8 Sfaturi de bază pentru antrenament quety un catelus

Nu trebuie să rămâi cu pisici Dacă urâți sarcina de formare a casei. Fiecare proprietar de animale de companie care a avut vreodată plăcerea de a-și pregăti un cățeluș poate înțelege frustrarea care vine împreună cu locul de muncă.

După ce am trecut personal prin procesul de două ori, se pare că nu contează cât de greu încercați să rămâneți la un program, pachetul mic de blană va fi încă pe podea, cel puțin de câteva ori pe zi când sunteți olita Formarea unui catelus.

Sfaturi de bază pentru antrenament quety un catelusProprietarii câinilor care caută Adoptați un catelus trebuie să știți că va fi mult de lucru.

Mai ales atunci când doresc să găzduiască un catelus, veți avea nevoie de timp, de determinare și o mulțime de răbdare. Nu este ceva ce se va întâmpla peste noapte, Chiar dacă ați făcut-o înainte. Spre deosebire de alte sarcini, quety Formare un câine este diferit de fiecare dată.

Unii câini vor ridica foarte repede formarea casei, în timp ce poate dura luni pentru a instrui pe deplin alții. Urmând sfaturile de mai jos vă va ajuta să găzduiască un cățel mai repede.

Dacă sunteți un iubitor de câine, nu lăsați teama de antrenament olita un catelus să vă păstreze de la bucuriile deținerii unui câine. Fiți răbdători și intrați în ea știind că catelul dvs. va avea accidente. Fiți pregătiți pentru ei cu produse de companie pentru a ajuta la curățarea. Aici, pe sfaturi de câine de top, te-am acoperit cu o mulțime de sfaturi și cum-to clipuri video. Verificați următoarele:

De asemenea, asigurați-vă că toată lumea din casa dvs. cunoaște metoda pe care o veți folosi pentru a vă antrena noul câine. Toată lumea trebuie să fie conștientă de importanța de a face lucrurile în același mod, de fiecare dată. Dacă sunteți dispus să puneți într-o mică lucrare suplimentară la început, puteți trece rapid din nou această fază a proprietății câinilor și în zilele mai plăcute înainte.

Citiți și: 26 STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

8 sfaturi pentru a instrui în mod eficient un catelus

Top 8 sfaturi pentru antrenament quety un catelus

1. Puppy Pee Pads

Acestea sunt minunate pentru a fi utilizate pentru cățeluși și mai în vârstă Câinii care s-au mutat la o nouă gospodărie. Când eram un nou proprietar de câine, am rămas departe de acestea pentru că nu am crezut că au lucrat. Ei fac!

Puppy Pee Pads fac o pregătire de casă mult mai puțin dezordonată. De asemenea, am cunoscuți oameni care trăiesc în apartamente și au câini mici, care se lipesc de tampoane pe tot parcursul vieții câinelui. Este important să alegeți plăcuțele de câine de bună calitate care funcționează bine pentru acest lucru.

PENTRU DUMNEAVOASTRĂ: Cel mai bun Puppy Potty Tample de instruire - Comparație de testare și video

Nu puneți niciodată tampoane pe covor. Uneori prietenul tău blană poate prinde marginea tampoanelor și va fi nevoie de o curățare. Vezele lui catelus nu sunt pe deplin dezvoltate până când nu sunt de câteva luni, așa că este înțelept să punem un tampon de pee în cazul în care catelul doarme, de asemenea.

Plăcuțele de pee sunt, de asemenea, minunate pentru câinii mai în vârstă care pierd controlul vezicii urinare. Când vine vorba de tampoane pee, prețul de negociere nu este întotdeauna cel mai bun brand. Nu folosesc cele mai scumpe, dar nu folosesc cele mai ieftine. Doriți să găsiți plăcuțe care absorb bine și au un bun atractiv.

Puneți tamponul în care doriți ca catelul să meargă. Mutați-l mai aproape și mai aproape de ușă până la o zi, tamponul este în afara. După un timp, puteți înceta să utilizați complet tampoanele. Câinele meu mic a mers într-un loc că a vrut să intre, nu pe tamponul de pee.

Am realizat în cele din urmă acest lucru și mi-am mutat tamponul în care îi plăcea să meargă. Voila! A început să folosească pad-ul de pee, și am mutat treptat la locul în care am vrut.

2. Puppy Breed

Dacă nu aveți prea multă răbdare cu antrenamentul olarului un catelus, cresc. Unele rase sunt mai ușor de ocupat de tren decât altele. Acest lucru poate fi din cauza problemelor cu inteligența, încăpățânarea, teritoriul etc.

Dacă vă iubești câinii, dar urăsc antrenamentul olar, uită-te la alegerea uneia dintre aceste rase:

  • Pudel
  • Ogar
  • Bichon Frisdes
  • Labrador
  • Boston Terrier

Multe rase sunt ușor de ocupat de tren, nu se limitează la cele cinci. Doar asigurați-vă că faceți cercetarea și alegeți un Rasa de câine inteligentă care este ușor de antrenat. Cel mai bun sfat pe care îl pot da este dacă sunteți interesat de o rasă, căutați punctele forte și punctele slabe înainte de a face angajamentul.

LEGATE DE: Cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

Top 8 sfaturi pentru antrenament quety un catelus

3. Începeți pregătirea la începutul anului

Doar pentru că o vezică a caninului nu este dezvoltată la o vârstă fragedă nu înseamnă că așteptați să începeți să pregătiți un cățeluș. Anterior începeți, cu atât mai bine. Am avut un catelus vechi de 5 săptămâni folosiți un pad de pee de fiecare dată când a fost plasată pe ea. Acest lucru a făcut pentru mult mai puține mese.

