga substanțe chimice, conservanți sau nutrienți denaturați. În plus, proteinele, acizii grași și carbohidrați sunt biodisponibili și mult mai sănătoși decât Kibble.

În ultimele decenii, industria alimentară pentru animale de companie nu sa ajutat cu un număr mare de reamintește și retrageri chiar și printre Top branduri de alimente pentru câini! Asigurați-vă că urmăriți documentarul Netflix Petru păcălit. Comportamente incredibil de șocante din industrie. Părinții de animale de companie și crescătorii de câini s-au obosit de aceste alimente de câine de calitate scăzută și au început să-și facă propriile; Este de fapt greu deloc.

Când îți faci propriul hrană pentru câini și alegeți ingredientele potrivite (carne, pește, legume, ouă etc.), vă veți găsi într-o dilemă. Ar trebui să-mi hrănesc hrana de câine de câine sau ar trebui să-l fierbe? În primul rând, ambele produse alimentare crude de casă și fierbere fierte sunt un upgrade masiv de la Kibbles și cutii comerciale. Fierberea sau gătitul ingredientele ajută la uciderea bacteriilor nedorite, dar vă va denatura mâncarea de la unele vitamine și nutrienți. Este într-adevăr o preferință personală și ambele sunt doar minunate astfel încât să vă luați și să călătoriți cu el!

Beneficiile unei diete de câine brut

Hrănirea câinilor brute încearcă să imite ceea ce ar fi dieta lor dacă ar fi în sălbăticie, iar oamenii oferă niște ajustări sănătoase, cum ar fi adăugarea mai multor legume, de exemplu. Perfecționarea unei diete de câine brut este aici pentru a optimiza profilul nutrițional al fiecărei mese, în timp ce diminuează riscurile potențiale.

Hrănire brută Un câine este destul de mult modul cel mai natural și instinctiv câine care se bucură de mâncare: este foarte gustos, are conținut ridicat de apă și nu conține ingrediente procesate. După câteva săptămâni pe o dietă brută adecvată biologică, beneficiile fizice vor deveni observabile, dar cei mai buni oameni ai unei diete crude de câine se întâmplă sub capotă.

În mod ideal, proprietarul câinelui dorește să-și ofere câine o dietă de câini brute similară cu ceea ce ar oferi sălbaticul. De la carnea musculară, Boney Carne, la Office, precum și adăugarea unor verzi și legume cu frunze sănătoase.

Nu mai sunt alimente procesate

În același mod în care știm că mâncarea junk prelucrată este rău pentru mintea și corpurile noastre, mesele prelucrate ale câinelui pot avea, de asemenea, consecințe similare. Alimentele de câine prelucrate oferă, în general, o Standardul mai sărac al nutriției decât toate-naturale furnizează din cauza proteinei scăzute și a sarei ridicate, a zahărului și a conținutului chimic. Acești factori, în special atunci când sunt combinate, vor avea adesea un impact negativ asupra sănătății câinelui dvs. în timp. Uneori este dificil să observați aceste efecte negative până când încercați o dietă alternativă, cum ar fi dieta de câine de alimente crude, dezvăluie rezultate de deschidere a ochilor.

Faptul că Alimentele de câine prelucrate sunt gătite la temperaturi ridicate poate avea, de asemenea, impact asupra calității sale, deoarece multe dintre enzimele benefice prezente în alimentele crude sunt uciși în timpul procesului de gătit, modificând structura sa. Aceste enzime sunt componente cheie în multe dintre procesele metabolice ale câinelui dvs. și fără ele, corpul câinelui dvs. va trebui să muncească mai greu pentru a-și digera mâncarea, ceea ce poate duce la o întreagă serie de probleme (problemele digestive fiind cele mai evidente).

Profil nutrițional mai bun

Știm cu toții că animalele din sălbăticie nu își gătesc mâncarea, deci la mulți, este un mister de motivul pentru care unii proprietari de câini simt nevoia de a găti o masă de seară pentru câinele lor sau agoniza asupra cărora marca de mâncare câine va oferi câinelui lor cele mai bune substanțe nutritive. Din punct de vedere fiziologic, câinii sunt echipați cu toate instrumentele potrivite pentru a digera cu succes alimente crude, cum ar fi agenții de ucidere a bacteriilor și acidul stomacului. Câinii sunt carnivore; Prin urmare, cea mai importantă parte a dietei lor este carnea și toate componentele sale; mușchi, țesut gras, oase și organe. Este greu de făcut departe cu carne Pentru un profil nutrițional complet pentru canini.

