Cum să creați câini de diferite dimensiuni?

Cum să creați câini de diferite dimensiuni?

Câini de reproducere de diferite dimensiuni poate fi o provocare sau îngrijorătoare chiar. Într-adevăr, un bărbat mai mic poate lupta să monteze o femeie mai mare; și o femeie mică poate fi în durere totală, cu un bărbat mult mai mare. Deși câinii sunt una și o singură specie, disparitatea lor uriașă în aparență va ridica câteva întrebări ușor de înțeles.

În primul rând, când discutăm Cum să creați doi câini de dimensiuni diferite, Este important să știți dacă bărbatul este câinele mai mic sau nu. Dacă bărbatul este mult mai mic decât femeia, puteți necesita inseminare artificială. Dimpotrivă, dacă femeia este mult mai mică, ar putea fi necesară o secțiune C, deoarece puii ar fi prea mari pentru canalul ei de naștere. Citiți articolul nostru înscris Topul de rase de câine trecând prin secțiunile C.

Timpuri critice Pentru o reproducere a câinilor de diferite dimensiuni sunt împerecherea în sine cu coitusul și livrarea așternutului de pui. Cu toate acestea, nu subestimați tulpina sarcinii că o femeie mai mică ar trebui să sufere. Practic, puii sunt o medie a părinților lor pentru majoritatea trăsăturilor, inclusiv dimensiunea. Femeia mică are un uter conceput pentru a găzdui puii de la rasa ei și va deveni, prin urmare, incomod cu fetuși mai mari și de grâu.

Cum să creați un câine de sex masculin mai mic, cu o femeie mai mare

În general, dacă un câine de sex masculin mai mic este hotărât să se împerecheze cu un câine de sex feminin mai mare, dorința sa sexuală va fi suficient de puternică încât va găsi o cale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu există riscuri implicate și Câinele dvs. de sex masculin poate avea nevoie de o mână de ajutor. Cel mai bine este să-l lăsați să înceapă singură procedurile, dar să fie sigur că veți intra dacă vedeți lucrurile. Este, de asemenea, cea mai bună practică de a lua ambii parteneri sexuali pentru o verificare completă de sănătate înainte de a le încuraja să se împerecheze, deoarece toate condițiile de sănătate existente pot fi exacerbate de proces sau nu le pot face un partener genetic adecvat.

Primul pas cu care se poate lupta câinele dvs. de sex masculin este Montarea femeii. Are nevoie de suficientă înălțime pentru a se ridica pe ea pentru ao pătrunde. Dacă nu poate ajunge destul de mare, va trebui să găsiți o platformă robustă potrivită pentru a-i da impulsul că are nevoie. Asigurați-vă că plasați-o pe o suprafață non-alunecare și că are picioare non-skid, astfel încât câinele dvs. să se simtă sigur de picior. Merită, de asemenea, să introducem partenerii de împerechere înainte de debutul perioadei fertile de sex feminin (9-14 zile după ce ea intră în căldură), astfel încât ei pot să-și cunoască un miros al altora. Acest lucru ar trebui să reducă nivelul de anxietate data viitoare, ceea ce înseamnă că toți energia câinilor pot fi concentrați numai pe sarcina din față.

Odată ce bărbatul a atins o înălțime în care poate pătrundeți femeia, el poate avea nevoie de ajutor pentru a rămâne acolo. Poate dura câteva minute pentru glandele bulboase din penisul său pentru a începe să se umfle în pregătirea pentru blocare. În timp ce se întâmplă acest lucru, puteți să vă așezați mâna sub coadă și împingeți-l ferm, astfel încât pieptul lui se ridică pe spatele femeii și picioarele lui au ieșit din podea. Țineți-l aici până când bărbatul și femeia sunt ambii blocați în siguranță.

Următorul pas este probabil cel mai important ca și în cazul în care pot apărea cele mai multe daune. blocarea blocării poate avea loc de oriunde între 15 și 40 de minute. Un câine de sex masculin care are o dimensiune similară femeii va ridica, de obicei, piciorul peste femeie și întoarce-o înapoi la ea. Cei doi câini vor sta înapoi înapoi pe durata Procesul de blocare a copulatoriei. Cu toate acestea, pentru un câine mic de sex masculin, ridicându-i piciorul peste un câine imens de sex feminin și întoarcerea în jur nu va fi o sarcină ușoară. Este posibil să trebuiască să-i ridice piciorul foarte ușor și să-l ajuți în jur. Acest proces poate răni serios atât câini, dacă nu se face corect.

