U.s. Este pe punctul de a obține primele sale humane cu numire uscată cu etichetă uscată

U.S. este pe punctul de a obține primul său humane cu numire uscată cu eticheta uscată

Organizația internațională de certificare internațională, Humane Farm Animal Care (HFAC), a anunțat săptămâna aceasta că primul humane a crescut și manipulează mâncarea de câine uscată vine în Statele Unite. Compania de fabricație a hranei pentru câini este numită Fermă deschisă, și sunt încântați să introducă prima mâncare de acest fel cu u.S. piaţă.

Open Farm are sediul în Canada, iar compania de alimente pentru animale de companie a lansat hrana pentru câini de humane certificată în țara respectivă anul trecut. Acum, primele alimente de câini din punct de vedere etic sau alimente de animale de companie de orice fel, pentru a primi eticheta umane certificată vor face debutul în U.S.

Ofertele HFAC O aplicație gratuită pentru utilizatorii smartphone-urilor care arată cea mai apropiată locație în care sunt disponibile o fermă deschisă și alte alimente humane certificate pentru cumpărare. De când organizația a lansat înapoi în 2003, au avut numeroase anchete de la proprietarii de animale de companie pentru alimente care conțin carne de pui și alte carne care au fost certificați umane și acum ei pot să o ofere în cele din urmă.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii

Compania a fost extatică pentru a lansa primul lor Compania de produse alimentare pentru animale de companie, și sunt încântați de consumatorii din Statele Unite pentru a putea achiziționa alimente pentru animale de companie care se aliniază cu valorile lor umane. Ferma deschisă este capabilă să folosească carne și carne de pui de la fermenii humane certificați și de ferme în fabricarea hranei pentru animale de companie.

Această etichetă garantează consumatorilor că animalele sunt ridicate la instalațiile în care își pot exprima comportamentele naturale. De exemplu, puii de pe aceste ferme au o mulțime de spațiu pentru a-și mișca aripile, spre deosebire de a fi ridicate în cuști mici, ca și în unele ferme de carne.

U.S. este pe punctul de a obține primul său humane cu numire uscată cu eticheta uscată

Toate animalele de pe Certificat uman Fermele trebuie, de asemenea, ridicate fără utilizarea hormonilor de creștere sau a antibioticelor și nu pot fi hrănite din alte produse de la alte animale. Programul certificat uman și manipulat este aprobat de peste 65 de organizații și este recunoscut la nivel național ca fiind cel mai înalt standard pentru certificarea bunăstării animalelor de la naștere la sacrificare.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Standardele utilizate de organizație au fost dezvoltate de experți în domeniul bunăstării animalelor de vârf și de oamenii de știință de animale din întreaga lume. Vizitele anuale la fața locului de la inspectorii terți asigură că standardele sunt îndeplinite și menținute.

Pentru prima dată în Statele Unite, proprietarii de câini vor putea achiziționa alimente pentru câini pe care le cunosc îndeplinește aceste standarde umane înalte. Ei vor avea satisfacția de a ști exact unde vine mâncarea de câine și ce este în ea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » U.s. Este pe punctul de a obține primele sale humane cu numire uscată cu etichetă uscată