O altă companie de companie este specializată în doar mestecați naturali pentru câini

Compania Texas este specializată în mestecați naturali pentru câini

Au existat numeroase rechemate pe hrana pentru câini și tratează în ultimii ani, iar apariția bolilor canine, cum ar fi cancerul, se află și în creștere. Din aceste motive, părinții PET plătesc mai multă atenție decât oricând produsele pe care le cumpără pentru câinii lor. Ei sunt mai interesați de ingredientele naturale care sunt provenite la nivel local și sunt dispuși să plătească mai mult pentru aceste alimente de calitate.

De aceea, o companie mică, deținută de familie, deținute de Texas Manufacturing, specializată în chews natural. Venison Joe`s a început ca o operațiune mică de om când fondatorul său a început să vadă o nevoie tot mai mare de produse naturale pentru câini. A început cu un fumător în bucătărie și și-a adus produsele la câteva spectacole de câini în zona sa locală.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Ce mănâncă câinii

Răspunsul la produse a fost uimitor și a reușit să ia același produs de cea mai bună calitate pe o scară mai mare. Venison Joe sa mutat acum la propriul centru de distribuție din East Texas și își distribuie produsele la mai mult de 20 de state. Ei folosesc doar 100% carne de vită naturală provenită în Statele Unite pentru a-și face produsele și toate produsele lor sunt realizate complet în facilitatea lor Texas.

Procesul unic și inovator de fumat folosit de Venison Joe este complet și natural păstrează carnea și osul și, de asemenea, sporește aroma osului în mod natural prin utilizarea de mărfuri de mere, cireșe, hickory și arțar. Fiecare lemn are o aromă distinctă și o aromă care se aprinde osul și carnea fără a adăuga ingrediente artificiale la tratamentul câinelui tău.

Compania Texas este specializată în mestecați naturali pentru câini

Tot ceea ce foloseste de Venison Joe în realizarea oaselor lor de carne de vită gourmet vine de la USDA inspectate de carne de vită și folosesc fumători de calitate pentru a-și pregăti toate tratatele de câine. Oasele lor de măduvă vin în 3 dimensiuni pentru a se potrivi tuturor raselor și toate oasele de carne de vită pot fi achiziționate singure sau într-un pachet de 3.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Ei oferă capace de genunchi și articulații împărțite, care sunt plin de carne și au o mulțime de cartilaj natural pe care câinele tău îl va iubi. Compania spune că aceste produse sunt favorite printre chewers. Cel mai nou produs, gustări de vânat, reprezintă un ingredient limitat, care este plin de arome unice pentru a atrage câinele dvs. și sunt potrivite pentru animalele cu stomacuri sensibile.

Compania folosește terenul u.S. Elk coarne în gustările lor de vânat și coace pudra chiar în tratament pentru a oferi o aromă unică pe care nu o veți găsi în niciun alt produs de pe piață. Coarnele sunt o mare sursă de calciu, iar atunci când sunt în stadiul lor de catifea, sunt, de asemenea, o mare sursă de glucozamină și chondroitină.

Ei vând, de asemenea, acești coarne ca o mestecină naturală de lungă durată pentru canini. Ele sunt puternice și rezistă spargerii și crăparea pentru a vă menține câinele în siguranță. Venison Joe utilizează numai coarne natural în mod natural din Statele Unite care nu sunt rătăcite sau crăpate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O altă companie de companie este specializată în doar mestecați naturali pentru câini