Antreprenorul începe să facă afaceri naturale de alimentare cu animale de companie

Antreprenorul începe să facă afaceri naturale de alimentare cu animale de companie

Acum trei ani, Christine Kleiman din Ashland, Oregon a început să producă și să-și comercializeze propriul supliment alimentar pentru animale de companie. Uimitor, Kleiman nu avea nici o experiență de afaceri. Cu toate acestea, ea a avut cunoștințe extinse despre sănătate și nutriție și a vrut să o pună la folosirea în câmpul de nutriție a animalelor.

Powdered supliment de câine pot fi adăugate la alimentele câinilor și pisicilor. Conține semințe, alge, ierburi, argilă, minerale și drojdie nutrițională. Produsul, numit Super esențiale, a fost deja preluată de magazinul Kart, birourile medicului veterinar, cooperatorii de produse alimentare Ashland și Medford și alte magazine din zonă.

Kleiman va lansa suplimentul cu o agenție de marketing de la Coasta de Vest în cursul acestui an. A fost un proces lung, dar antreprenorul de 51 de ani a făcut totul ea însăși. Afacerea ei este pe baza casei ei și ea face toate măcinarea, amestecarea, proiectarea, ambalarea, ambalarea și corespondența produsului pe cont propriu.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Kleiman a studiat sănătatea și nutriția de când era o fată și știa că câinele ei avea nevoie de ceva mai mult decât alimentele comerciale obișnuite pe care majoritatea proprietarilor de câini își hrănesc animalele de companie. Ea a găsit o rețetă de bază într-o carte de bucate holistic de nutriție și a adăugat câteva superfood-uri suplimentare care sunt extrem de benefice pentru oameni.

Antreprenorul începe să facă afaceri naturale de alimentare cu animale de companie

Folosește semințele Chia deoarece au cel mai înalt conținut de omega-3 din orice plantă non-marină, iar drojdie este o sursă excelentă pentru complexul B și are, de asemenea, un conținut ridicat de minerale. Un alt ingredient, lecitina, este un nutrient excelent pentru nervi si creier. Chorella este bogată în proteine, minerale, enzime și vitamine, iar Spirulina are și o mulțime de substanțe nutritive și antioxidanți. Spirulina se luptă, de asemenea, de infecții, mărește energia și reglează zahărul din sânge.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Alte ingrediente din aceste suplimente de câini includ Kelp, care are o gamă largă de vitamine, precum și iod și minerale și alge pline de calciu și ridică alcalinitatea. Lut este un alt ingredient cheie deoarece conține 65 de minerale vitale, sprijină imunitatea și ajută la detoxilorarea corpului. Ingredientul final este urzica, care este un diuretic natural, antiinflamator și curățitor.

Pentru consumatorii care nu locuiesc pe coasta de vest, suplimentul poate fi, de asemenea, achiziționat de pe site-ul Kleiman. Pachetul de 8 uncii se comercializează pentru 20 până la 24 de dolari și pachetul de 16 uncii mai mari pot fi achiziționate pentru $ 39.

Uimitor, au fost făcute afirmații că proprietarii de câini pot începe să vadă efectele acestui supliment de câine într-o singură zi. Potrivit producătorului, vor observa un strat de strălucire, o energie sporită și o digestie mai bună. De asemenea, dă dinții mai albi, articulații mai sănătoase, imunitate mai bună și, în cele din urmă, longevitatea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antreprenorul începe să facă afaceri naturale de alimentare cu animale de companie