Cercetătorii au vărsat mai multă lumină de ce câinii mănâncă poop

Studiul recent al sondajului răspunde la întrebarea infamă, de ce câinii mănâncă poop și este posibil să se oprească câinii să facă asta.

Te-ai întrebat vreodată despre coprophagia consepecifică? Încercați să spuneți că rapid de cinci ori în această dimineață de vineri. S-ar putea să spui că nu, niciodată nu ai auzit de ea, dar sunt aici să pariez că ai văzut acest lucru, chiar și fără să știi termenul real.

Este o după-amiază săptămânală, ați scos prietenul tău blând pentru o plimbare și le-ai văzut să se oprească să se miște la ceva. Îl ignori la început - sunt câini, sunt câini. Dar când câinele dvs. începe să-l îmbolnăvească ca și cum ar avea ultima masă și asta ar putea să-ți prindă ochiul suficient de mult pentru a vedea că mănâncă un alt câine.

Când se întâmplă acest lucru, vă întoarceți înapoi la toate biscuiții scumpe de câini și câinele tratează și câinele de mestecat și mesele organice pe care le-ați cumpărat pentru pooch-ul dvs. și gândiți-vă - de ce? De ce este mai bine acest lucru? Ce este atât de atrăgător de câine? Aceasta se numește Coprophagy, și în cele din urmă avem câteva răspunsuri despre asta.

Majoritatea câinilor nu mănâncă POOP & # 8230;

Acum știm de ce câinii le place să mănânce fecaleDar cei care fac, fac adesea.

A studiu recent Publicat în Jurnalul de Medicină și știință veterinară de către specialiștii în comportamentul veterinar au privit această problemă infamă a coprophagiei la câini. Sau, pentru ao pune un alt mod, o știință foarte serioasă a fost angajată pentru a răspunde De ce doar câinii le place să mănânce fecale de câini, fie propriul lor câine, fie pe alți câini. Rezultatele acestui studiu au fost interesante, precum și surprinzătoare.

Studiul a folosit sondaje ca principală metodă de cercetare și a pus la îndoială doar peste 3.000 de proprietari de câini în U.S., Canada și alte alte țări. În primul sondaj numit Câine de comportament: restul povestirii, doar 16% dintre proprietarii de câini au spus că au văzut câinele lor mănâncă de peste 6 ori. Acesta este criteriile ca câinele să fie determinate Compulsiv eater de poop. Deci, procentul nu este atât de mare, sau poate că proprietarii câinilor care mănâncă poop au ratat ancheta într-un fel.

Oricum, studiul a remarcat că câinii care mănâncă nu sunt în majoritate.

Un al doilea studiu a fost numit De ce câinii își mănâncă scaunele a fost dată apoi celor care au ales 16% dintre proprietarii de câini pentru a estima frecvența prin care și-au văzut câinele care mănâncă poop. Rezultatele sondajului au fost destul de uimitoare - 62% dintre proprietari au spus că și-au văzut câinele mănâncă zilnic și 38% au văzut că se întâmplă săptămânal. Care este o mulțime de consum de poop!

James Serpell, profesor la Universitatea din Pennsylvania Școala Veterinară, a spus că Ar putea fi parțial legată de dieta și valoarea nutrițională a fecalelor.

"Câinii și pisicile moderne sunt hrăniți diete care sunt relativ bogate în grăsimi și proteine, nu toate acestea pot fi digerate complet, făcând fecalele lor potențial atractive ca o sursă de alimente secundare."

Cu toate acestea, dieta nu a fost de fapt principalul factor determinant de a identifica un consumator de la un consumator non-poop. În mod normal, câinii descriși ca niște consumatori lacomi au fost cei mai probabil să încerce un pic de adăugări de excremente la dieta lor. Și, în timp ce câteva detalii au dat o idee despre diferite tipuri de câini care preferă poop, este încă imposibil să construiască într-adevăr un profil al eaterilor seriali.

"Dacă o mănâncă imediat, este sigur să mănânci. Ei nu vor fi infectați de paraziți."

Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca 85% dintre cainii prefer si # 8220 proaspat poop & # 8221; care nu este mai mare de două zile.

Bazându-se pe aceasta, oamenii de știință presupun că comportamentul de alimentație al poopului vine de la strămoșii câinilor care trăiesc în sălbăticie, care obișnuiau să scape de mediul de fecale înainte de infestarea bacteriană a început. Acest lucru are sens cu siguranță, dar rămâne o teorie.

Ridicarea poopului este încă singura modalitate de a rezolva problema

Faptul este că este în general imposibil să se recalifice câinii de a mânca complet. Dacă pooch-ul tău este un mâncător de fecale compulsive, atunci este probabil să rămână în acel mod pentru tot restul vieții sale, potrivit experților. De asemenea, ei remarcă faptul că, în timp ce este un comportament normal pentru câini, acolo într-adevăr sunt pericole Dacă vă permiteți să continuați pooch-ul dvs. cu acest lucru.

Deci, este acolo orice mod de a împiedica câinele dvs. să mănânce poop? Formarea și schimbările de comportament, probabil, nu vor funcționa, iar această cercetare sugerează că o mulțime de produse pe piață care sunt vândute ca "Miracol Mires" (e.G. Coproban, pentru licitație, Dis-gust, descurajator, și gura de potty) nu face nimic pentru a trage poetitul pooches ", cu eficacitatea lor nu atinge mai mult de 11% rata de succes.

Scoaterea poopului este singura cale. Proprietarii au sugerat doar să scape de poop cât mai curând posibil sau să-ți trag câinele departe de poopul oricăror alte animale pe care le întâlnesc. Nu este cea mai rafinată tehnică din lume, dar este singura care lucrează cu siguranță.

Dacă doriți, puteți încerca cu o pregătire de comportament canin, prea - cum ar fi recompensarea câinelui dvs. cu un tratament dacă le vedeți că mergeți pe jos, fără a încerca să-l înghită. Dar scooping poop fie cu a pooper scooper sau luați-o cu Câine de pungi de câine este încă singura metodă necorespunzătoare acolo.

Câinele meu nu este un bătrân, din fericire - ea este atât de finic, nici măcar nu vrea propriul mâncare de câine de cele mai multe ori, mult mai puțin poop. Dar pentru toți proprietarii de poep-eater acolo, mă simt pentru tine și pentru gura mirositoare a câinelui tău. Stai acolo - și poate citi studiul, pentru că este cu adevărat fascinant și util (în unele moduri).

Citiți următorul: Cum de a alege și cumpăra câinele drept pooper scooper

Referințe de studiu:

  • Boze, B. G. V. (2010). Corelate de coprophagia în câinele domestic (Canis Familiaris), evaluată de raportul de proprietar. Jurnalul de comportament animal al companionului aplicat, 4 (1), 28-38.
  • Hart, B. L., Hart, L.A., Thigpen, A. P., Tran, A. & Bain, m. J. (2018). Paradoxul coprophagiei consepecifice canine. Medicină veterinară și știință, acces deschis.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cercetătorii au vărsat mai multă lumină de ce câinii mănâncă poop