Ce să faci dacă câinele tău mușcă pe cineva

câine biți cineva

Văzând mușcătura câinelui, cineva este un coșmar care nu vrea proprietarul câinelui să îndure. Este stresant pentru toți cei implicați și consecințele pot fi severe.

Câini muscatura pentru o mare varietate de motive, inclusiv frică, niveluri ridicate de excitare și chiar agresiuni instruite sau armate.

Dar indiferent de contextul mușcăturii, trebuie să vă ocupați de lucrurile cu atenție.

Vă rugăm să rețineți: Acest articol este destinat numai scopurilor informaționale generale, deoarece circumstanțele din jurul fiecărei mușcături vor fi diferite. Să contactați întotdeauna un avocat în statul dvs. pentru a vă ajuta să vă protejați și pe poochul după un incident de mușcătură.

Ce se întâmplă când un câine mușcă un om?

Consecințele unei mușcături de câine depind de severitatea mușcăturii, relația pe care o aveți cu persoana care a fost mușcată și chiar și rasa câinelui tău.

Dacă mușcătura este minoră și persoana care a fost mușcat a fost un membru al familiei sau un prieten apropiat, puteți obține cu o scuză sinceră și un prim ajutor.

Pe de altă parte, Dacă mușcătura este severă și necesită asistență medicală sau câinele dvs. este o rasă "agresivă" mare sau percepută "agresivă", Pot exista ramificații legale.

Același lucru se aplică câinilor cu o istorie de mușcături. În cazuri rare, proprietarii pot chiar să se confrunte cu acuzații penale.

Urmați pașii descriși mai jos pentru a evalua situația și pentru a fi proactivi în protejarea dvs. și a câinelui dvs.

Câinele mușcă pe cineva

Ce ar trebui să faci dacă câinele tău mușcă pe cineva

În primul rând, să vă mențineți calmul. Cere scuze victimei și le-a spus că o vei ajuta.

Luați câinele din ecuație

În primul rând, trebuie să Îndepărtați-vă imediat câinele din situație. Lăsați victima să știe că o să-ți pui câinele departe și să vină înapoi.

Dacă sunteți afară și despre, găsiți undeva în siguranță pentru a pune câinele dvs., cum ar fi mașina dvs. (Asigurați-vă că temperaturile sunt confortabile). Dacă nu puteți găsi undeva să lăsați în siguranță câinele dvs. nesupravegheat, el vă împiedică în siguranță într-un copac, un post sau orice alt lucru solid, imobil pe care îl puteți găsi.

Stați destul de aproape de câinele dvs. că puteți avertiza oamenii să stea departe, dar nu destul de aproape că persoana care a fost mușcată este în pericol să fie mușcată din nou.

Aflați cât de severă este mușcătura

Odată ce câinele dvs. nu mai este o preocupare, voi și victima trebuie să evaluați severitatea mușcăturii. Un instrument util pentru aceasta este Dr. Scala de mușcături de câine a lui Ian Dunbar:

  • Nivelul 1: Comportament gustos, neplăcut sau agresiv fără contactul dinților la piele. Acest lucru poate arăta ca un câine sărind, pasărea sau perforarea, lovirea sau răsturnarea la îmbrăcăminte etc.
  • Nivelul 2: Contact din dinți la piele, dar fără puncție. Acestea includ zgârieturi dinte și pot implica "o ușoară sângerare cauzată de mișcarea înainte sau laterală a dinților împotriva pielii."
  • Nivelul 3: Una până la patru perforări cauzate de o singură mușcătură care sunt superficiale - nu mai adânc decât jumătate din lungimea caninilor câinelui. Pot fi, de asemenea, zgârieturi sau lacerații de la victimă care își trage mâna.
  • Nivelul 4: Una până la patru puncții cauzate de o singură mușcătură care sunt Adânc - mai mult de jumătate din lungimea canininelor câinelui. Pot fi vânătăi sau lacerații de la câinele care țin și scutura capul.
  • Nivelul 5: Sau o incidente multiple de mușcătură cu două sau mai multe mușcături de nivel sau a incident multiplu de atac cu cel puțin Un nivel 4 muscatura pe victimă.
  • Nivelul 6: Câinele a ucis victima.

În majoritatea cazurilor, o mușcătură de nivel 6 este administrată la un animal de pradă și # 8212; iepuri, păsări și chiar pisici domestice. Din fericire, o mușcătură de nivel 6 administrată unui om este destul de rară; În 2018, au fost raportate doar 36 de decese legate de mușcături.

Potrivit scalei lui Dunbar, Nivelul 1 și 2 mușcături sunt cele mai frecvente și cele mai ușor rezolvate. Formarea profesională va fi probabil suficientă pentru a preveni mușcăturile viitoare. Dacă câinele dvs. nips pe cineva și puteți netezi lucrurile cu ei, căutați formatori care vă pot ajuta cu câinii care vă pun când sunt înfricoșători sau excitați.

