Cainii pot vedea fantome? Aflați faptele infricosatoare

Cainii pot vedea fantome? Aflați faptele infricosatoare

În timp ce existența fantomelor este un subiect care împarte națiunea chiar în mijloc, este cu siguranță un trop clasic de multe filme de groază pentru a vedea câinii care latră la forțele supranaturale. Deci, asta înseamnă că câinii pot vedea fantome? În primul rând, nu există nici o îndoială că câinii au alte simțuri sporite, dar este un al șaselea simț unul dintre ei? Ei bine, acest lucru se întâmplă cu siguranță la ceea ce credeți și ceea ce nu faceți, dar în acest post de blog, vom privi niște biți infricosatori care înconjoară acest subiect.

O scurtă istorie a câinilor și a fantomelor

Dacă v-ați gândit vreodată că câinii au o legătură mai atentă cu supranaturalul decât oamenii, cu siguranță nu sunteți singuri. Uită-te la câteva cărți de istorie și veți găsi culturi care au desenat aceleași link-uri. De exemplu, triburile Tarascan și Aztec din Mexic au crezut că câinii i-ar putea proteja împotriva fantomelor. Există, de asemenea, exemple de câini care sunt aproape de băuturi spirtoase în mitologie. Gândiți-vă doar la caperusul cu trei capete în mitologia greacă. De asemenea, putem vedea câinii conectați cu fantome și spirite în literatură mai modernă, cum ar fi romanul Sherlock Holmes Câinele din Baskerville și Stephen King`s Cujo. Să nu mai vorbim de toate poveștile despre vârcolaci care au existat de-a lungul veacurilor. Dar sunt toate poveștile sau există ceva mai mult pentru el? Să continuăm prin a ne uita la unele dintre comportamentele bizară pe care câinii au fost cunoscuți că se angajează.

Ce comportamente ciudate se angajează câinii?

Acum, să ne uităm la unele dintre comportamentele ciudate pe care câinii se angajează. Uneori, animalul dvs. de companie va sta complet liniștit, înainte de a se ridica brusc și a urma ceva ce nu puteți. Ei pot începe să facă zgomote față de ea cum ar fi lătratul sau mârâind. Sau câinele dvs. poate adopta o poziție mai protector, în picioare în față ca și cum ar fi pentru a vă proteja sau un alt membru al gospodăriei dvs. Nu există nici o îndoială că toate aceste lucruri pot părea ciudate - mai ales dacă se întâmplă în mod regulat. Dar există și alte explicații?

Câinii au un al șaselea simț?

Se pare că câinii sunt mai dispuși să-și urmeze instinctele decât oamenii americani. De exemplu, ați intrat vreodată într-un loc care nu pare destul de corect? În timp ce nu puteți reacționa, spuneți-vă că sunteți doar prostie, câinele dvs. poate răspunde în agresiune sau frică. Cu siguranță, ne pare rău atunci când un câine răspunde în acest fel, dar pur și simplu nu știm ce răspund. Există și alte comportamente care par a al șaselea simț al unui câine. De exemplu, dacă câinele dvs. trece la ușă cu un minut înainte ca cineva să sosească, acest lucru pare cu siguranță infricosator. Dar poate fi o acțiune învățată care a devenit imprimată în ceasul corpului lor. Una dintre cele mai uimitoare fapte despre câini este capacitatea lor de a detecta dezastrele naturale înainte de a se întâmpla. O posibilă explicație pentru acest lucru este faptul că fenomenele naturale au toate mirosurile asociate cu ele, care sunt dincolo de capacitățile nasului nostru, dar Câinii au un sentiment super-sporit de miros. De asemenea, pot detecta alte lucruri precum sunetele mari, mirosurile vagi și mișcările care apar dincolo de câmpul nostru limitat de viziune.

Cainii pot vedea spiritele?

Întrebarea de câini poate vedea fantome nu este una pe care o putem da un răspuns concludent. Prima problemă este că nu avem o dovadă definitivă a existenței fantomelor! În timp ce unii oameni ar explica un comportament ciudat de câine prin legăturile lor mai strânse cu lumea spirituală, alții ar spune doar că câinii au sporit simțuri pe care sunt mai dispuși să îl urmeze decât pe noi oameni. Tindem să fim mai analitici și ne vom urmări mai puțin intestinul. Deci, problema dacă câinii pot vedea spiritele în mare măsură se coboară în ceea ce credeți, dar nu putem da un răspuns definitiv în nici un fel.

Pot câinii să vadă lucrurile pe care nu le putem face?

Câinii au un câmp de viziune care este mult mai larg decât al nostru, ceea ce înseamnă că ei pot vedea obiecte la o distanță mai mare și în condiții de lumină pe care nu le putem vedea bine. Deci, există toate șansele pe care le luăm mișcări pe care nu le vedem. Este chiar mai infricosator atunci când câinele dvs. începe să se angajeze în comportamente ciudate în timpul orelor de noapte, dar câmpul lor îmbunătățit de viziune este o posibilă explicație pentru motivul pentru care se întâmplă acest lucru. Dar câinii pot simți supranaturalul? În cele din urmă, nu putem fi siguri.

Rasă decorativă de câini. Un câine mic de domiciliu. Câinele sub th

Alte posibile explicații

Un lucru pe care câinii îl fac pe oameni să creadă că au un fel de abilități de detecție supranaturală se uită la perete, dar o posibilă explicație este că poate exista un fel de infestări în pereții că câinele dvs. poate auzi și / sau miros. Poate că este timpul să apelați la controlul dăunătorilor. Cu toate acestea, dacă acest lucru a fost exclus, există câteva tulburări posibile care ar putea afecta pooch-ul dvs., cum ar fi sindromul de disfuncție cognitivă canin. Desigur, dacă câinele dvs. afișează comportamente care sunt în afara ordinarului, este cu siguranță merită să le verificați. Dacă nu este nimic rău, cel puțin vă pune mintea în largul tău.

Gândurile finale

Întrebarea lui Can Dogs Sense Ghosts este în cele din urmă una pe care nu o putem răspunde în mod concludent aici. Totul depinde de ceea ce credeți și probabil că veți fi influențat de ceea ce ați văzut și experimentat în trecut. Câinii sunt cu siguranță creaturi interesante care percep lumea într-un mod foarte diferit pentru noi. Poate fi interesant să păstrați un jurnal al activităților câinelui dvs. pentru a vedea dacă există o anumită zonă sau o perioadă de zi când încep să se comporte ciudat. Odată cu trecerea timpului și se desfășoară mai multe cercetări, vom descoperi tot mai multe despre cel mai bun prieten al omului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cainii pot vedea fantome? Aflați faptele infricosatoare