Top # 129: realizarea filmului doc doc cu cindy meehl

Una dintre garniturile de argint ale norului Covid-19 este că avem mai mult timp decât oricând înainte. Am folosit acel moment pentru a recupera unele dintre emisiunile de televiziune și filmele pe care am vrut să le urmăresc în ultimul an. Unul dintre aceste filme a fost Docul Dock, Și mă bucur că am găsit timpul să mă uit la film.

Acest documentar urmează dr. Marty Goldstein (DVM) și colegii săi din South Salem, NY. Practica sa combină medicina veterinară tradițională cu terapii alternative de ultimă oră. Filmul arată cum filozofia sa unică a ajutat nenumărate proprietari de animale de companie și animalele lor de companie iubite.

Directorul și producătorul premiat Cindy Meehl a fost inspirat să facă Docul Dock după ce a căutat ajutorul dr. Marty pentru animalele ei de companie. În timp ce documentarul se concentrează pe medicina veterinară, acesta încurajează, de asemenea, spectatorii să analizeze propria lor filosofie medicală. Suntem prea multimici de noi înșine? Copiii nostri? Animalele noastre?

Veterinarii holistici Uită-te la sănătatea totală a animalelor de companie - nu doar câteva simptome - și să utilizați atât tratamente tradiționale, cât și alternative. Dacă alegeți să vă tratați pe animalele de companie holistic, el poate fi prescris un remediu pe bază de plante sau un medicament cu prescripție medicală. El poate primi terapie de masaj sau trebuie să aibă o muncă de laborator. Pe scurt, sănătatea holistică caută cea mai bună și mai sănătoasă modalitate de a trata un pacient fără a alege să se afle pe partea tradițională sau alternativă a gardului.

Indiferent dacă sunteți proprietar de animale de companie sau nu, acest documentar vă va reflecta asupra sănătății voastre. În acest podcast, Cindy discută de ce a decis să se implice în acest film și ceea ce veți descoperi despre dr. Marty după ce a vizionat-o.

Puteți verifica Site-ul filmului Pentru a afla mai multe despre unde puteți să transmiteți gratuit DOC DOC. De asemenea, puteți afla mai multe despre practicile veterinare holistice vizitând site-ul web al Asociația medicală veterinară americană veterinară.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Făcând filmul DOC DOC cu Cindy Meehl

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 129: realizarea filmului doc doc cu cindy meehl