8 Resurse pentru cele mai frecvente alergii de câini

Top sfaturi de câine - alergii comune canineSăptămâna trecută am discutat Pregătiți-vă câinele pentru situații de urgență. Este o problemă importantă pe care mulți părinți de companie nu se gândesc. Un subiect la fel de important este comun alergii canine. Mulți câini suferă de luni înainte ca proprietarii lor să-și dea seama că suferă de o alergie. Uneori reacția alergică poate proveni de la ceva simplu ca dieta câinelui, dar prea des nu este atât de ușor de diagnosticat. 

În această săptămână am decis să cercetez alergiile canine, ceea ce le poate provoca și cum sunt tratate. Alergiile PET sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru proprietarii de animale de companie să caute îngrijire veterinară. Dar ceea ce este o reacție alergică?

O alergie este o stare de hipersensibilitate sau o reactivitate excesivă a sistem imunitar la un alergen. De obicei, alergeni sunt proteine. Proteina alergenului poate fi de origine plantă, insectă sau animală. Fiind expuși la alergenă, de obicei în mai multe ocazii, sensibilizează sistemul imunitar. Fiind expuși la acelasi sau alergenul asociat din nou, provoacă o supra-reacție.

În condiții normale, răspunsul sistemelor imunitare ar proteja câinele de infecții și boli. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de alergii, răspunsul sistemului imunitar poate fi de fapt dăunător corpului câinelui tău. Fiecare câine reacționează la alergeni într-un mod diferit și simptomele pot fi variate și variază de la ușoare la extreme.

În această săptămână am decis să scap câteva informații despre alergiile canine să împărtășească cu toți. Dacă câinele dvs. se confruntă cu simptome precum piele iritata, tuse, strănut, șuierătoare, ochi curbați, nas curbat, vărsături sau diaree, caută ajutor veterinar în diagnosticarea problemei care stau la baza. Ar putea fi legată de alergii canine, dar pot exista și alte cauze.

LEGATE DE: 8 motive pentru a vă alimenta dieta de hrană pentru câini

8 resurse pentru cele mai frecvente alergii de câini

Alergii comune canine

1. Alianța PET a lui Greter Orlando

Pentru o mai bună înțelegere a alergiilor canine, Această resursă de la Alianța PET a lui Grater Orlando este un loc minunat pentru a începe. Ei dau o scurtă explicație a alergiilor și explică unele dintre cele mai frecvente tipuri de alergii la câini. Acest articol discută, de asemenea, numeroasele lucruri care pot provoca alergii canine.

  • Un număr foarte mare de substanțe pot acționa ca alergeni. Cele mai multe sunt proteine ​​de origine insectă, plante sau animale, dar molecule chimice mici cunoscute sub numele de Haptens pot provoca, de asemenea, alergie. Exemple de alergeni obișnuiți sunt polenii, sporii de mucegai, acarienii de praf, celulele pielii (asemănătoare cu "alergii de animale de companie" la om), proteine ​​de insecte, cum ar fi saliva puricelor și unele medicamente.

2. Ghidul de sănătate pentru câini

Doghealthguide.ORG CARACTERISTICI un articol care are informații detaliate despre cele patru cauze ale alergiilor canine. Ele prezintă, de asemenea, imagini ale fiecărui tip de alergie, care este minunat dacă încercați să vă dați seama ce tip de alergie suferă de animalul dvs. de companie.

După cum am menționat, câinii reacționează la alergeni în moduri diferite, iar efectele reacției alergice vor fi diferite în mare măsură. Uneori veți observa problema într-o zonă mică și, uneori, poate influența diferite zone în jurul întregului corp al câinelui. Aceste imagini pot fi capabile să vă ajute să restrângeți ceea ce provoacă reacția alergică a animalului.

  • Există 3 cauze ale alergiei canine:
  • Insecte: Purici (cea mai frecventă alergie, numită dermatită alergică de purici) și alte insecte sau paraziți de mușcătură
  • Alergeni în aer: Polen, acarieni, iarbă, mucegai care sunt inhalate (atopie canină). Aceste alergeni pot fi, de asemenea, absorbite prin piele.
  • Alergii de contact: Alergeni care vin în contact cu pielea (contactați hipersensibilitatea).
  • Alimente și droguri: numite alergii alimentare

3. American Animal Hospital Association

Un blog Pe site-ul web al Asociației Americane de Spitalul de Animal vorbește despre alergiile de companie și importanța cautării ajutorului veterinar cât mai curând posibil. Ca majoritatea afecțiunilor medicale, dacă alergiile minore minore netratate se pot transforma într-o problemă mult mai mare. Problemele respiratorii pot duce la infecții și iritațiile oculare ar putea duce la insuficiența vederii.

  • "Dacă sunt lăsați netratate, câinii și pisicile cu alergii sezoniere se vor zgâria sau se vor linge în mod constant", spune dr. Link Welborn, AAHA trecut președintele. "În încercarea de a se elibera, câinii și pisicile creează adesea răni care devin infecții secundare."

Reacțiile alergice care duc la iritarea pielii sunt cele mai frecvente. De fapt, potrivit Institutului Veterinar de Medicină Integrativă (VIIIM), alergiile cutanate (cunoscute și ca dermatită atopică sau "atopie") este una dintre cele mai frecvente tulburări ale pielii diagnosticate în canini din țară.

4. Institutul Veterinar de Medicină Integrativă

Viim au un articol pe site-ul lor care discută în mod specific dermatita atopică. Veți învăța despre cauzele, simptomele, modul în care medicul veterinar va face diagnosticarea stării și a unor tratamente comune. Utilitatea nu poate fi vindecată fără a constata cauza reacției alergice. Prin urmare, multe tratamente vor ajuta simptomele, dar animalul dvs. va suferi încă condiția.

