Ar trebui să creați împreună câini aleatorii?

Ar trebui să creați împreună câini aleatorii?

Creșterea câinilor întâmplător poate crea un așternut surprinzător plin de pui cu trăsături fizice și comportamentale imprevizibile. Acesta este un subiect controversat în care unii susțin câini de reproducere împreună, iar alții sunt ferm împotriva ei. Dacă sunteți un crescător, este un subiect pe care îl puteți interesa mai mult.

Pentru a-ți atrage propria opinie, am colectat și am explicat argumentele pro și contra de a face acest lucru. Aceasta include aspectul de sănătate, cum ar fi extinderea bazei de gene sau dificultăți cu nașterea. De asemenea, consideră că problemele de afaceri, cum ar fi costurile de vânzare și producția consecventă de Caracteristicile fenotipice.

Pot să reproduc câinii aleatorii împreună?

Deoarece toți câinii sunt aceleași specii (Canis Familiaris), puteți reproduce orice rasă unul cu celălalt. Cu toate acestea, există multe Probleme potențiale de sănătate pe care trebuie să le luați în considerare. În primul rând, riscurile potențiale la împerecherea a două rase de câini diferite. În al doilea rând, care rasa ar trebui să fie barajul și care ar trebui să fie sirele.

În primul rând, cum vor fi rasele Copulă? Trebuie să Luați în considerare înălțimea, greutatea și generalul lor diferit proporții corporale. În mod ideal, veți dori să creșteți două rase care reprezintă o înălțime și o greutate similară, deși acest lucru nu poate fi întotdeauna cazul. Când aveți două tipuri de rasă care sunt diferite în dimensiune, poate doriți Luați în considerare inseminarea artificială. Dacă aceasta nu este o opțiune, doriți să anulați împerechearea sau să o faceți cât mai dureroasă posibil. Când se face o cravată, ambii indivizi ar trebui să fie cât mai confortabili o poziție posibilă. Acest lucru se face prin a decide care rasă va fi bărbatul și care este femeia.

Câine de împerechere pentru prima etapă COITUS
Prima etapă a coitusului dintre un bărbat și un câine de sex feminin: Muntele.

Barajul ar trebui să fie întotdeauna rasa mai mare Din motive multiple în împerechere. În primul rând, bărbatul trebuie să fie o înălțime adecvată pentru a pătrunde în femeie. Prea înalt și el nu va putea face acest lucru, prea mare și poate provoca durerea feminină. Dacă bărbatul este mai mic decât femeia, ea se poate culca în timp ce o montează și nu va fi în nici un disconfort neobișnuit. În plus, după ce se face o cravată, femeia și bărbatul pot fi îmbinate pentru până la jumatate de ora. În timpul egalității, trebuie să supravegheați atât persoanele, în special femeia să le păstreze calm și încă. Femeia poate răni grav bărbatul dacă stă, alerga sau devine altfel agitat.

O modalitate bună de a facilita reproducerea a doi câini necunoscuți este să le introducă unul altuia de câteva ori înainte de ziua de reproducere.

Beneficiile câinilor aleatoare de reproducere

În primul rând, să examinăm numeroasele beneficii ale Câini de reproducere aleatoriu cum ar fi diversitatea genetică, crearea de rase de designer și îmbunătățirea trăsăturilor de descendente pentru locuri de muncă, cum ar fi câinii de serviciu.

Crearea raselor de designer

A rasa de designer este definit ca un cățeluș care are părinți care sunt doi câini de rasinozitate două rase diferite. Un alt motiv pentru numele lor este pentru că aceste rase sunt adesea foarte de dorit și mai scumpe. Aceste rase de designer sunt în prezent foarte populare și mai bine definite în comparație cu cele mai multe alte rase pure. Labradoodles și Yorkipoos sunt două dintre cele mai populare rase de câine hibrid astăzi. Poodle amestecă sunt foarte frecvente printre câinii hibrizi datorită proprietăților hipoalergene găsite în cadrul rasei.

Creșterea aleatorie a diferitelor rase poate duce la descendenți noi cu trăsături fizice sau comportamentale de dorit. Creditorii și cumpărătorii care caută câini pentru roluri specifice pot fi interesați de un câine cu o anumită trăsătură, cum ar fi forța de transport. Sau pot fi interesați de apariții fizice, cum ar fi picioare lungi sau o haină lungă pentru spectacole de câine. Noi rase de designer au trăsături noi pe care oamenii le pot da scop.

Creșterea diversității genetice pentru un studiu canin

Studiile științifice și profesionale vor contacta adesea crescătorii bine-renumiți și vor cere datele tuturor câinilor de reproducere și așternut. Aceasta mărește dimensiunea eșantionului studiilor, sporind valabilitatea rezultatelor. De asemenea, poate beneficia de crescători. Detaliile lor pot fi incluse la sfârșitul unui studiu pentru alții pentru a vedea, ajungând astfel la o audiență mare.

