Benadril pentru pisici

Boxergia Benadryl a ținut în fața pisicii maro și albă așezată pe un covor de bronz
Benadryl este un medicament care este uneori recomandat să fie dat pisicilor. În timp ce este de obicei sigur să dea, este important să știți ce este exact Benadryl, exact cât de mult să vă dați pisicii și când să știți dacă pisica dvs. are nevoie de Benadril, sau dacă este în siguranță pentru a da lui Benadryl pisicilor cu subiapă sau Condiții medicale preexistente.

Ce este Benadryl?

Benadryl este numele de marcă pentru un medicament numit clorhidrat de difenhidramină. Benadryl este un medicament antihistaminic supra-the-counter, deci nu necesită o prescripție medicală. Acest antihistaminic poate fi achiziționat ca tablete, capsule, geluri lichide și chiar lichid în mai multe puncte forte sau miligrame, în funcție de nevoile dvs. Benadryl este uneori combinat cu alte medicamente care pot fi periculoase pentru o pisică. Din acest motiv, va trebui să fiți sigur că citiți cu atenție pachetul atunci când achiziționați medicamentul pentru a vă asigura că diphenhidramina, ingredientul activ în Benadril, este singurul medicament din produsul pe care îl achiziționați pentru pisica dvs. Difenhidramina generică este, de asemenea, disponibilă, precum și o formă injectabilă care acționează mai repede pe care veterinarul dvs. o va avea la dispoziție. Dacă aveți în vedere utilizarea lui Benadryl pentru a trata simptomele în pisica dvs., vă rugăm să consultați mai întâi cu medicul veterinar.

Cum funcționează Benadryl?

Deoarece este un antihistaminic, Benadryl blochează histamina și acetilcolina de a fi eliberate în corp. Aceste substanțe chimice sunt eliberate în organism ca răspuns la o reacție alergică nu numai la pisici, ci și la oameni, câini și alte animale. Benadryl abordează simptomele unui răspuns alergic sau a alergiilor prin uscarea ochilor apoși și a nasului curbat și scade umflarea, strănutul, mâncărimea și multe altele.

Ce să tratăm cu Benadryl

Pisicile care pot avea nevoie de benadril sunt de obicei cele care au alergii la vaccinuri sau sunt Călătorind într-o mașină sau avion, dar există și alte motive pentru care pisica dvs. poate fi recomandată să o ia. Unele exemple specifice atunci când pot fi utilizate Benadryl sunt:

  • Când o pisică este stinsă sau puțin de un insectă, cum ar fi o albină sau scorpion.
  • Când o pisică este puțin de o reptilă veninoasă, cum ar fi un șarpe.
  • Atunci când o pisică este mâncărimea sau zgârierea de la alergii de mediu sau alimentare. Dermatita alergiei de purici este o problema comuna in pisicile si Benadryl este adesea recomandat.
  • Când o pisică călătorește și poate avea o boală de mișcare. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați pisica de la vărsături.
  • Când o pisică are nevoie de ceva pentru a face puțin somnoros, cum ar fi în timpul călătoriei, astfel încât să nu fie nerăbdător, plictisit sau plânge când trebuie să fie calm și liniștit
  • Când este necesară pre-tratarea unui antihistaminic înainte de o vaccinare cunoscută că provoacă o reacție alergică în acea pisică. Reacțiile de vaccin nu sunt frecvente, dar dacă acestea apar sau au avut loc în pisica dvs. în trecut, Benadryl va fi dat.

Ar trebui să aveți niște benadril la îndemână în dvs Kit de prim ajutor PET Dacă aveți o pisică, chiar dacă nu intenționați niciodată să călătoriți cu ea sau nu are alergii cunoscute. Este dificil, dacă nu imposibil, să prezicem când o insectă va afecta pisica dvs. și va provoca o reacție alergică. Dacă aveți la dispoziție Benadryl, este posibil să puteți diminua răspunsul alergic pe care pisica dvs. o va experimenta prin darea pisicii dvs. o doză. Cu toate acestea, înainte de a utiliza Benadryl sau orice medicament supra-the-counter, vă rugăm să consultați mai întâi cu medicul veterinar.

Unele răspunsuri alergice pot fi morți, totuși. Unele pisici reacționează atât de grav la insecte sau reptile veninoase încât nu pot respira fără îngrijire veterinară imediată. Acest lucru este valabil mai ales pentru rahycefalii sau "fata smush", cum ar fi persanii, care au fost deja în mod natural compromise căile respiratorii fără a adăuga ca căile respiratorii să provoace o reacție alergică.

Când nu utilizați Benadryl

Benadryl nu este sigur pentru fiecare pisică să ia. Câteva exemple de când o pisică nu trebuie să ia Benadryl să includă:

  • Dacă aveți o pisică foarte stresată sau anxioasă și doriți să o faceți somnoros. Anxietatea și stresul său trebuie să fie abordate și tratate în loc să odați doar cu Benadril.
  • Dacă ale tale pisica are boli de inima, Consultați medicul veterinar înainte de a da Benadryl.
  • Dacă pisica dvs. are tensiune arterială ridicată, consultați medicul veterinar înainte de a le oferi Benadryl.
  • Dacă pisica ta are glaucom, consultați-vă medicul veterinar înainte de a da Benadryl.
  • Dacă pisica dvs. ia medicamente specifice, ar trebui să discutați siguranța oferirii de pisici Benadryl cu medicul veterinar înainte de a-l administra.
  • Benadryl nu este singura remediere pentru o mușcătură veninoasă dintr-o reptilă sau insectă. Pisica dvs. are nevoie de o atenție veterinară imediată.

Dozaj benadril pentru pisici

În mod obișnuit, pisicile iau 1 mg de benadril pentru fiecare kilogram de greutate corporală de două până la trei ori pe zi. Aceasta înseamnă un 12.Cat de 5 kilograme va dura jumătate dintr-o tabletă de 25 mg Benadryl până la trei ori pe zi, în funcție de recomandarea veterinarului. Pisicile sub 12 ani.5 kilograme pot fi mai ușor de dozat utilizând lichidul de la Benadryl Copii, deoarece poate fi dozat mai precis.

Efectele secundare potențiale și riscurile lui Benadril

Benadryl poate provoca somnolență, gură uscată sau retenție urinară și poate provoca o supărare gastrointestinală, cum ar fi diareea și / sau vărsăturile. La pisici, poate provoca, de asemenea, opusul a ceea ce este folosit pentru. Acest lucru se numește un efect paradoxal și o pisică foarte entuziasmată sau de jitterie este, de obicei, rezultatul acestui efect.

Benadryl Supradozaj

Dacă este prea mult Benadryl este dată pisicii dvs., poate provoca letargie sau entuziasm. Ocazional, o pisică poate dezvolta, de asemenea, gura uscată, are depresie respiratorie, convulsii, intră într-o comă sau chiar moare dacă se administrează o cantitate suficientă mare.

Înainte de a da pisicii dvs. orice tip de medicament, supliment sau medicamente de peste-counter, ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul veterinar.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. DifenhidraminăMedline Plus

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Benadril pentru pisici