Cum să obțineți pasărea de pe hainele voastre

pasăre cocoțată pe om

De ce poopul păsărilor este ușor de curățat

Există un motiv de pasăre Poop nu miroase. În primul rând, dieta aviară este formată în principal din materie vegetală. Când un animal mănâncă carne, acesta tinde să fie mirositor, deoarece proteina din carne este bogată în sulfuri. Sulfidele sunt componenta cărnii care determină mirosul. Un alt motiv pentru lipsa mirosului este că mâncarea trece repede prin tractul digestiv inferior, iar poopul nu are șansa de a fi fermentat. Deci, nu există nici o șansă pentru un miros să se dezvolte.

Compoziția pasării Poop

Bird Poop are trei părți. Componenta verde vine din intestine și este fecalele. Componenta albă este făcută din urați. Acest lucru vine de la rinichi. Porțiunea de lichid limpede este pur și simplu urină și vine, de asemenea, din rinichi. Totul iese din singura deschidere mai mică pe care o are pasărea: Cloacaca. Componentele se reunesc pentru a forma un blob rotund care este într-adevăr inofensiv, dar poate fi incomod. Este deosebit de incomod când tocmai v-ați pregătit să vă îndreptați spre ușă și să descoperiți că aveți niște pasăre pe spatele cămășii. Ați putea să vă schimbați întotdeauna cămașa, dar există modalități de a le elimina și de a continua cu ziua dvs.

Cum să eliminați pasărea Poop de la îmbrăcăminte

Citiți mai departe pentru a afla cel mai bun și mai ușor mod de a elimina păsările de la îmbrăcăminte. Aceste sfaturi vor veni la îndemână, dacă veți fi prinși într-o situație în care vă aflați și nu aveți haine proaspete pentru a vă schimba. Pentru a curăța Bird Poop off de îmbrăcăminte, păstrați în minte următoarele reguli:

  • Lăsați-l să se usuce. Încercarea de a îndepărta pasărea umedă de la îmbrăcămintea dvs. va duce cel mai probabil într-o mizerie mai mare, ca pasăre proaspătă de păsări tinde să distrugă pe țesături. Pentru cea mai ușoară îndepărtare, lăsați-l să se usuce complet înainte de a încerca să-l îndepărteze de haine.
  • Pleacă, apoi răzie. Odată ce poopul este complet uscat, utilizați un prosop de hârtie sau un șervețel pentru a curăța cele mai mari bucăți de îmbrăcăminte. Uneori, poopul va ieși într-o singură bucată mare. Dacă există bucăți mai mici de poop uscat, lăsați în urmă pe țesătură, răsturnați zona cu marginea unui card de credit până la îndepărtarea deșeurilor solide.
  • Ștergeți zona. După ce a fost eliminată deșeurile solide, de multe ori veți putea vedea un loc de culoare deschisă în care cadrele au căzut. Acesta este resturile uraturilor uscate de la poop. Pentru a elimina acest loc de la îmbrăcăminte, dab și ștergeți zona cu o cârpă umedă timp de câteva minute. O cârpă de microfibră lucrează minuni în acest scop, deoarece nu lasă nici o scadere din zona pe care încercați să o curățați. Acest lucru ar trebui să contribuie la eliminarea deșeurilor rămase vizibile. Odată ce zona este uscată, ar trebui să fie foarte greu să vă spuneți că ați fost vreodată gata deloc.

Doar dacă tu Potty antrenează-ți pasărea, vă veți confrunta din nou la păsări. Păstrarea acestor sfaturi vă va ajuta să vă păstrați îmbrăcămintea fără spot și în formă bună, data viitoare când prietenul dvs. cu pene greșite că tricoul nou pentru o țintă.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți pasărea de pe hainele voastre