  • Alergiile cutanate pot fi controlate în majoritatea cazurilor; dar nu vindecat fără a identifica și elimina alergenul specific din spatele alergiilor. Antihistaminice, corticosteroizi și supresoare imune pot oferi ajutor câinelui dvs. afectat. Cu toate acestea, corticosteroizii sunt medicamente puternice cu efecte secundare severe atunci când sunt utilizate pe termen lung.

5. Texas A & M`s Spitalul medical de predare medicală veterinară

Texas A & M`s Veterinary Medical Predare Spitalul are un site foarte cuprinzător cu informații pentru toți proprietarii de animale de companie. Ele oferă resurse pentru animale mici, pisici, câini și chiar cai. Desigur, ei au un articol despre alergii animale. Un lucru pe care l-am găsit deosebit de interesant a fost secțiunea despre cum să vă spun dacă animalul dvs. este prea mult.

Nu cred că proprietarii de animale de companie pot spune întotdeauna când câinele lor este mai mult decât în ​​mod normal. Mulți proprietari de câini nu realizează amploarea mâncării caninei până când încep să-și piardă părul sau încep să sângereze.

  • Lins, mestecat, mușcătură, frecare și zgârieturi sunt toate semne de prurit (mâncărime). De multe ori animalele sunt mâncărime în timpul nopții când nu sunt preocupate de alte evenimente. Fața, urechile, labele, armpiturile, înghițitatea și rumpul au tendința de a fi cele mai mici zone din animalele mici și # 8230; fiecare animal de companie are propria toleranță la mâncărime, ceea ce înseamnă intensitatea și motivul (ei) pentru pruritul animalului dvs. nu poate fie la fel ca un animal de companie prieten.

Alergiile alimentare sunt una dintre principalele cauze ale alergiilor cutanate la câini. Alergiile alimentare la câini se manifestă în moduri diferite în canini decât în ​​oameni. Un om care este alergic la grâu poate vomita, are diaree sau durere abdominală dacă o ingeră. Un câine cu alergie la grâu este probabil să aibă patch-uri de piele, dar altfel se pare bine.

Unele alergii alimentare au ca rezultat zgârierea și mestecarea capătului din spate sau de mestecarea labelor. Pielea de sub blană din acele zone poate arăta roșu sau ușor umflat. Dacă este lăsată netratată, mâncărimea ar putea deveni insuportabilă și face ca animalul dvs. să fie extrem de incomod.

6. Adoptați și cumpărături

Blogger Estelle W. a scris un blog pentru adoptandshop.org în care ea discută despre experiența ei personală cu alergii canine. Ea documentează Câinii ei luptă cu pielea mâncărime și cum a tratat-o ​​veterinarul ei. Un lucru pe care mulți proprietari de animale de companie nu-și dau seama este că tratarea unui câine pentru o alergie este un proces cu mai multe etape.

Este cu adevărat mai mult un proces de eliminare decât orice altceva. Poate fi consumator de timp, scump și frustrant. Dacă aveți un pic de cunoștințe de fundal, este posibil să fiți capabili să eliminați unele dintre cele mai frecvente cauze de bază.

  • În legătură cu păstrarea Boo Boo Flea-Free, veterinul meu mi-a spus că este important să-i păstrez murdăria fără băi săptămânale. Câinii ca boo boo care au alergeni care lucrează împotriva lor din interior pot fi, de asemenea, susceptibile la alergeni din exterior (cum ar fi polenul sezonier sau alți factori de mediu). Să-i îmbogăți săptămânalul îndepărtat orice alergeni de suprafață pe care i-a luat-o și îi calmează pielea mâncărime în același timp. 

7. Centrul Medical al Universității de Stat din Michigan

Dacă sunteți interesat de mai multe informații despre alergiile alimentare Canine, Centrul Medical al Universității de Stat din Michigan are un articol în profunzime pe site-ul lor. Ei discută despre cele mai frecvente ingrediente care provoacă alergii alimentare și unele dintre dietele de hrană pentru câini de top care sunt benefice pentru câinii cu alergii alimentare. De asemenea, aceștia împărtășesc o listă de rase care sunt cele mai frecvent afectate de alergii alimentare, care includ:

  • Terrier de grâu cu coadă moale
  • Dalmatian
  • Collie
  • West Highland White Terrier
  • Chineză Shar-Pei
  • Bichon Frise
  • Lhasa Apso
  • Miniatura Schnauzer
  • Cocker / Spaniels Springer
  • Labrador Retriever
  • Labrador
  • Ciobănesc german

8. Rețeaua de sănătate pentru animale de companie

Ultimul lucru pe care te-am las cu aceasta saptamana este un sfat mic despre Benadryl. Medic veterinar Justine A. Lee a scris un blog Pentru rețeaua de sănătate a animalelor de companie cu privire la reacțiile alergice și utilizarea lui Benadryl. Îl încurajează cu tărie pe toți părinții de companie să vorbească cu medicul veterinar înainte de a folosi Benadryl.

Deși Benadryl este utilizat în mod obișnuit pentru a ajuta la reacțiile alergice la om, este posibil să nu fie potrivit pentru animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că consultați mai întâi medicul veterinar personal, deoarece știu istoria medicală a câinelui și nevoile sale specifice.

  • Cu reacții ușoare alergice, vă puteți consulta medicul veterinar despre tratarea cu Benadryl la domiciliu (asigurați-vă că Benadryl nu are alte ingrediente). Doza de benadril este de obicei 1 mg per kilogram de greutate a câinelui dvs. (deci un câine de 50 de lire s-ar obține 50 mgs de benadril).

Citiți următorul: Alergii pentru ochi de câine - simptome, motive și remedii de bază

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Resurse pentru cele mai frecvente alergii de câini