Cum să opriți agresiunea alimentară la câini

Agresiunea alimentară la câini este termenul folosit atunci când un câine prezintă comportamente, cum ar fi mârâul sau să se prăbușească pentru a convinge oamenii sau alte animale să stea departe de alimentele lor sau de tratează. Unii proprietari de animale de companie creează acest comportament până la instinctele naturale ale unui câine, dar adevărul este că agresiunea alimentară este un comportament foarte periculos care trebuie corectat. Trebuie să știți Cum să opriți agresiunea alimentară la câini.

Agresiunea alimentară este un comportament natural la câini, deoarece acestea au evoluat de la alimentatoare oportuniste. Aceasta înseamnă că câinii sălbatici tind să mănânce ori de câte ori apare ocazia, pentru că nu știu niciodată unde poate veni masa următoare. Câinii domesticiți văd încă mâncarea ca o resursă pe care trebuie să o protejeze.

De obicei, cu o pregătire și o expunere adecvată ca un catelus, un câine va învăța că agresiunea alimentară nu este un comportament acceptabil. În unele cazuri, câinele nu poate învăța acest lucru ca un cățeluș sau dorința de a proteja alimentele poate fi mai puternică decât media.

Cum să opriți agresiunea alimentară la câini

Cum să opriți agresiunea alimentară la câini

Niveluri de agresiune alimentară

Există 3 nivele de agresiune alimentară la câini:

  • Blând - Include mârâie, baring dinți și ridicarea hackles
  • Moderat - Include toate cele de mai sus, precum și snapping și / sau de luare
  • Sever - include toate cele de mai sus, precum și mușcăturile / atacurile

Puteți învăța cum să opriți agresiunea alimentară la câini dacă arată semne de ușoară sau moderată agresiune. Dacă câinele dvs. prezintă semne de agresiune severă a alimentelor, ar putea duce la o situație foarte periculoasă. Ar trebui să abordăm această problemă cu a PROFESIONATE DIN BAMPAINTISTUL DOINGULUI Pentru a vă asigura siguranța și siguranța celorlalți membri ai familiei dvs.

Cum să opriți agresiunea alimentară la câini

În primul rând, trebuie să avertizez despre copiii în jurul câinilor care prezintă agresiune alimentară. Din păcate, a fost gasit că câinii care păstrează resursele lor sunt mai susceptibile de a mușca copiii - în special copiii care nu sunt familiarizați câinelui. Pentru a evita acest lucru, când copiii vor fi lângă câinele vostru, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă explica acelor copii că nu ar trebui să încerce să ia mâncare sau jucării câinelui.

Va trebui să faceți o mulțime de instruire de desensibilizare cu câinele dvs. Aceasta trebuie să fie a Proces foarte treptat. Primul pas este stați la câțiva metri a câinelui tău în timp ce mănâncă. Odată ce puteți face acest lucru în timpul a 10 mese la rând, fără a vedea semne de agresiune alimentară, puteți trece la următorul pas.

Apoi, o vei face Adăugați un tratament la castron și apoi pasi înapoi. Nu puneți mâna în jos de castronul când adăugați tratamentul. Pur și simplu renunțați la tratamentul deasupra bolului și treceți înapoi până când vă aflați la aproximativ 2 metri de castron. Când puteți face acest lucru în timpul a 10 mese la rând, puteți continua.

Acest pas următor este un proces cu mai multe etape. În primul rând, veți începe prin stând în decurs de 1 picior din castronul câinelui tău. Vorbește cu el, mișcați-vă picioarele din când în când, și aruncați un tratament în castron de sus. Cel puțin o dată în timpul mesei, ieșiți din cameră și apoi întoarceți-vă și stați la un picior din nou al castrorului. Nu treceți mai departe până când nu puteți face acest lucru pentru 10 mese la rând fără a vedea semne de agresiune.

MAI MULT: 8 sfaturi despre cum să se ocupe de păzirea resurselor la câini

câine mănâncăDacă sunteți câinele nu mai crește sau nu-și arăta dinții când stai lângă castron, este timpul să Încercați hrănirea mâinilor -l. Când câinele dvs. mănâncă, țineți un tratament deasupra lui și atrage atenția asupra acestuia. Porniți-vă ridicat și coborâți-vă mâna până la nivelul său de a-i hrăni tratamentul.

Treptat, încercați să aduceți tratamentul mai jos și mai mic. Când puteți ajunge în termen de 1 picior al castronului fără semne de agresiune pentru 10 mese consecutive, puteți continua cu antrenamentul dvs.

Următorul pas este Atingeți vasul, dar Nu luați alimente. Când puteți atinge vasul în timpul a 10 mese consecutive, fără semne de agresiune, puteți trece la ridicarea castronului.

Începeți prin ridicarea vasului de pe sol aproximativ un centimetru. Treptat lucrați mai mult până când puteți lua vasul de mâncare departe de câine și îl puteți stabili pe o masă sau un blat. Asigurați-vă că adăugați un tratament la castron înainte de ao pune înapoi. Acest lucru va da câinelui dvs. o recompensă gustoasă pentru a fi un băiat bun!.

Rețineți că acest proces trebuie să se facă cu fiecare membru al familiei dvs. Doar pentru că animalul dvs. de companie începe să aibă încredere în tine în jurul mâncării sale nu înseamnă că va fi în siguranță pentru toată lumea. Ar trebui să-l țineți pe copii mici departe de a mânca câini în orice moment, dar copiii mai mari și alți adulți din casa dvs. va trebui să treacă și prin acest proces de desensibilizare.

Citiți următorul: Cele mai bune 6 sfaturi agresive de antrenament de câine

Cum să opriți agresiunea alimentară la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți agresiunea alimentară la câini