Un studiu de înaltă calitate are rezultate de la mulți indivizi diferiți pentru a minimiza părtinirea. Prin reproducerea câinilor aleatorii împreună, caracteristicile fizice și comportamentale ale căței lor pot fi toate diferite într-o gunoi. Acest lucru va reprezenta cu mai multă precizie toate tipurile de câini diferite care există. Spre deosebire de un singur tip de rasă care va induce părtinire prin caracteristici similare.

De exemplu, într-un studiu privind temperamentele câinilor față de aspiratoare, dacă ați folosi doar o rasă, cum ar fi Labrador Retriever, Rezultatele pot fi mai pozitive. În general, această rasă este mai docilă, astfel încât să nu reprezinte cu exactitate speciile.

Ajutați la îmbunătățirea trăsăturilor în câinii de serviciu

Diferit Rolul de câine de serviciu Utilizați diferite tipuri comune de rasă. Acest lucru se datorează faptului că rasele specifice au trăsăturile cele mai potrivite pentru sarcina la îndemână. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că unii indivizi nu pot fi mai potriviți. La reproducerea câinilor aleatorii împreună, pot avea descendenții Creșterea trăsăturilor benefice cum ar fi ascultarea, agilitatea și răbdarea.

Două dintre cele mai frecvent utilizate rase de câine pentru orb sunt Retrieverii Labrador și Retrieveri de aur. Ambele rase sunt cunoscute pentru a fi prietenoși. Dar ele diferă în nivelurile lor de energie și de formare. Deși sunt ambii peste media în inteligență, mulți găsesc formarea de antrenament de aur un proces mai rapid, deoarece sunt foarte dornici să vă rog. În plus, Retrieverii Labrador sunt o energie foarte mare și acest lucru vine cu argumente pro și contra într-un anumit domeniu de muncă. Ei au energia și dorința de a învăța mai mult și de a fi stimulate. Cu toate acestea, persoanele mai tinere pot avea o atenție mai scurtă de atenție sau au nevoie de mai multă ardere a energiei decât în ​​ziua medie a locului de muncă. Combinarea acestor două rase împreună poate produce un cățeluș dorește să vă rog, cu inteligență ridicată și nivele de energie între aceste două rase de retriever perfect pentru rolul ipotetic.

varietate

În calitate de crescători, ar trebui și de obicei suntem întotdeauna preocupați de sănătatea așternuirii pe care le producem. Prin câinii de reproducere aleatorie, adăugați Diversitatea genetică de către Deschiderea bazei de gene.

Problemă cu reproducerea aceluiași rasă în mod repetat sunt toți indivizii sunt strânși, unele chiar și îndeaproape. Aceasta înseamnă că toți au caracteristici genetice similare, dar și probleme similare de sănătate genetice. Cu cât rasa este crescută împreună, cu atât este mai mare posibilitatea unor chestiuni similare de sănătate genetice fiind mai proeminentă în descendenți. Aceasta este definiția depresiei încrucișate.

Combinația de rase aleatorilor de câini duce la o mai mare Creșterea piscinei genetice pentru descendenți. Prin urmare, o rezistență biologică poate fi transmisă descendenților împreună cu o șansă procentuală scăzută că vor fi afectați de problemele de sănătate din ambele rase pure. În plus, caracteristicile fiziologice negative care pot afecta sănătatea vor fi minimizate, cum ar fi un craniu foarte mic sau un bot.

Exemplu de piscină pentru gene de câine
Exemplu de o piscină genă deschisă mare și mai multe baze de gene închise.

Pot îmbunătăți bolile congenitale

Bolile congenitale sunt cele care sunt transmise genetic de la părinte la copil. De exemplu, Cleft palate găsit în mod regulat în Boston Terriers și Bulldogs.

Ambii părinți ai unui așternut trebuie să fie a Transportator genetic a unei boli congenitale care să o transmită, aceasta înseamnă că indivizii trebuie să poată trece trăsătura genetică a acelei boli la un cățeluș pentru ao moșteni. Dacă un singur părinte este un transportator, nu va fi transmis.

Prin introducerea unei noi rase la partener, șansa de așternut care are ambii părinți fiind transportatori este minimizată. Fiecare rasă are diferite riscuri de boală congenitală, astfel încât găsirea a două persoane sau chiar una care nu prezintă acest risc, ar trebui să ducă la un gunoi mai sănătos de pui.