O dietă bogată în boabe, fructe și legume este perfect hrănitoare pentru erbivore și omnivores, cu toate acestea, câinii nu vor profita de aceleași beneficii pe măsură ce le digeră prea repede pentru a absorbi suficiente substanțe nutritive. Această digestie rapidă poate provoca, de asemenea, un nivel ridicat de insulină și niveluri de zahăr din sânge, ceea ce poate duce la diabet și un comportament slab și neregulat. Asigurați-vă că dieta brută a câinelui nu este prea grea pe fructe, legume sau boabe și nu vă fie frică să dea carnea musculară a câinelui încă pe os sau organe de carne, cum ar fi rinichiul sau ficatul.

Pornirea câinelui dvs. la o dietă brut echilibrată asigură că primesc o mulțime de:

  • Vitamine organice - gasit in Carne crudă și legume și benefice pentru sănătatea generală.
  • Acizi grași esențiali - găsite în carne crudă și ajută câinele dvs. să mențină un strat și o piele sănătoasă.
  • Enzime active - acestea sunt esențiale pentru procesele metabolice importante la câini.
  • Proteină de înaltă calitate - o nouă dezavanțare a alimentelor cu câini prelucrate este că, chiar dacă acestea se laudă cu nivele ridicate de proteine, calitatea proteinei tinde să fie slabă, deoarece depunerea de carne nepotrivit consumului uman sunt adesea folosite pentru a menține costurile de fabricație în jos.

Știind exact ce este consumul dvs. de câine

Poate că unul dintre cele mai evidente avantaje de a oferi câinelui dvs. cu o dietă alimentară brută este că știți exact ce ingestează câinii tăi. Sunt Nu există substanțe chimice ascunse, cum ar fi aditivii sau conservanți, care ar putea face câinele dvs. mai rău decât bine. Hrănirea hranei crude de câine este probabil cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a vă asigura știți despre fiecare ingredient care trece prin stomacul câinelui tău și cu aceasta vine pacea minții. Puteți să vă asigurați că câinele dvs. are doar cel mai bun!

Dacă câinele dvs. devine vreodată rău pe o dietă brută, nu va trebui să vă agționați pe o lungă listă de ingrediente care încearcă să lucreze la ceea ce sunt și dacă pot fi cauza. Când încercați să găsiți mâncarea potrivită pentru câinele dvs., veți petrece mai puțin timp folosind încercări și erori pentru a găsi produse care sunt de acord cu câinele dvs. Cu o dietă de alimente crude, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți și atâta timp cât mâncarea este stocată în siguranță și pregătită, este puțin probabil ca câinele dvs. să experimenteze probleme legate de sănătate ca o consecință a dietei odată ce perioada de tranziție a trecut.

De asemenea, puteți ajusta dieta de alimente brute ale câinelui, de exemplu, oferind câinelui un ou crud sau două pentru a-și intensifica nivelul de proteine. Cu toate acestea, ouăle sunt bogate, astfel încât să le hrăniți doar câinele dvs. ocazional, poate după o zi deosebit de lungă de mers pe jos.

Controlează ingredientele cu o dietă crudă de câini
Una dintre cele mai bune upside de hrănire a câinelui dvs. o dietă brută de casă este că aveți control complet asupra listei de ingrediente.

Piele și haina sănătoasă

Probabil unul dintre cele mai plăcute din punct de vedere estetic și îmbunătățiri vizibile la câinele dvs. se va reflecta în haina lui, care ar trebui să înceapă să se uite Shinier și mult mai sănătos. Se spune că o dietă de hrană pentru câini brut are echilibrul corect între proteina proaspătă și grăsime pentru a încuraja un strat matasos. Este raportat că 40% din consumul total al proteinei unui câine este utilizat în optimizarea stării pielii și a stratului lor. Așteptați o reducere drastică a mâncărurilor și alergii ale pielii odată ce treceți la o dietă de barc.

Câini care sunt hrăniți cu un carbant ridicat, o proteină scăzută și scăzută Acidul gras esențial Dieta nu va avea suficiente substanțe nutritive disponibile, astfel încât blănurile lor pot arăta duller și acest lucru poate fi un indicator al sănătății generale slabe. Cu alte cuvinte, cum câinele dvs. se uită la exterior, ar trebui să vă spună multe despre starea câinelui tău înăuntru. Pielea și haina unui câine sunt indicatori mari, deci păstrați-le un ochi asupra lor!

