Câinele meu are lovituri sub blana ei: 5 lucruri pe care ar putea fi

Cu diferite medii și fizice condițiile care afectează câinii la momente diferite ale anului, în momente diferite ale vieții lor și chiar orele de zi, sănătatea câinelui poate suferi. Alergiile, vrăjile uscate, umiditatea, temperaturile ridicate și scăzute, iar ploaia pot fi deteriorate haina câinelui și irită pielea câinelui. Când întâmpinați o lovitură sub blana câinelui (nu o bucată), există multe lucruri ce ar putea fi.

Când pooch-ul dvs. dezvoltă umflături pe pielea lor, poate fi cauzată de oricare dintre acestea sau mai mult. Uneori poate fi o combinație de probleme medicale diferite și situații. Pe măsură ce starea câinelui se înrăutățește, este vital să identificați cauzele posibile în acest fel, puteți reduce problemele care afectează animalul de companie.

Cu cantitatea tot mai mare de umflături pe câinele dvs. în diferite dimensiuni și forme, acesta poate deveni alarmant și vă puteți întreba dacă există o problemă de sănătate mai semnificativă în spatele lor. Pentru a fi complet sigur, este cel mai bine să vizitați medicul veterinar pentru a verifica ceea ce este de fapt Bump, deoarece uneori acest lucru poate necesita un test.

Din cele de cele mai multe ori, aceste umflături sub blana câinelui dvs. nu sunt prea grave și de obicei pot fi cauzate de sensibilități și probleme de piele care pot fi tratate acasă fără a fi nevoie să viziteze un Vet, cu excepția cazului în care condiția se înrăutățește. Iată cinci dintre cele mai frecvente cauze ale loviturilor pe o piele de câine care nu sunt legate de tumori.

1. Canina Atopy

Canina atopy se referă la alergeni că câinii pot fi expuși prin respirație, știți, de asemenea, ca alergeni inhalatori. Aceste alergeni pot include polen, praf și mucegai. Un câine poate arăta simptome de primejdie după inhalare și ar trebui tratate imediat. Benadril poate fi utilizat pentru a trata reacția, dar un veterinar trebuie contactat în prealabil pentru a obține informațiile referitoare la doza potrivită pentru câinele dvs.

Semnează că câinele dvs. poate suferi de atopia caninei sunt mâncărime, zgâriere, frecare, căderea părului, pielea grasă și flacără, mirosul murdar și mestecarea excesivă. Pook-ul dvs. va dezvolta bump-uri de la iritarea constantă a pielii, care poate fi găsită în apropierea labe, înghițite și axoare.

2. Purici, acarieni și multe altele

Purici, acarieni și altele paraziți ai pielii și bug-urile pot da câinilor probleme serioase ale pielii și problemele generale de sănătate. Bumpurile pot fi rezultatul unei mușcături de la critterii sau de o reacție alergică cauzată de mușcăturile de pe pielea câinelui. În funcție de faptul dacă loviturile sunt cauzate de mușcătura de insectă singură sau dacă este o alergie de la câine va determina metoda de tratament, deși dacă este cauzată de o reacție alergică, este de obicei determinată după ce critterii sunt tratați și îndepărtați.

În primul rând, problema trebuie tratată ca în cazul în care loviturile sunt cauzate de mușcăturile numai. Există medicamente și spray-uri care vă vor permite să vă curățați animalul, acasă și curtea de critterii. După ce critterii au fost îndepărtați, este esențial ca câinele să fie plasat pe un medicament preventiv pentru a menține dăunătorii departe. Dacă reacția este determinată a fi o reacție alergică, medicamentele topice pot fi achiziționate și aplicate la domiciliu. Dacă reacția nu scade, apoi abordați VET despre opțiunile de tratament.

3. Dermatită

Dermatita este A Reacția pielii Datorită interacțiunii câinelui cu mediul din apropiere. Aceste interacțiuni pot fi cu iarbă, plante, murdărie, bug-uri, apă și orice alte substanțe chimice sau produse care sunt utilizate în curte sau acasă. Deși este o reacție la mediul înconjurător, nu este neapărat o reacție alergică.

Dermatita canină este, de obicei, cauzată de o schimbare a mediului sau o adăugare la mediul înconjurător, ceea ce înseamnă că reacția este câinele încercând să se adapteze la noua schimbare. Un semn comun este dezvoltarea unor mici lovituri pe piele care devin iritat și se schimbă în pete fierbinți.

Reacția câinelui va dispărea în mod obișnuit cu excepția cazului în care a progresat în locuri fierbinți. Un hotspot este o leziune pe pielea expusă care este în mod obișnuit cauzată de umiditate, care poate fi ploaie sau de la câine care linge continuu rana. Dacă un loc fierbinte este observat pe câine, un veterinar trebuie contactat imediat. O modalitate excelentă de prevenire și tratare a punctelor mici fierbinți este utilizarea unui șampon de peroxid de benzoil.

4. Alergii cutanate

Realizarea că câinele poate avea a alergie la piele este una care se întâmplă pentru mulți proprietari de câini. Bumps și erupții cutanate reprezintă un semn vizibil al alergiilor cutanate pe un câine. Câinii care sunt prost crescuți sunt mai susceptibili de a dezvolta alergii cutanate față de câinii care sunt în mod corespunzător crescuți și îngrijiți.

Alergiile cutanate pot fi greu de rezolvat, deoarece simptomele par să apară din nicăieri și fără o cauză aparentă. Cu o observație intensă și prin cercetarea cauzelor comune, este posibil să se descopere cauza și să o eliminați din mediu. Un veterinar poate fi, de asemenea, contactat și diagnosticarea problemei astfel încât să poată fi prevenită în viitor. Micile minore ale pielii pot fi tratate cu Produse de hidrocortizon.

5. Alergii la mancare

Alergiile alimentare pot părea la fel de provocatoare pentru a identifica ca alergii cutanate. Apariția unor lovituri sugerează că problema se află în afara pielii atunci când nu pare să existe cauze interne evidente. Alergiile alimentare arată toate aceleași simptome ca și alte tipuri de alergii, cauzând o ușoară confuzie atunci când încearcă să-și determine originea.

Câinele tău are lovituri sub blana ei - 5 lucruri pe care ar putea fiCauza obișnuită a alergiilor alimentare este consumul de alimente care conține un ingredient specific pe care câinele este alergic la. Cheia combaterii alergiilor este identificarea ingredientelor incluse în dieta curentă a câinelui și pentru a face cumpărături pentru alimente noi care nu includ unul dintre ingrediente. Dacă câinele continuă să prezinte semne de alergii, atunci trebuie să încercați O altă marcă de mâncare care include diferite ingrediente. Repetați procesul până când se constată o marcă care nu provoacă o reacție alergică în cadrul câinelui.

Unii câini vor dezvolta aleatoriu lovituri pe pielea lor din cauza unui eveniment aleatoriu. Aceste lovituri pot fi de obicei tratate acasă cu un șampon rapid și Medicatie anti-itch. Cea mai bună modalitate de a determina cauza loviturilor este de a încerca tratamentul acasă înainte de a vă deplasa pentru a găsi alte cauze. De cele mai multe ori, loviturile vor dispărea și nu mai sunt o problemă pentru dvs. sau pentru câine.

Citiți următorul: 9 moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu are lovituri sub blana ei: 5 lucruri pe care ar putea fi