De exemplu, dacă ați crescat a Marele Dane și a Ciobănesc german, Descendenții ar fi probabil să aibă displazie de șold. Cu toate acestea, dacă ați creat un Shepard german și un collie, descendenții ar fi cel mai probabil afectați de displazia șoldului.

Dezavantaje ale câinilor aleatoare de reproducere

Este la fel de important să se evalueze de ceva, așa că noi, ca crescători, poate prezice cele mai grave rezultate posibile. La reproducerea câinilor aleatorii împreună, acestea includ probleme de livrare cu puii, dificultăți de vânzare și problemele care încearcă să reproducă o gunoi.

Greu de vândut

Când cumpărătorii își caută catelul lor ideal, ei vor Căutați rar rase mixte sau mongreluri. De obicei, căutarea lor este orientată spre rasa pe care o pot imagina. Prin urmare, poate fi vândut o gunoi de rasă mixtă poate fi dificil.

Acest lucru are ca rezultat multe probleme pentru crescători. Crescătorii pot avea renunță la proprietate Pe măsură ce puii se datorează costurilor și nu pot să le vândă și să le dea la kilograme. Aceste locuri pot fi incredibil de stresante și în detrimentul oricărui câine, acestea pot, de asemenea, pot ajunge cu Puii fiind pus jos Dacă o casă nu poate fi găsită pentru ei.

O altă problemă există financiar pentru ameliorator. Crescătorii nu pot obține un profit dacă nu pot vinde așternuturile produse. În plus, ei pierd, de asemenea, bani care plătesc pentru întreținerea gunoiului. Acest lucru poate afecta o afacere a canisei negativă și destul de sever în ocazii.

Probleme de temperament

imprevizibilitate a caracteristicilor comportamentale ale liturilor pot duce la cățeluși cu severă Probleme de temperament.

De exemplu, să spunem că reproduceți un Jack Russell Terrier și un Chihuahua pentru a crea o rasă mică cu devotament ridicat. Deoarece nu puteți prezice rezultatul gunoiului, este posibil să creați o persoană cu agresiune ridicată, deoarece aceste două rase sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a fi sfărâmare în circumstanța potrivită. Acest lucru ar putea fi cazul întregului gunoi. Prin urmare, formarea, vânzarea și socializarea puiilor pot deveni din ce în ce mai dificilă. Așa cum poate vinde puiul.

Pui sunt mai probabil să fie returnate de la un cumpărător dacă temperamentul lor este dificil. Acest lucru este trist pentru puii, proprietarii din trecut și dificil din punct de vedere financiar pentru ameliorator.

Probleme de livrare

Există ocazii în care pot fi puii prea mare pentru barajul de a livra. Acest lucru este comun atunci când barajul este mic și sirele este mare, sau dacă sirele este dintr-o rasă cu capul mare.

Pe măsură ce femeia merge la împingere, ea va fi Imposibil de trecut catelul din cauza dimensiunii capului, amploarea și dimensiunea totală a catelului. Acest lucru duce la multe complicații. Puii vor trebui să fie îndepărtați chirurgical de la mamă cât mai repede posibil deoarece pot începe să piardă oxigenul. Acest lucru poate duce adesea la a C-secțiune care pot fi riscante pentru puii și viața mamei.

În funcție de severitatea nașterii, un veterinar vă poate recomanda să nu rambriți din nou din nou. Care poate fi apoi o altă pierdere costisitoare Pentru ameliorator, împreună cu costurile secțiunii C și orice pierdere a puiilor. Crescătorii de câini responsabili vor încerca să se reproducă de la o femeie mai mare și un bărbat mai mare pentru a evita această posibilitate, dar imprevizibilitatea câinilor de reproducere aleatorie înseamnă că lucrurile pot merge în continuare greșit.

Incertitudinea caracteristicilor de gunoi

Nici un crescător nu poate ști care părinte va avea a Impactul genetic mai mare pe așternutul produs. Aceasta înseamnă orice caracteristici fizice, cum ar fi lungimea stratului, înălțimea și masa musculară, ar putea fi similare cu un părinte sau complet împărțit de ambele genetice. Acest lucru este același cu caracteristicile lor comportamentale, puteți obține un așternut anxios, un gunoi de energie ridicat sau fiecare catelus poate avea un tip comportamental diferit.

În plus, ați putea produce un așternut ideal, dar atunci este posibil să nu vă puteți recrea. O gunoi poate avea culori frumoase, temperamente docile, să fie ușor de mulțumit și să aibă probleme reduse de sănătate. Cu toate acestea, este posibil să reproduceți aceiași părinți din nou și să obțineți un gunoi complet opusul. Nu există nici o poveste precisă a caracteristicilor fizice și caracteristicile comportamentale care vor fi dominante în fiecare gunoi Când credeți câinii la întâmplare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să creați împreună câini aleatorii?