Îmbunătățirea calității deșeurilor de câine

Ceva ce mulți proprietari de câini vor fi observat după schimbarea câinelui lor la o dietă brută este că excrementele câinelui lor este mai puțin mirositor si mult mai compact - Nu contează atât de mult pentru câine, dar este o mică victorie pentru proprietar! Deșeurile de câine hrănite brute nu au un miros real, deoarece constă în mare parte din osul pulbere. De asemenea, tinde să fie produsă în cantități mai mici decât scaunele câinilor care mănâncă o dietă alimentară pentru câini prelucrați. Acest lucru se datorează unei absorbții mai mari a substanțelor nutritive și a apei; sistemul digestiv al câinelui nu a trebuit să lucreze atât de mult încât să se scape de ingrediente prelucrate pe care nu le poate folosi.

Când câinele dvs. mănâncă o masă de carbohidrați de mare cereale, ph din stomacul său este modificat. Câinii care mănâncă o dietă brută au în mod obișnuit un pH la nivelul stomacului scăzut, care este egal cu aciditatea ridicată pentru a ajuta la digestia și maximizează absorbția nutrienților, în timp ce un câine pe o dietă prelucrată va avea un pH la nivelul stomacului și aciditatea scăzută a stomacului, făcând digestia mai dificilă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că mâncarea va trece aproape prin câine, oferindu-le nici o mare beneficii pentru sănătate - acesta este, de asemenea, de ce scaunele lor pot arăta mult mai mari. Într-adevăr, Produsele alimentare și conserve prelucrate conțin adesea un procent ridicat de umpluturi, Ingrediente care reduc costurile, dar nu oferă niciun avantaj nutrițional și # 8230; și acestea trec prin sistemul digestiv al câinelui și se termină în Poop!

O mai bună igienă parodontală

Dacă aveți nevoie de dovezi că O dietă brută este mai bună pentru dinții și gingiile câinilor, Luați în considerare lupii și alți câini sălbatici care tind să fie liberi de infecții dentare și de tartru excesiv. Ei vânează și mănâncă pradă în forma sa brută; mărunțișarea, ruperea și răsturnarea cărnii și oasele pradă, care își curăță cu atenție dinții în același timp.

Câinii domestici care sunt hrăniți o dietă de alimente de câine prelucrate nu au această oportunitate. Mâncarea lor este liberă de oase și sunt vândute în formă ciudată, rezultând că acești câini trebuie să facă puțin sau deloc de lucru pentru a-și mesteca mâncarea. Acest lucru sună ca o idee frumoasă, așa cum nu mai dorim să trebuiască să lucrăm din greu pentru mâncarea noastră, dar Dacă câinele dvs. are respirație greșită și dinți foarte galbeni (și chiar l-ați periat sau luați în considerare Periajul dinților câinelui) Apoi dieta alimentelor crude poate fi soluția. cu toate acestea, oasele ar trebui să fie mai degrabă crude decât fierte; În acest fel nu ar trebui să se spargă când câinele le mestecă, reducând riscul de sufocare.

Câinii nu dispun de enzime amilază în saliva lor, ceea ce înseamnă că nu pot distruge în mod eficient zaharurile de carbohidrați care intră în gură. Alimentele de câine prelucrate tinde să conțină diferite niveluri de zaharuri de carbohidrați care ajută la creșterea bacteriană pe dinți și gură atunci când nu pot fi defalcate. Acest lucru poate duce la mai multe probleme dentare pentru câine, inclusiv calculul, Canină Boala parodontală, placă, gingivită și tartru.

Mai puține alergeni

Proprietarii de câini care se găsesc cu un câine care suferă de Alergiile legate de dietă pot găsi aceste alergii provin de la boabe sau carne hrănită de cereale. Alergiile de cereale pot duce la infecții ale urechii, pielea roșie mâncărime și labele decolorate - puteți găsi, de asemenea, că câinele dvs. vă linge mult mai mult decât de obicei. Deși cerealele nu sunt dăunătoare câinilor, nu este de mare valoare proceselor lor metabolice și anumiți câini au stomacuri care nu pot să-l tolereze. Acest lucru explică, de asemenea, creșterea în Food-uri pentru câini fără cereale disponibile în prezent pentru proprietarii de câini!

