Aceste coarne naturale, sunt un tratament delicios pentru câinele dvs

Aceste coarne naturale, sunt un tratament delicios pentru câinele dvs

Mulți proprietari de animale de companie nu își dau seama de avantajele cumpărării coarnelor lor de vărsare a câinelui lor de a mesteca. Spizzles, o companie care se specializează în acești coarne, cunoaște beneficiile pentru câini și dorește să-și educă clienții și alți consumatori despre numeroasele efecte pozitive care mestecând pe acești coarnei pe câinele dvs.

Spre deosebire de alte produse care provin de la animale, consumatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care sunt obținuți acești coarne. Nu mai este mai uman decât utilizarea unui produs care a căzut în mod natural de pe un animal. Spizzles utilizează numai coarne natural în mod natural și sunt incredibil de hrănitoare și oferă o experiență de mestecat de lungă durată și sigură că toți câinii se vor bucura.

LEGATE DE: Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Acești coarne sunt alternativa perfectă la tratamentele de crudie, ceea ce poate fi greu pentru canini de a digera și sunt, de asemenea, mult mai sigure decât oasele de animale care pot provoca vătămări grave câinelui dvs. Antoarele Elk și Deer sunt ambalate cu calciu, proteine ​​și fosfor pentru a menține sângele, oasele, mușchii și nervii câinelui.

Aceste coarne naturale, sunt un tratament delicios pentru câinele dvs

Spizzles vând doar coarne de calitate superioară care se găsesc în mod natural în Canada și Statele Unite. Coarnele sunt de obicei 45% proteină, 22% calciu, 11% fosfor, 1% grăsime, precum și elemente de urme de sodiu, cupru, zinc, magneziu și fier și fier.

De obicei, coarnele din sălbăticie nu durează foarte mult timp pentru că ele sunt atât de pline de substanțe nutritive că rozătoarele și alte animale mici îi smulgă foarte repede. SPIZZLES Coarta sunt colectate ca picături proaspete, ceea ce înseamnă că au fost adunați în ultimul an.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Acești coarne sunt perfecți pentru puii și chewers agresivi, precum și câini mari, deoarece durează mult timp și nu se așează sau nu se așează ca oasele de animale. Suporturile naturale de vărsare sunt, de asemenea, Mare pentru câinii care suferă de alergii. Nu sunt folosite moare sau conservanți pe orice coarnă de spiczle.

Un alt mare avantaj al acestor coarne este că sunt liberi miros și nu vor avea un efect negativ asupra respirației câinelui tău. Textura grea a coarnelor ajută, de asemenea, la curățarea dinților câinelui, masați gingiile și, bineînțeles, își exercită maxilarul de tot ce mestecă.

Ca orice alt jucărie de mestecat, coarnele vin în multe dimensiuni diferite, iar proprietarii de câini trebuie să fie siguri că aleg dimensiunea potrivită pentru câinele lor. SPIZZLES Natural Shed Shed sunt disponibile la mulți comercianți cu amănuntul online și pe rafturile de la magazinul de animale de companie din multe țări diferite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aceste coarne naturale, sunt un tratament delicios pentru câinele dvs