Reteta: dog de bomboane de casă

Căutați un cadou de ultimul minut Ideea unui proprietar de câine sau câine? Doriți să faceți ceva cu adevărat special ca un cadou pentru companionul dvs. canine? Aceste tratamente de câine de bomboane de casă vor face orice zâmbet pup. Ele fac, de asemenea, un cadou foarte atent și necostisitor.

Homemade Candy Cane Dog tratează rețetaOferind darul câinilor de casă arată că vă interesează. În loc să achiziționeze un cadou generic, cum ar fi o nouă jucărie sau un drăguț Crăciun pulover de câine, Faceți ceva pe cont propriu. Creați ceva de la zero - luați-vă timpul și energia pentru a face un cadou pe care îl cunoașteți că destinatarul va aprecia.

Dacă intenționați să oferiți aceste (sau oricare) tratamente unui câine care nu este al dvs., asigurați-vă că verificați cu proprietarul pentru a vă asigura că Poooch nu are alergii alimentare. Dacă doriți ca darul să fie o surpriză, pur și simplu atașați o notă cu lista de ingrediente la tratamente, astfel încât proprietarul să poată verifica singuri.

Similar: 20 de câini de Crăciun gustos tratați rețetele

Homemade Candy Cane Dog tratează rețeta

Homemade Candy Cane Dog trateaza

Ingrediente

  • 8 cești de făină de grâu întregi
  • 1 cană de porumb
  • 2 ouă (bătut)
  • 1/4 Cup Unt de arahide
  • 1/4 cană melasă
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 3 cani de apă

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Aluat lumina - Se amestecă 4 cești de făină și 1/2 cană de porumb într-un castron mediu. Se amestecă până când sunt complet combinate. Adăugați 1 ou bătut, untul de arahide și 1.5 cani de apă. Se combină până când formează un aluat rigid.

Aluat închis - Se amestecă 4 cești de făină și 1/2 cană de porumb într-un castron mediu. Se amestecă până când sunt complet combinate. Adăugați 1 ou bătut, melasa, uleiul și 1.5 cani de apă. Se combină până când formează un aluat. Acest aluat va fi un pic stickier din cauza melasă.

Homemade Candy Cane Dog trateazaDupă cum veți vedea în videoclipul meu, acum este timpul să formați bomboanele de bomboane. Luați o mică bucată din fiecare aluat și rotiți-le în două benzi lungi.

Aceasta este șansa dvs. de a personaliza aceste câine de bomboane de zahăr tratate pentru a fi perfect pentru pooch-ul pe care le veți da. Dacă câinele este mic, faceți benzi mici, slabe pentru a forma o trestie de bomboane mici. Dacă le dați unui câine extra mare, faceți benzile mai largi pentru un tratament mai mare.

Puteți vedea cum am răsucit cele două benzi împreună pentru a forma o bomboană de bomboane în ghidul meu video de mai sus. Doar începeți în partea de sus și răsuciți-le împreună. Formează curba trestiei de bomboane și apoi răsuciți benzile împreună pentru a forma arborele bomboanelor.

Homemade Candy Cane Dog trateazaCoaceți aceste tratamente pe o foaie cookie bine lubrifiată în 350 ° pentru aproximativ 18-22 minute. Dacă faci tratamente foarte mici, nu va dura atâta timp. Dacă faci tratate mari, groase, pot dura ceva mai mult pentru a găti.

Depozitați resturile într-un recipient etanș sau într-o pungă de stocare cu fermoar timp de până la două săptămâni. Dacă dați aceste tratamente ca dar, asigurați-vă că spuneți proprietarului câinelui că aceste tratamente nu au conservanți, astfel încât acestea nu vor dura aproape atâta timp cât câinele comercial tratează.

Citiți următorul: Top 17 Crăciun tratează pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: dog de bomboane de casă