Reducerea dietei pentru puii de grăsime

Jogging cu un câine

Puppii foarte tineri aproape nu au nevoie de o dietă reducătoare, dar Tinerii adolescenți care primește Pudgie poate beneficia de sfaturi de dietă pentru Puppies de grăsime. Puiul în creștere nu ar trebui să aibă o nutriție restricționată fără îndrumare de către medicul veterinar sau ați putea risca alte probleme de sănătate ca rezultat. Dar există câteva lucruri simple și sigure pe care le puteți face.

Ajutând că puii de grăsime subțire

Pur și simplu eliminarea sau reducerea tratează și creșterea sesiunilor de redare pot ajuta la pierderea moderată supraponderală să piardă în greutate.

Evitați tendința de hrănire ad lib. Mai degrabă decât păstrarea castronului plin pentru nibblingul toată ziua, trecerea la hrănirea mesei cantități măsurate. Ghidul de pachete sunt doar acele orientări. Trebuie să personalizați alimentele pentru fiecare animal de companie.

Mulți câini adulți supraponderali fac mai bine pe alimentele cu caloriie redusă. Reducerea dietelor înlocuiesc în mod obișnuit grăsimea din alimente cu fibre indigestibile, caloriile diluate cu apă sau "umfla" produsul cu aer. Aceste diete nu sunt întotdeauna potrivite pentru puii tineri, deci asigurați-vă că ați șters orice schimbare de dietă cu VET-ul dvs.

Feriți-vă de Formula "Lite" - nu sunt magice. De fapt, animalele de companie câștigă adesea greutate pe dietele Lite dacă sunt depășite sau dacă brandul de alimente este diferit de dieta anterioară a animalului de companie. Asta pentru că o denumire "Lite" înseamnă doar că mâncarea este mai mică calorii decât aceleași alimente "regulate". Este o comparație în aceeași familie de alimente. Cu alte cuvinte, "Lite Brand X" poate avea de fapt mai multe calorii decât "marca regulată Z."De asemenea, unele animale de companie mănâncă pur și simplu mai mult din alimentele de dietă pentru a face pentru calorii pierdute, deci chiar dacă hrăniți o formulă Lite, suma măsurată este încă necesară.

Ajustați-vă catelul Schema de hrănire. Împărțiți alocarea zilnică a alimentelor în patru sau chiar cinci mese mici pe zi pentru a vă ajuta să vă păstrați animalul de la sentimentul de a vă lipsi. Mai multe mese mici tind, de asemenea, să crească rata metabolică a organismului, așa că arde mai multe calorii mai repede. Odată ce a ajuns la greutatea țintă, servind mese de două ori pe zi va menține sănătatea ei.

Diete terapeutice

Când câinii tineri sunt cu adevărat obezi, supravegherea medicală de către medic veterinar, și de multe ori este necesară o dietă specială de pierdere terapeutică. O varietate de diete reducătoare, care trebuie să fie prescrise și supravegheate de medicul veterinar, sunt făcute de majoritatea producătorilor principali de alimente pentru animale de companie. Fiecare oferă formulări inovatoare care ajută animalele de companie să piardă în siguranță în greutate.

Unele alimente terapeutice cresc proteina dietetică pentru a ajuta corpul animalului să ardă grăsime. Altele sunt concepute pentru a reglementa mai bine nivelurile naturale de insulină naturale, astfel încât caloriile să fie arse mai ușor în loc să fie stocate ca grăsime. Cercetările arată că anumite vitamine pot afecta modul în care alimentele sunt prelucrate și depozitate în corpul animalului de companie și afectează pierderea în greutate. De exemplu, adăugarea unei substanțe asemănătoare vitaminei numită L-carnitină la dietă va crește viteza la care mușchii ard grăsime pentru energie.

Alte cercetări au examinat efectul vitaminei A asupra producției unui hormon natural al corpului numit Leptin. Cercetătorii spun că leptinul încurajează producția de celule de grăsime, în timp ce o creștere a puterii de vitamină a unei producții de leptină scăzută și o pierdere mai ușoară în greutate.

Exercitarea pentru sănătate

Controlul dietei este doar primul pas. Câinele dvs. supraponderală trebuie să ia o mulțime de pași sub formă de exercițiu pentru a scoate lire sterline. Ambele pui și câinii adulți ar trebui să obțină aproximativ 20 de minute de exercițiu aerobic de două ori pe zi pentru a rămâne sănătoși.

Dacă blânde-ul tău împachetează deja prea mult pound, nu-ți aștepta ca puii să mențină activitate pentru perioade lungi. Ia-o în stadii mici - cinci minute aici și zece minute acolo. Orice program de exerciții ar trebui să înceapă încet și să fie ajustat la nivelul capacității PET.

Controlat Lesa de mers pe jos La ritmul puilor este ideal pentru a-și construi rezistența. Pe măsură ce greutatea se stinge, nivelul de energie va crește. Începeți cu o plimbare de 10 minute dimineața și după-amiaza și adăugați încă cinci minute în fiecare săptămână. Odată ce poate merge timp de 20 de minute într-o întindere, încercați să luați ritmul și creșteți distanța. Interacțiunea pe care o împărțiți cu câinele în timpul plimbării este mult mai sănătoasă pentru dvs. atât pentru a-i acorda atenția cu un tratament.

De asemenea, puteți face ca puii să lucreze puțin pentru mâncarea lor. Puneți mâncarea în partea de sus sau în partea de jos a scării, astfel încât ea trebuie să meargă întotdeauna în sus și în jos pentru a-și obține mâncarea. Dacă nu poate naviga pe scări, pune mâncare pe un scaun și oferă o rampă până la un scaun pe care o arde câteva calorii. Setarea castronului din casă din patul pufos forțează, de asemenea, să se miște.

Animalele de companie de multe ori de multe ori proprietarii de persoane fără sfârșit pentru mai multe alimente. Rezervați o parte din dieta obișnuită - o mână de Kibble, de exemplu - și păstrați-o la îndemână pentru a renunța ca "tratează" când animalul dvs. de companie va cerșetor.

Commercial tratați bilele și jucăriile de puzzle, cum ar fi Kong Wobbler sau Orbee Tuff Mazee sunt alte opțiuni. Plasați o parte din rația zilnică obișnuită a animalului dvs. de companie în interiorul mingelor de tratare, astfel încât va trebui să lucreze la ea pentru a ajunge la mâncare. Acest lucru poate rezolva controlul porții, exerciții și factor de "pester" toate într-una.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Mersul cu animalele de companie. Asociația medicală veterinară americană

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reducerea dietei pentru puii de grăsime