Revizuire: skymee automată de animale de companie

Alimentatoarele automate sunt cel mai simplu mod Pentru a vă menține puii pe un program de hrănire obișnuit. Ele pot fi deosebit de benefice pentru câinii cu probleme medicale care necesită o dietă programată. Alimentatoarele automate sunt, de asemenea, ideea pentru puii pe o dietă care necesită controlul strict al porțiunii.  Skymee alimentator automat de animale de companie este una dintre cele mai noi opțiuni de pe piață.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege alimentatorul automat al câinelui dvs. Pentru început, există multe dimensiuni diferite ale alimentatoarelor de companie. Gândiți-vă la dimensiunea câinelui dvs. și cât de multă mâncare mănâncă la fiecare servire. Acest lucru va fi important atunci când alegeți un alimentator care să-și îndeplinească nevoile.

Skymee alimentator automat de animale de companieO altă variabilă care va afecta alegerea dvs. este numărul de mese Fido mănâncă în fiecare zi. Fiecare model de alimentator automat este diferit - unii servesc numai 2 sau 3 mese pe zi, în timp ce altele pot hrăni 10 sau mai multe mese în fiecare zi.

Cele mai multe alimente automate de animale de companie se dispensează doar Kibble uscate. Dacă câinele dvs. are nevoie de alimente umede sau mănâncă o dietă brută sau de casă, veți avea un număr foarte limitat de alimentatoare automate pentru a alege de la.

Skymee alimentator automat de animale de companie Se dispensează doar Kibble uscate, deci nu va fi o opțiune pentru câinii care mănâncă o mâncare umedă. Oferă câteva caracteristici unice, totuși, și pot fi controlate foarte ușor printr-o aplicație gratuită de smartphone.

Produs similar: Camera de câine Skymee cu o revizuire a distribuitorului de tratament

Skymee Revizuirea automată a animalelor de companie

Skymee alimentator automat de animale de companiePoate fi o provocare pentru a găsi alimentatoare automate care sunt potrivite pentru rasele mari. Feedorul automat de animale de companie Skymee poate conține până la 2 galoane (32 de cești) de alimente! Care ar hrăni chiar și cea mai mare rasă timp de cel puțin câteva zile înainte de a fi nevoie să o reîncarci.

Așa cum vă arăt în recenzia mea video, există un inel de etanșare din cauciuc în jurul vârfului alimentatorului. De asemenea, are un design dublu de etanșare pentru a păstra proaspete Kibble, pe care le puteți vedea în fotografia de mai jos.

Skymee Dog alimente pentru câiniAlimentatorul are un sistem de blocare care vă cere să prindeți părțile laterale ale zăvorului împreună pentru a ridica capacul. Acest împiedică supraevaluarea de la ajutor în timp ce sunteți departe.

Sistemul de alimentare cu lame rotativă vă permite să setați porțiuni personalizate pentru a fi eliberate pe un program temporizat. Puteți hrăni între 1/8 și 2 cești pe servire și nu pare să fie o limită a numărului de mese pe zi. Acesta este un beneficiu asupra altor alimente automate care servesc numai porții mici sau pot servi doar 2-4 mese pe zi.

Cel mai bun lucru despre alimentatorul automat de animale de companie Skymee este că este o cameră de companie și un alimentator de companie într-una! Acesta oferă o cameră HD de 1080p, cu o viziune de noapte și un obiectiv cu unghi larg 130˚ cu zoom 4x. De asemenea, aveți opțiunea de a face fotografii și videoclipuri prin intermediul aplicației pentru a partaja pe social media sau trimite la familie și prieteni.

Vorbind despre familie și prieteni, aplicația va permite până la 8 persoane să acceseze în același timp alimentatorul automat de animale de companie Skymee. Aceasta înseamnă că întreaga dvs. familie ar putea interacționa cu puștii dvs. împreună, ceea ce nu este o opțiune pe care o veți găsi pe alții Produse comparabile.

Skymee Dog alimente pentru câiniÎmi place, de asemenea, caracteristica audio de 2 direcții, pe care de obicei nu le vedeți pe alimentatoare automate. Vă permite să auziți ce se întâmplă în casa dvs. și / sau să vă trimiteți mesajele audio câine atunci când este singur în timpul zilei.

După cum demonstrează în revista mea video, difuzorul se află în partea de jos a alimentatorului, care se umflă sunetul. Nu este la fel de tare cum aș vrea, dar câinele tău poate auzi în continuare sunetele. Alimentatorul Skymee face, de asemenea, un sunet înainte de a elibera Kibble pentru a vă avertiza câinele că masa este gata.

Aplicația va trimite notificări la telefon atunci când alimentatorul rulează scăzut pe Kibble și când mișcarea este simțită în casa dvs. Îmi place, de asemenea, funcția de backup de baterie. Aceasta este o caracteristică importantă pentru a căuta când faceți cumpărături pentru un alimentator automat.

Dacă alimentatorul pe care îl achiziționați nu are o baterie înapoi, câinele nu va primi mesele dacă există o întrerupere a alimentării. Alimentatorul de animale de companie Skymee necesită 3 baterii D-Dimensiune.

Acest alimentator este retailizat pentru 149 USD.99 pe Amazon chiar acum. Știu că nu se potrivește în bugetul tuturor și poate părea destul de scump pentru tine. Cu toate acestea, dacă comparați costul acestui alimentator cu alte produse similare, veți vedea că este de fapt un preț foarte rezonabil.

Citiți următorul: 9 tendințele industriei animalelor de companie să urmărească în 2019

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: skymee automată de animale de companie