Odată ce câinele dvs. sa întors în jurul valorii de el, va avea nevoie de ajutor pentru a rămâne la nivel de vagin de sex feminin până când blocarea este completă și el este eliberat. Puteți plasa câinele înapoi pe platforma sa robustă, dar asigurați-vă că este suficient de mare pentru a-l împiedica în mod rezonabil cu femeia ca o trădare extremă pe penisul său poate provoca daune.

De-a lungul acestui proces, este posibil să aveți nevoie, de asemenea, să țineți femeia în continuare, astfel încât ea nu este să tragă bărbatul mai mic în jurul penisului său. În funcție de discrepanța înălțimii, uneori este suficient să țineți doar femeia încă pe tot parcursul întregului proces, în timp ce bărbatul ajunge la muncă. Puteți, de asemenea, să puteți încuraja femeia să se culce pe o pernă, astfel încât bărbatul poate ajunge la ea mai ușor. Nu încercați niciodată să forțați cei doi câini în afară; Lăsați întotdeauna blocarea finalizării în mod natural. În circumstanțe extreme, procesul poate lua o oră întreagă, astfel încât să fie răbdător și nu lăsați niciodată câinii nesupravegheați.

Cum să creați un câine de sex feminin mai mic la un bărbat mai mare

Dimensiunea unui catel este determinată de mamă
Dimensiunea unui câine mamă determină, în general, dimensiunea puiilor ei.

Există mult mai mulți factori care trebuie luați în considerare la reproducerea unui câine de sex feminin mic la un bărbat mare, decât atunci când reproduceți un bărbat mic la o femeie mare. Există situații în care pare aparentă - chiar și fără cunoștințe de specialitate - că discrepanța de mărime este prea extremă și poate provoca chiar sângele letale. În acest caz, cei doi câini nu ar trebui să fie niciodată încurajați să se împerecheze. Cu toate acestea, există diferite situații în care, cu un mic ajutor, o femeie poate produce cu succes o gunoi mai mare de pui.

În primul rând, evaluați dacă greutatea câinelui de sex masculin poate fi tolerată de către femeie fără a provoca vătămări cât mai mulți câini mici (în special dachshunds) au spini foarte delicați. În general, femeia nu va fi împovărată cu întreaga greutate a câinelui masculin, dar dacă este extrem de mare, există încă un risc de deteriorare. Există, de asemenea, o mulțime de rătăcire implicată înainte de împerecherea de împerechere - aceasta include adesea mușcătura și apariția reciprocă, ceea ce ar putea provoca răni neintenționate. Dacă este posibil să fie nevoie să separați câinii în acest stadiu dacă bărbatul este prea dur.

Este, de asemenea, posibil ca câțiva câini de sex masculin să aibă un penis care este prea mare pentru a intra în femeie. Încercările de a pătrunde pe femeie ar putea să-și rupă deschiderea vaginală. Dacă nu sunteți sigur dacă cei doi colegi au genitalul compatibil, este cel mai bine să solicitați sfaturi de la un veterinar înainte de a vă supune câinele de sex feminin la mutilarea potențială.

Dacă câinele dvs. de sex masculin poate pătrunde cu succes femeia și poate intra în blocare, trebuie să le păstrați foarte mult. Au existat cazuri, unde câinii de sex masculin au fost cunoscuți pentru a alerga în timp ce încă în legătură, tragând un câine de sex feminin în jurul grădinii. Aceasta este extrem de distresivă și ar putea fi chiar fatală pentru femeie. Întotdeauna supraveghează îndeaproape câinii și ca și cu orice câini din încuietoare, nu încercați să le separați - așteptați și lăsați-o să-și ia cursul.