Amintiți-vă să vă lăudați copilul de blănuri de fiecare dată când merge afară. Utilizați tratamente, jucării sau afecțiune. NU FACE Scold câinele dvs. pentru accidente. Acest lucru vă poate afecta de fapt relația cu noul dvs. membru al familiei cu patru picioare.

LEGATE DE: Cum să cratezi trenul un câine (Ghid video)

4. Catedra de formare un catelus

Câinii nu-i place să se potrivească și să pipi unde dorm. Din acest motiv, mulți oameni pot instrui puii lor folosind Metoda de antrenament pentru câini.

Asigurați-vă că Catedra Cuppy este suficient de mare pentru ca prietenul tău canin să se întoarcă, să stea și să se întindă (videoclipul de mai jos demonstrează acest lucru). Dacă este prea mare, el va merge purty într-un colț și se va așeza pe cealaltă parte. Sunt modalități de a preveni acest lucru.

De asemenea, fiți consecvenți. Catelul tău trebuie să fie în cutie ori de câte ori nu îl poți urmări. De îndată ce ajungeți acasă sau terminați cina de gătit, luați imediat Fido la Potty.

Nu vizualizați canisa ca o pedeapsă. Unul dintre câinii mei iubește canisa. El merge în ea pentru a scăpa de ceilalți câini sau pentru a ascunde când se toarnă. El își preferă canisa spre patul nostru pentru a dormi. Puteți pune un pat de câine, o pătură de companie confortabilă, Puppy Toys sau Chews Doggy în cutia de câine pentru ao face mai confortabilă și atrăgătoare.

Ghid video asociat: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog

5. Urmăriți timpul

Unul dintre cele mai mari lucruri de reținut este să urmăriți timpul. Cât timp ai plecat? Ai făcut pipi în timp ce ai plecat? Dacă ați făcut, sunt șanse, câinele dvs. este nevoie de asemenea.

Bebelușul tău cu adevărat ar putea să nu fi fost capabil să o țină. Nu se întâmplă acest lucru uneori cu tine? Când trebuie să pleci, trebuie să pleci.

Câinele dvs. poate avea a infectie la rinichi sau altă boală care îl împiedică să aștepte și ei. Asigurați-vă că observați programul de baie și luați notă dacă începe să urinăm mai frecvent.

În casa noastră, dacă vom fi plecați mai mult de câteva ore, am pus tampoane pee. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. De asemenea, chiar dacă sunteți obosiți, iar casa se va întâmpla mai repede dacă vă luați prietenul cu blană în dimineața și chiar înainte de culcare.

Citiți și: 11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

6. Consistența

Alegeți o metodă care funcționează pentru dvs. și rămâneți cu ea. Prietenul tău canin se va confunda dacă ești strictă într-o zi și leneș următorul. Când catelul tău este tânăr, va trebui să te ridici noaptea și să-i lași.

Nu lăsați niciodată câinele să se potrivească sau să pipi în interiorul cutiei. Care stabilește obiceiuri proaste.

Amintiți-vă să vă lăudați cățelul pentru a merge în afara în afara - de fiecare dată. Câinii mei sunt câțiva ani și încă vin la mine pentru afecțiune și un "câine bun" de fiecare dată când merg afară. Rețineți că câinii merg de obicei la aproximativ 30 de minute după masă. Puii ar putea avea nevoie să se potrivească mai devreme - cum ar fi imediat după masă. Întotdeauna aduceți-vă canina în aceste vremuri.

Top 8 sfaturi pentru antrenament quety un catelus7. Cunoaște-ți câinele

Acordați atenție câinelui dvs. La fel ca oamenii, câinii au personalități și nevoi diferite. Doar pentru că cele mai multe cățeluțe merg imediat după ce mănâncă și majoritatea câinilor 30 de minute după, nu înseamnă că dvs. va.

Când se antrenează un cățeluș, este important să învățați programul unic al animalului. Unele pui și câini își pot ține urina mai mult decât altele.

Poate fi dimensiune, rasă sau altceva, dar dacă câinele dvs. nu o poate ține foarte mult, este posibil să fie nevoie să faceți ajustări la rutina dvs. olitară. Dacă sunteți consecvenți și observați, nu va dura timp pentru dvs. și câinele dvs. să cadă într-o rutină care funcționează pentru toată lumea.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente probleme cu câinii de antrenament cu Crate

8. Potty on comanda

Am un larg împrejmuit în curte, așa că câinii mei ieșesc când vor. Abilitatea de a comenzi este mare pentru oamenii care locuiesc în apartamente sau își iau câinii în locuri publice.

La fel ca și cu alte metode de formare a catelului, trebuie să fii consecvent. Formarea casei este un lucru, dar învățarea câinelui dvs. la pipi on comanda este o comandă mult mai profundă. Cel mai tânăr începeți, cu atât va fi mai ușor.

Utilizați același cuvânt de fiecare dată, și spuneți cuvântul la fel cum câinele dvs. începe să meargă. Utilizați tratează și laudă după cuvântul așa cum ați fi cu orice alt truc pe care îl învățați prietenul tău blană.

Urmăriți următorul: Cum să antrenezi un câine la o lesa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi de bază pentru antrenament quety un catelus