Aditivi și conservanți prezenți în alimentele de câine prelucrate, cum ar fi etoxhin, poate, de asemenea, să vă răniți câinele fără să vă realizați. Etoxhin este, de asemenea, folosit ca pesticid și a fost legat de ficat și tulburări de sânge la câini. Experții avertizează că consumul prelungit de substanțe chimice, cum ar fi acestea, poate fi toxic - un risc care nu este prezent într-o dietă alimentată brută.

Conținut ridicat de apă

O dietă alimentară brută are un conținut mai mare de apă, ceea ce înseamnă că câinele dvs. este mai puțin probabil să sufere de umflături. Cercetările au arătat că câinii care consumă alimente prelucrate pentru câini sunt mult mai susceptibile de a suferi de umflături. Balonarea la câini apare atunci când stomacul se umple cu gaz și apoi devine răsucite. Această condiție, deși ușoară la om poate fi fatală pentru câini și pot muri în câteva zile sau ore dacă nu se află netratate. Deși nu există dovezi solide care să demonstreze că alimentele uscate sau prelucrate provoacă umpluturi, au fost făcute corelații puternice, deci este un risc care să nu fie cel mai bine să se ia.

Există, de asemenea, niveluri ridicate de sare în alimentele de câini comerciale și, ca urmare, câinii beau cantități excesive de apă pentru a le contracara și au o ieșire de urină mult mai mare. Aceste niveluri ridicate de sare pot contribui, de asemenea, la boala renală.

Dezavantaje ale unei diete de câine brut

Nu există lucruri precum mese libere, chiar și pentru câinii noștri! Câinii de hrănire brută vin, de asemenea, cu propria sa grămadă de riscuri, pericole și dezavantaje. În general, nu sunt dealeri, dar trebuie să fiți conștienți de acestea pentru a diminua sau a le elimina complet. Unele dintre aceste conuri despre dietele de câine crude sunt doar o chestiune de inconveniente, în timp ce alții se referă la realitate potențiale consecințe negative asupra sănătății, Mai ales pentru puii tineri (Este nevoie de o Strategia specială de înțărcare).

Dezavantaje ale unei diete crude de câine
O dietă de câine brut este, în general, considerată o upgrade uriașă de la cele mai multe alimente de câini comerciale. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje pentru hrănirea unei alimente crude de câini.

O tranziție dificilă de la prelucrarea la alimentele crude

Deși este, de fapt, dezavantajoasă dacă câinele dvs. întâmpină probleme atunci când tranziționează de la o dietă alimentară de câine prelucrate la o dietă alimentară pentru câini brut, odată ce aceasta se stabilește în jos beneficiile discutate mai sus, va merita.

Dacă câinele dvs. a mâncat mâncare de câine procesat de ceva timp, acestea pot fi inițial nesigure de "ciudat și # 8221; Noi alimente crude pe care le-ai pus în fața lor. Ei pot fi choosy despre gustul, textura și consistența sau se pot simți anxioși să mănânce aceste noi alimente. Este important să perseverezi dacă ești serios să faci Întrerupător de dietă. În caz contrar, câinele dvs. poate învăța că ignorarea hranei sale înseamnă că este tratat cu mâncarea pe care o dorește cu adevărat, chiar dacă ar putea să nu fie opțiunea mai sănătoasă.

In timpul Treceți la alimentele crude Câinii pot, de asemenea, să experimenteze diaree, crampe de stomac sau gastire in timp ce sistemul lor digestiv se ajusteaza. Unii proprietari de câini consideră că ajută la adăugarea unei mici cantități de iaurt sau de capră lapte la masă pentru a ajuta digestia ca și acestea Îmbunătățiți bacteriile bune în stomacul câinelui tău. Una la trei linguri de iaurt va fi suficientă sau o mică flacără de brânză. Prea multă lactate poate, de asemenea, să deranjeze stomacul unui câine, așa că asigurați-vă că păstrați cantitățile mici și monitorizați câinele dvs. pentru a vă asigura că lucrurile se îmbunătățesc, mai degrabă decât să se înrăutățească. Unii proprietari de câini pot dori, de asemenea, să încerce fierberea alimentelor crude în primele zile pentru o tranziție mai blândă.

Risc de infectare

Unul dintre dezavantajele pe care proprietarii de câini se pot teme cel mai mult atunci când se gândesc să facă trecerea la o dietă alimentară pentru câini brut sau nu. Hrănirea brută vine cu riscul de infecții de la bacterii proaste ca Salmonella și Listeria care sunt cel mai probabil să fie dezvoltate pe carnea brută. Nu numai că aceste bacterii reprezintă un risc pentru câini dacă sunt ingerați, dar sunt chiar mai periculoși dacă sunt întâmpinați de oameni, în special cei cu sisteme imunitare slabe. Deși riscul de infecție există, este a risc mic Pe măsură ce câinii tind să aibă stomacuri foarte puternice și pot gestiona bacteriile mult mai bune decât proprietarii lor, mai ales dacă luăm în considerare originile lor sălbatice.