[Pulcquote-stânga] Cu cât mai multe pui se desfășoară o mamă, cu atât mai bine rezultatul.[/ Pulcquote-stânga]

Este puțin probabil ca bărbatul să se poată întoarce de la femeie în timpul blocării, dacă ea este extrem de mică. Șansele sunt el va trebui să rămână gata peste ea până când procesul este complet. În acest timp, asigurați-vă că nu se întinde și se strecoară - continuă să verifice orice semne de primejdie de la oricare dintre părți.

Dacă câinele de sex masculin mare impregnează cu succes femeia mică, există o posibilitate puternică ca ea să poată avea nevoie de o secțiune C pentru a-i elibera puii. Este extrem de obișnuit ca câinii mici să aibă fetuși prea mari pentru canalul de naștere, complicând procesul natural de naștere. Mama poate muri împingând puii care sunt prea mari pentru corpul ei.

În general, Cu cât mai mulți pui se desfășoară o mamă, cu atât mai bine rezultatul deoarece toți vor trebui să rămână în limitele a ceea ce poate purta uterul. Și, desigur, toți trebuie să împărtășească spațiul, astfel încât ei pot să crească atât de mare. Problema vine atunci când mama purtă doar una sau două pui, deoarece vor avea mai mult spațiu pentru a crește până în cele din urmă, ei nu vor mai putea trece prin canalul de naștere.

Dacă câinele dvs. de sex feminin mic purtă un pui de câine mai mari, ea trebuie monitorizată extrem de îndeaproape de un veterinar de la concepție la naștere. Nu doriți ca ea să meargă în muncă spontană cu puii pe care nu o poate elibera de ea însăși ca nici mama și / sau pupurile (i) pot supraviețui.

întrebări frecvente

Până acum, probabil că înțelegeți esența problemelor la îndemână. Câinii de reproducere de diferite dimensiuni sunt total posibile, dar cel mai probabil va solicita un disconfort și ajutor uman. Exact, inseminările artificiale în loc de tatuaje naturale și secțiuni de cezariană în loc de nașteri naturale.

Cu toate acestea, sunteți oarecum nesigur în această situație și aveți în continuare câteva întrebări. Am compilat aceste întrebări cele mai frecvente de întrebări și le-am răspuns la fel de precis ca și cum am putea.

Pot rase foarte mari mate, cu rase de jucărie fără asistență?

Câinii cu vârste puternice care aud chemarea naturii vor încerca întotdeauna să găsească o modalitate de a rasa și partenerul, deci este posibil ca acesta să poată fi făcut fără asistență. Cu toate acestea, rasele de jucărie nu sunt concepute din punct de vedere fiziologic rasele mai mari, astfel încât procesul poate fi stânjenit, riscant și potențial periculos. Ca o regulă generală fermă, nu ar trebui să plecați niciodată orice câinii să se reproducă fără asistență - în special câinii cu diferențe extreme în înălțime - deoarece pot intra în probleme, mai ales în timpul procesul de legătură.

[Pulcquote-dreapta] Indiferent cât de mare este Tatăl, uterul mamei este doar atât de mare și va restrânge dimensiunea pe care puii îl pot crește.[/ Pulcquote-dreapta]

Este deosebit de important să nu lăsați numai bărbați și femele mici numai în timpul coitus deoarece ar putea provoca daune sau fatalitate extinsă pentru femei. Ea ar putea fi ușor târâtă de un bărbat puternic, în timp ce în blocare. De asemenea, riscă să fie zdrobită de greutatea sa sau împărtășind deschiderea vaginală dacă penisul este prea mare. Un câine de sex feminin mic care a fost împerecheat cu un câine mare de sex masculin nu ar trebui să aibă niciodată o sarcină nemonitorită, deoarece riscul de a avea pui prea mare pentru ea de a livra este mare.

Toată reproducerea dintre câinii mari și mici ar trebui să fie supravegheat îndeaproape Sub sfatul unui expert. Atât bărbatul, cât și femeia ar trebui să sufere, de asemenea, un examen medical complet înainte de COITUS pentru a se asigura că acestea sunt potrivite pentru act, deoarece pot fi mult mai impozite decât coitus între doi câini de aceeași dimensiune.

Care va fi dimensiunea catelusilor nascuti de la parintii de dimensiuni foarte diferite?

