Este această lege de câine din florida neconstituțională?

Este această lege de câine din Florida neconstituțională

În fiecare stat există legi ridicole care au fost adoptate la un moment dat din necesitate. De exemplu, se poate promova un "eveniment de declanșare a calului" în Oklahoma, toate cadă din Minnesota trebuie să aibă picioare și este ilegal pentru cetățenii din New Hampshire să se elibereze într-o duminică în timp ce se uită în sus. Indiferent de incidente au fost aduse Aceste legi, Probabil că au fost destul de nebuni.

Legile proaste ca acestea nu sunt în mod obișnuit aplicate. Ei au fost scrise în cartea de lege cu mulți ani în urmă și ar fi mult mai ușor pentru ofițerii de poliție să le ignore decât ar fi făcut-o. După cum știm, nu toate legile sunt prostie, dar unele sunt puțin extreme. În această săptămână, este de până la un judecător din Florida să decidă dacă un anumit Dreptul câinilor în stat este neconstituțională.

Este această lege de câine din Florida neconstituțională

LEGATE DE: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

Chiar acum, Legea din Florida afirmă că, dacă un hoț de spărtură în casa ta și câinele tău mușcă banditul, el ar putea fi pus în jos dacă mușcătura era suficient de severă încât burgul are nevoie de cusături sau chirurgie reconstructivă. Asta e corect; Câinele dvs. ar putea fi eutanasiat pentru a vă proteja casa.

Un Labrador Negru, Padi, de la Bradenton, este în prezent pe rândul Doggy Death pentru a mușca urechea copilului de 4 ani în iunie. În această săptămână, soarta sa este în mâinile unui judecător care va decide dacă legea este sau nu neconstituțională bazată pe motivele că proprietarul nu are nici o șansă să-și apere animalul de companie. Toate haosul din jurul Padiilor a stimulat un parlamentar Sarasota pentru a încerca să schimbe legea actuală.

Reprezentantul Greg Steube sponsorizează un proiect de lege care ar oferi proprietarilor de câini posibilitatea de a explica circumstanțele care duc la o mușcătură. Dacă proprietarul poate dovedi că câinele lor era protejându-se sau familia sa sau că persoana care a fost puțin a fost încălcate, proiectul de lege ar proteja câinele de eutanalizare. Proiectul de lege a trecut primul său studiu în legislatura cu sprijinul necontestat. A doua audiere a fost în această săptămână, și va fi o a treia audiere programată foarte curând.

Steube speră să aibă legislația privind biroul guvernatorului Rick Scott până în ianuarie. El a elaborat motivele pentru care susține proiectul de lege spunând:

"Majoritatea oamenilor nu își dau seama că statutul este atât de negru și alb. Dacă un câine face acest lucru și provoacă acest tip de leziuni, trebuie să fie eutanasiate. Am crezut că a fost absurd când citesc legea."

La 4 iunie 2015 a baiat mic iar babysitterul său vizitează biroul veterinar pe care proprietarul lui Padi, Paul Gartenberg, deține. Conturile diferă de faptul că PADI se plimba la copil când se aplecă în jos pentru a ridica o jucărie de către birou că câinele se afla sub sau dacă copilul a coborât la Padi în timp ce încerca să-l scoată din birou. PADI este în prezent acasă sub arest la domiciliu.

LEGATE DE: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Este această lege de câine din Florida neconstituțională

În cazul în care instanța se pronunță că legea este neconstituțională, Padi va fi eliberat și cazul va fi închis. Dacă constată că legea este constituțională, Gratenberg va avea opțiunea de a se întoarce la procesul de audiție sau la recursul Curții la al doilea Curte de Apel.

Acest subiect este cu siguranță foarte dezbătut cu mulți oameni care crede că un câine care mușcă un om ar trebui să fie eutanasiat automat. Cu toate acestea, sunt de acord cu partea opusă, care consideră că proprietarul unui câine ar trebui să aibă dreptul de a explica situația care duce la muscatura. În unele cazuri, câinii se protejează pe ei înșiși sau pe familia lor, iar în unele cazuri sunt provocate într-un alt mod care este în mod egal amenințător. Asta cu siguranță nu este de a spune că toate mușcăturile de câine sunt provocate, unele cu siguranță nu sunt. Cred că indiferent de situația, proprietarul câinelui ar trebui să aibă dreptul de a-și apăra animalul de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este această lege de câine din florida neconstituțională?