4 Remedii la domiciliu pentru alergii pentru câini

Alergiile PET sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru proprietarii de animale de companie să caute îngrijire veterinară. Este dificil pentru un proprietar de animale de companie să-și vadă însoțitorul iubit în durere sau sever incomod din cauza alergiilor. Câinii nu înțeleg de ce simt astfel și tot ce vrem să facem este să luăm problema. Având aceste remedii la domiciliu pentru alergii de câine la îndemână, vă vor economisi o mulțime de stres și anxietate.

Dar exact ce este o reacție alergică?

O alergie este o stare de hipersensibilitate sau de supra-reactivitate a sistemului imunitar la un alergen. De obicei, alergeni sunt proteine. Proteina alergenului poate fi de origine plantă, insectă sau animală. Fiind expuși la alergenă, de obicei în mai multe ocazii, sensibilizează sistemul imunitar.

Fiind expuși la acelasi sau alergenul asociat din nou, provoacă o supra-reacție. În condiții normale, răspunsul sistemelor imunitare ar proteja câinele de infecții și boli. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de alergii, răspunsul sistemului imunitar poate fi de fapt dăunător corpului câinelui tău.

Fiecare câine reacționează la alergeni într-un mod diferit și simptomele pot fi variate și variază de la ușoare la extreme. Dacă câinele dvs. se confruntă cu simptome precum pielea mâncărime, tuse, strănut, wheezing, ochii curge, nas curbat, vărsături sau diaree, caută ajutor veterinar pentru a diagnostica problema subiacentă. Ar putea fi legată de alergii canine, dar pot exista și alte cauze.

4 Remedii la domiciliu pentru alergii pentru câini

Testul alergiei pe câineFotografia de mai sus este un exemplu al unui test de alergie care este efectuat pe un câine. Acest lucru cel mai bun lucru de a face dacă bănuiți că câinele dvs. are alergii. Testarea vă va oferi informații specifice despre ceea ce câinele dvs. este alergic la. Dacă este posibil, puteți elimina alergenul din dieta și / sau mediul său.

Desigur, acest lucru nu este posibil în fiecare caz. Dacă ați vorbit cu medicul veterinar și ați decis să utilizați remedii acasă pentru alergii pentru câini, există câteva opțiuni care au avut o mulțime de succes.

1. Quercetin

Acesta este un compus găsit în fructe și legume care le dă culoarea lor. Quercetin are, de asemenea, proprietăți antioxidante naturale, antiinflamatorii și antihistaminice. Este disponibil în formă de pilule și capsule în majoritatea farmaciilor și magazinelor naturale de living.

Unii experți în medicina veterinară se referă la Quercetin ca & # 8220;natura lui Benadryl& # 8220;. Este recomandat în mod obișnuit ca un remediu natural pentru alergii pentru câini, dar este cel mai bine să verificați cu medicul veterinar pe cea mai bună doză pentru puii dvs.

2. Miere

Mierea brută devine rapid un remediu la domiciliu pentru animalele de companie și persoanele care suferă de alergii sezoniere. Cercetarea se face în continuare pentru a dovedi că această teorie este adevărată. Cu toate acestea, există multe alte dovedite științific Beneficiile mierii pentru câini.

Experții care recomandă miere pentru alergii spun că, ca albine merg de la plante la plante colectarea polenului, ei colectează biți ale alergeni pe corpurile lor. Când se întorc să întoarcă polenul în miere, unii dintre alergeni sunt lăsați în urmă în produsul finit.

Când câinele tău mănâncă mierea, acele alergeni intră în corpul său în doze mici. În timp, organismul devine imun la alergen și nu mai produce o reacție la ea. După cum am menționat, se fac studii, dar nu au fost furnizate dovezi științifice pentru a susține această teorie încă.

MAI MULT: Meds alergici pentru câini - Când are nevoie de câinele tău?

3. Ulei de cocos

Uleiul de cocos îmbunătățește foarte mult starea pielii și a hainei câinelui. Dacă suferă de alergii care provoacă pielea mâncărime sau dermatită de contact, atunci uleiul de cocos este o necesitate! Uleiul de cocos va îmbunătăți și va clarifica aceste afecțiuni ale pielii atunci când este utilizat ca remediu local.

Eventual cele mai bune beneficii pentru sănătate ale uleiului de cocos este că conține proprietăți anti-fungice și antibacteriene. Oferă o mulțime de avantaje mari pentru câinele dvs Sănătate generală și bunăstare, precum și ajutând la prevenirea alergiilor.

Poți să-ți dai pe cale orală uleiul de cocos pentru animale de companie. Dați-i doar 1 linguriță-1 lingură (în funcție de dimensiunea sa) în fiecare zi. Câinii mei vor mânca ulei de cocos ca un tratament, dar ați putea să-l topiți și să-l vărsați peste mâncarea puilor.

4. Oțet de mere

Apple Cider Oțet (ACV) este mare la îndepărtarea polenului și a altor alergii de mediu din haina câinelui. Puteți amesteca un raport de apă și ACV 1: 1 într-o sticlă de pulverizare. Spay câinele în jos, lucrați soluția prin haina cu degetele și apoi prosopul lui uscat.

Ați putea da, de asemenea, puii dvs. o baie cu ACV. Adăugați la 2-3 cesti la apa de baie. Pe măsură ce îl scălați, oțetul va dezbrăca alergenele din piele și haina.

Citiți următorul: Cum să hrăniți câinii cu alergii alimentare

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 4 remedii pentru alergii pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Remedii la domiciliu pentru alergii pentru câini