Există câteva măsuri de precauție care pot fi luate pentru a se asigura că riscul de otrăvire alimentară atât la dvs., cât și pentru câinele dvs. sunt minimizate cât mai mult posibil. De exemplu, spălarea castronului câinelui De îndată ce a terminat mâncarea nu oferă nici o bacterie lăsată în urmă timp pentru a dezvolta și împiedică contaminarea următoarei mese. Mereu spălați-vă pe mâini înainte și după manipularea alimentelor brute ale câinelui și luați în considerare achiziționarea Coduri de tăiere cu coduri de culoare. În acest fel, puteți rezerva o placă de tocare, în special pentru carnea de câine, prevenind contaminarea încrucișată. Păstrați întotdeauna carnea brută a câinelui în frigider până când este timpul să-l slujiți câinele dvs. ca să nu permiteți bacterii proaste a creste.

Timpul de pregătire și stocare

Viața devine ocupată și mulți proprietari de câini pot respinge timpul pe care trebuie să-și petreacă pregătindu-și cina brută a câinelui. Carnea și legumele trebuie să fie tăiate și timpul trebuie să fie cheltuit pentru a crea porțiuni adecvate, ca Mâncărurile brute nu sunt, de obicei, în pachete de dimensiuni adecvate, Spre deosebire de alimentele procesate.

Cu toate acestea, cumpărarea alimentelor brute ale câinelui dvs. în vrac, tăierea acestuia și punerea porții în pungi de congelator vă poate ajuta să stocați mesele câine săptămâni înainte. Ele pot fi apoi dezghețate ca și când sunt necesare. Dezavantajul acestui mod de stocare este acela că vă puteți găsi cu mai puțin spațiu pentru a vă îngheța propriile mese, dar acesta este un preț mic pentru a plăti un câine mai fericit și mai sănătos.

Pentru proprietarii de câini leneși sau ocupați, puteți verifica unele locale Servicii de livrare a alimentelor pentru câini!

Factorul dezgustător

Dacă sunteți deosebit de squeamish, s-ar putea să nu vă bucurați de urmărirea câinelui printr-o încărcătură de oase de pui Dar lucrurile importante de reținut este că beneficiile sunt imense. Sunetul vă poate deranja, dar dinții câinelui dvs. beneficiază de fiecare criză. De asemenea, puteți găsi procesul de pregătire a meselor brute ale câinelui murdar, precum și procesul de dezghețare, dar atâta timp cât sunteți organizat și spălați cu atenție tot ceea ce a fost în contact cu carnea crudă, ar trebui să evitați orice bacterii sau rău mirosuri în casa ta.

Poate fi, de asemenea, o idee de a păstra zona în care câinele tău mănâncă consecventă - poate un colț al unei camere care iese în cale, sau poate doriți să vă păstrați câinele într-o cutie în timp ce el mănâncă dacă este un om deosebit de murdar. În acest fel, vă limitați orice mizerie într-o zonă, minimizând cantitatea de curățare care trebuie făcută când este terminat. Dacă aveți copii, luați, de asemenea, luați notă de locul în care câinele dvs. mănâncă, deoarece este important să nu lăsați să le contamineze mâinile cu carne crudă - dacă, din orice motiv, se întâmplă, spălați-vă imediat mâinile.

Costul mai mare decât alimentele prelucrate pentru câini

În același mod în care mâncarea sănătoasă, organică umană este mai scumpă decât cea procesată high-carbohidrați alimente junk, O dietă de câine de mâncare brută va costa, de asemenea, mai mult decât ridicarea cutii sau pachete de alimente de câine prelucrate la supermarket sau magazin de animale de companie. Cumpărarea de carne și legume în vrac de la măcelari sau de greengrocers poate lucra mai ieftin, astfel încât este mai bine să vă faceți cercetările înainte de magazinul dvs. de produse alimentare săptămânale.

Deși factura de cumpărături săptămânal poate crește, văzând beneficiile de sănătate pe termen lung pentru câinele dvs. va face în valoare de fiecare penny!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beneficii și dezavantaje ale unei diete de câini brute