Nivelul 3 mușcăturile au o perspectivă decentă Atâta timp cât victima este dispusă să lucreze cu dvs. și sunteți dispus să începeți un program riguros de formare. Victima ar putea avea nevoie de asistență medicală și, în ciuda modeiului muscularului, un proces este foarte posibil.

Nivelurile de 4 mușcături sunt extrem de grave. Un câine care administrează o mușcătură de nivel 4 nu are puțin la nici o "Inhibarea mușcăturii,"Care este abilitatea de a se opri de la mușcătură. Formarea acestui comportament departe nu este doar dificil și consumator de timp, poate fi periculos. Victima va necesita asistență medicală și există o probabilitate mai mare de a fi dat în judecată.

Nivelul 5 și 6 mușcături sunt în mod obișnuit cauzate de câini periculoși, cu puțin la nici o șansă de reabilitare. Din păcate, câinii care provoacă mușcături de acest nivel de severitate ar putea fi trebuit să fie eutanasiați, iar proprietarul se poate confrunta cu acuzații penale.

Administrați primul ajutor dacă este necesar

Acum că știi cât de severă este mușcătura, Ar trebui să ajutați administrarea primului ajutor adecvat daca este posibil.

Mereu asigurați-vă că victima spală bine rana - Folosiți un săpun ușor (nimic cu parfumuri) și o mulțime de apă. Pat de rană uscat cu prosoape de hârtie sau o cârpă curată folosește oprirea presiunii în continuare.

Primul ajutor de câine

Dacă mușcătura este un nivel 3 sau mai sus, victima ar trebui să solicite asistență medicală - acest lucru se întâmplă în special pentru persoanele care prezintă un risc ridicat de infecție, cum ar fi persoanele vârstnice sau copiii mici.

Deși mușcăturile de câine netratate se infectează aproximativ 16% din timp, Medicul de tratare poate recomanda un curs de antibiotice profilactice - antibiotice pe care le luați pentru a preveni creșterea unei infecții.

În unele cazuri, pot fi necesare și cusături sau capse pentru a trata mușcătura.

Exchange informații cu victima

Nu, spre deosebire de când intrați într-un accident de mașină, doriți să vă asigurați că sunteți Exchange informații cu victima. Obțineți numele și numărul victimei și o adresă de e-mail, dacă este posibil, astfel încât să le puteți trimite înregistrările câinilor dvs. de vaccinare.

Încercați să obțineți informații de contact de la orice martori. Dacă problema este luată vreodată în instanță, mărturia lor poate fi de ajutor.

Contactați un avocat

Situații care implică victimele necooperante (sau membrii familiei victimelor) sau mușcăturile severe vor conduce probabil la acțiuni juridice.

Pregătirea dvs. este cea mai bună modalitate de a vă proteja pe dvs. și pe câini. Contactați imediat un avocat. În acest fel, chiar dacă nu vine nimic despre situație, avocatul va avea toate informațiile pe care trebuie să le ajute.

Contactați compania dvs. de asigurări

Când câinele dvs. mușcă pe cineva pe proprietatea dvs. (care poate include mașina dvs.), este important ca tu Ajungeți la casa dvs. de locuință sau chiriașul de a le avertiza despre incident.

Cele mai multe polițe de asigurare au acoperire pentru cheltuielile medicale pentru leziuni care au avut loc pe proprietatea dvs.

Dacă un câine mușcă pe cineva, va fi pus jos?

Nu există o lege federală care să acopere ramificațiile unei mușcături de câine; Consecințele vor varia de la stat la stat și chiar de la un oraș la altul.

Cu cât este mai mare severitatea mușcăturii și cu cea mai mică cooperativă victima va crește probabil probabilitatea ca câinele dvs. să fie eutanasiat.

Pit tauri și alte rase "periculoase" pot avea statute specifice dedicate incidentelor de mușcătură de câini.

În cele mai multe cazuri, avocatul dvs. va putea explica cât de probabilă instanța va forța câinele dvs. să fie eutanasiată și să ofere consultanță cu privire la ceea ce puteți face pentru a evita această eventualitate.

Ce să faci dacă câinele tău mușcă un copil

În cazurile în care victima este un copil, este important să încercați să determinați ce cauza mușcăturii. Chiar dacă ați văzut doar capătul de coadă al ceea ce sa întâmplat, este undeva să începeți.

Raționamentul pentru aceasta este asta Dacă mușcătura a fost provocată, câinele dvs. poate coborî cu un avertisment.

Mulți copii nu știu cum să se ocupe corect de câini. Ei pot să le tragă pe ele, le pot lovi, stau pe ele și fac alte lucruri care ar putea determina câinele să se simtă în cele din urmă.

Și, deoarece copiii nu pot Citiți limba corpului câinelui cu excepția cazului în care a fost învățat (sugerăm această distracție Câine de carte de carte de corp de carte pentru copii de la câine bun într-o cutie), ei nu cunosc semnele de avertizare și nu se pot opri înainte de a trece pragul de agresiune al câinelui.

