Illinois pet store își deschide ușile pentru a vinde produse naturale de animale naturale

Illinois Pet Store își deschide ușile pentru a vinde produse naturale de animale naturale

Odată cu creșterea populației pentru animale de companie, nu este o surpriză faptul că mai multe întreprinderi legate de animale de companie se deschid în fiecare zi. De asemenea, cu creșterea bolilor de companie tot mai mulți proprietari doresc să cumpere produse mai sănătoase, toate naturale pentru tovarășii lor blană. Proprietarii unui magazin de animale de companie din Illinois oferă acestor proprietari de animale de companie de sănătate exact ceea ce caută.

Situat la 2355 de dulciuri Drive în Cabondale, PET PET este un magazin în care proprietarii de câini pot cumpăra alimente, trata, jucării și chiar dau caninei lor o baie. Ei nu sunt magazinul tău mediu de animale de companie. Fiecare produs vândut la PET PURE este totul natural.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Magazinul și-a deschis ușa săptămâna trecută, iar proprietarii Amanda McREynolds și Jay Webb nu au putut fi mai încântați. Cuplul are experiență complet natural produse pentru animale de companie, deoarece Vizsla lor de trei ani, Ruby, suferă de alergii alimentare.

McREynolds spune că a colectat multe cercetări cu privire la toate produsele vândute la animalele pure și nici unul dintre alimentele sau tratamentele lor nu sunt făcute cu boabe sau materiale de umplutură. Nu este doar mâncarea care este de înaltă calitate.

Mai multe dintre jucarii de câine și pisici pe care le oferă vin cu o garanție de 100%. Dacă câine lacrimile jucăriei în afară sau nu-i place din orice motiv, proprietarul îl poate aduce înapoi și îl poate schimba pentru ceva nou sau poate primi o rambursare completă.

Illinois Pet Store își deschide ușile pentru a vinde produse naturale de animale naturale

Ea spune, de asemenea, că multe dintre produsele pe care le vând sunt realizate din materiale reciclate și multe dintre ele sunt făcute și în Statele Unite. Webb, logodnicul ei, spune că numărul unu al cuplurilor atunci când începerea afacerii lor era să se asigure că totul era natural și o mare majoritate a acestuia făcut în u.S. El a spus aproximativ 98% din produsele pe care le vând sunt făcute în u.S.A.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Ce mănâncă câinii?

Perechea a decis, de asemenea, să adauge o stație de spălare a câinilor Do-IT, care devine din ce în ce mai populară, pentru clienții ale căror animale de companie sunt prea mari pentru a se potrivi în cada lor acasă sau pentru cei care nu doresc să fie deranjați mizeria de a-și îmbăia câinele în cadă propria lor. McREynolds spune că odată ce un client este terminat să-și îmbăiească câinele, ei părăsesc mizeria și magazinul de animale vin curat totul și să-l pregătească pentru următorul client.

Călătoria lor antreprenorială a început de fapt atunci când cuplul a trebuit să conducă într-un alt oraș pentru a găsi alimente naturale pe care câinele lor le-ar mânca și asta nu și-ar deranja alergiile. Ei au vrut să ajute pe alți consumatori care să se ocupe de aceleași frustrări, așa că au decis să deschidă animalele de companie pure. Ei au spus că mulți dintre clienții lor au spus deja că ei comandau alimente de câine online și sunt acum fericite încât pot cumpăra la nivel local.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Illinois pet store își deschide ușile pentru a vinde produse naturale de animale naturale