Puii vor obține, în general, cea mai mare parte a dimensiunii lor de la mama lor, deoarece lor in uter Creșterea este constrânsă de mărimea uterului mamei. Indiferent cât de mare este tatăl, uterul mamei este doar atât de mare și va restrânge dimensiunea pe care puii îl pot crește. Numărul de cățeluși o femeie este deteriorată, va afecta, de asemenea, dimensiunea lor. Dacă ea purtă doar un cățeluș, șansele vor fi mult mai mari, deoarece are mult mai mult spațiu pentru a crește. Întrucât, dacă poartă patru pui, fiecare pot ocupa doar un sfert din uter și va fi în concordanță pentru spațiu care să-și limiteze eventuala dimensiune a corpului.

Dacă puii au un tată mic și o mamă mare, ei sunt încă probabil să fie pe dimensiunea mai mare, deoarece mama are un uter mai mare, permițându-le mai mult spațiu să crească. Cu toate acestea, genele tatălui lor vor pune în continuare limitări ale dimensiunii lor, iar puii vor fi puțin probabil să fie la fel de mari ca și mama lor atunci când ajung la dimensiunea adulților.

Este sigur să crească câini de diferite dimensiuni?

Poate fi în siguranță pentru a rasa câini de diferite dimensiuni cu supravegherea și atenția potrivită de la proprietari. De asemenea, trebuie să căutați ajutor și sfaturi de la un veterinar care va putea mai întâi să vă spună dacă diferența de dimensiune între doi câini este prea extremă. Vor exista riscuri de la COITUS, până la livrare. Mai ales la reproducerea femelelor mici cu bărbați mai mari datorită riscurilor evidente prezentate în momentul pătrunderii. Astfel, trebuie să vă asigurați că sunteți conștienți de riscurile și despre ce să faceți în caz de urgență, înainte de a începe procesul de reproducere.

Riscurile variază de la rănile genitale minore în timpul blocării potențiale a femeii și a puilor în timpul muncii. Chiar și cu o supraveghere atentă, se pot întâmpla greșeli, deci gândiți-vă foarte atent la riscurile pe care sunteți pregătit să le faceți pentru a reproduce un câine mare și mic. Doar pentru că instinctul natural al unui câine îi conduc pentru a vrea să se împerecheze cu cineva mult mai mare sau mai mic, nu înseamnă că acesta este ceea ce trebuie să faci. Faceți decizii sensibile în numele câinelui dvs!

Cum funcționează bărbații mici să muncească femele mai mari?

Un câine mic care este hotărât să se împerecheze cu un câine de sex feminin mai mare, își va folosi, în general, toată puterea și ar putea încerca să atingă penetrarea. Cu toate acestea, el se poate lupta, și nu poate ajunge niciodată acolo pentru că el nu este suficient de înalt. Unii câini mici vor sări peste spatele femeii, se vor ține strâns și Hump ​​până când o primesc bine. De asemenea, acestea pot sta acolo în timpul blocării. Cu toate acestea, există momente în care câinele nu poate fi suficient de puternic pentru a ține (poate că femeia nu-l va permite, de asemenea, să-i dețină) sau face toate mișcările potrivite, dar continuă să scadă scurt.

Mulți proprietari de câini își dau câinelui o mână de ajutor blândă. Este posibil să trebuiască să furnizați o platformă robustă, non-alunecare pentru ca câinele dvs. să stea și să-l ajute să ajungă. S-ar putea să trebuie, de asemenea, să vă așezați cu fermitate mâna sub coadă și să-i dați un impuls pe femelă și să-l ajutați să rămână acolo în timp ce perechea intră în încuietoarea.

Datorită lungimii procesului de blocare (în medie de 15-40 minute), bărbatul își ridică de obicei piciorul peste femeie și își întoarce spatele până când este eliberat. Este probabil ca câinii foarte mici să nu poată obține acest lucru singur - poate că trebuie să vă ridicați piciorul câinelui pentru el și să-l întoarceți. Chiar și atunci, dacă este foarte mic, el nu va putea să stea din spate în spate cu femela din cauza diferenței de înălțime. El va trebui să aibă toate cele patru picioare înapoi pe platforma sa de non-alunecare robustă, care ar trebui să facă diferența în înălțime.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să creați câini de diferite dimensiuni?