Câinele mușcă copilul

Încercați să rețineți că aceasta este o situație emoțională cu mize mari - părintele copilului va fi probabil agitat și poate să se bată la tine. Nu uitați să vă mențineți calmul; Mama se simte la fel de ciudată și speriată ca și cum ai fi, dacă nu mai mult.

Mereu Sechestrați câinele dvs. și căutați mai întâi asistență medicală, așa cum ați fi cu orice mușcătură. Apoi, încercați să discutați cu Kiddo - cu părintele lor, desigur - despre ce sa întâmplat dacă sunt destul de bătrâni.

Dacă nu sunt suficient de bătrâni pentru a vorbi, așteptați până când părintele sa calmat înainte de a discuta despre ce sa întâmplat. Împingerea prea tare ar putea să le copleșească și să reducă probabilitatea unei rezoluții pozitive.

Dacă mușcătura a fost neprovocată și câinele a izbucnit într-un motiv fără legătură sau a ieșit din calea ei de a mușca copilul, totuși, vor fi probabil repercusiuni suplimentare.

Minim, câinele dvs. va trebui să lucreze cu un antrenor certificat.

Ce se întâmplă când este raportată o mușcătură de câini?

După ce apare o mușcătură de câini, iar victima caută asistență medicală, Medicul este obligat prin lege să raporteze mușcătura departamentului de sănătate.

Motivul pentru acest lucru este de a ajuta la controlul răspândirii rabiei - raportarea mușcăturilor și a comportamentului și a informațiilor de sănătate ale animalului care o ajută pe cineva care ajută să determine unde pornesc focarele de rabie și le închide mai devreme.

Odată ce mușcătura este raportată, probabil că va fi obligat să carantină câinele dvs. timp de 10 zile.

Potrivit lui American Humane, Carantina este de 10 zile, deoarece "un animal infectat cu rabie poate transmite numai boala după ce s-au dezvoltat semne clinice, și odată ce aceste semne au dezvoltat animalul va muri în termen de 10 zile."

În funcție de locul în care locuiți, S-ar putea să puteți carantina câinele dvs. acasă. Unele state, totuși, solicită ca animalul să fie predat unei instalații de control al animalelor sau a unui adăpost pentru carantină.

Îngrijirea câinelui tău după ce a mușcat pe cineva

În plus față de a face față persoanei care a fost mușcat, Ar trebui să luați timp pentru a evalua comportamentul câinelui dvs. în timpul și după eveniment.

Având o idee de motivul pentru care câinele tău a trecut pragul și un pic este important. Încercați să vă amintiți cum sa uitat limba corpului câinelui tău înainte de mușcătură.

  • A fost coborât scăzut la pământ cu coada ascunsă și urechile înapoi?
  • A încercat să păzească o resursă ca o jucărie, mâncare sau chiar castronul său de apă?
  • A oferit semnale de avertizare cum ar fi mârâul sau înfundarea?
  • A fost în mod complet normal?

Acestea sunt întrebări pe care un antrenor vă va cere când vă evaluați câinele pentru modificarea comportamentului, astfel încât să știți cum să răspundeți înainte de timp este de ajutor.

Prevenirea mușcăturilor viitoare: magia mușchiilor câinilor

Un instrument fantastic și uman pentru a ajuta la prevenirea mușcăturilor viitoare este un bot.

Mulți proprietari se îngrijorează că un bot va reduce calitatea vieții câinelui, dar Când un câine este bine pregătit, el poate fi la fel de fericit cu un bot, așa cum este atunci când nu-l poartă.

câine bot pentru a preveni mușcături

Înainte de a începe să căutați Cele mai bune câine de câine (sau heck, chiar făcând propriul bot), este important să știți asta Nu puteți doar să vă loviți un bot pe pooch și să luați în considerare locul de muncă complet și câinele dvs. în siguranță.

În schimb, trebuie, de asemenea, să începeți să vă antrenezi pe canin, ceea ce include desensibilizarea la botul real și să-l obișnuiască să-l poarte.

Găsiți un antrenor care este specializat în modificarea comportamentului

Dacă câinele dvs. coboară cu un avertisment, veți dori să-l faceți în antrenament imediat. Socializarea unui câine adult agresiv sau reactiv nu este o fetiță ușoară și necesită o mulțime de timp și dedicare.

Câine de antrenament după mușcătură

Cel mai bun pariu este să Găsiți un antrenor de câini care se specializează în modificarea comportamentului pentru câinii agresivi și reactivi. Aceasta nu este o problemă pe care trebuie să o rezolvați pe cont propriu, mai ales dacă există un risc ca câinele dvs. să poată mușca din nou.

***

Are câinele tău sau mușcat pe cineva? Ați trebuit vreodată să negociați procesul legal după o mușcătură? Utilizați un bot pentru a vă menține câinele în siguranță în timpul publicului?

Spuneți-ne totul despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă câinele tău mușcă pe cineva