De ce câinii se blochează împreună în timpul împerecherii?

De ce câinii se blochează împreună în timpul împerecherii?

"De ce câinii se blochează în timp ce împerecheați și # 8221; este una dintre cele mai valide întrebări pentru oricine Planificați să fiți un crescător de câini. Actul sexual între un bărbat și un câine de sex feminin în scopul impregnării acestuia din urmă se transformă adesea într-o scenă destul de înfricoșătoare atunci când cei doi par să se blocheze reciproc.

Împerecherea și reproducerea sunt activități cruciale și importante în viața fiecărui câine. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor, chiar și crescătorii și proprietarii de câini cu experiență sunt surprinși de modul în care câinii fac.

De fapt, este destul de deranjant să privim pentru un Anxioasa crescător Deoarece nu există niciun moment definit până când câinii ar rămâne în această poziție incomodă.

Acest a rămâne blocat, Cu toate acestea, nu este la fel de amenințătoare cum ar putea părea că amândoi câinii își întorc capătul spate unul pe celălalt și este dificil să se încheie dacă sunt în durere sau doar fiind incomod. Ei bine, indiferent cât de ciudat este procesul, blocarea sau ce este menționat din punct de vedere tehnic ca a Copulatorie Tie este în mod esențial comun și Lucru natural să se întâmple. Nu este ceva de îngrijorat sau îngrijorat de faptul că este doar o etapă a procesului de reproducere.

Să înțelegem mai mult fenomenul, astfel încât primii crescători și proprietarii de câini să rămână mai relaxați în abordarea lor față de cele blânde.

De ce câinii se blochează în timpul împerecherii?

Câinii se blochează în timpul împerecherii din cauza unui proces numit a Copulatorie Tie. Este, de asemenea, una dintre principalele etape ale procesului de contact.

Câinele de sex masculin are un organ numit Bulbus Glandis, care este responsabil pentru păstrarea legii cu femeia. Tietatea de reproducere a câinilor păstrează în mod esențial materialul seminal securizat în interiorul câinelui de sex feminin. Bulbusul Glandis se extinde și se blochează în uter, iar câinele de sex feminin are șanse mai mari de a obține puii.

Cravata este extrem de comună, dar, spre deosebire de concepțiile greșite comune, nu o cerință strictă pentru Sarcina ca atare.

Nu întrerupeți niciodată câinii de împerechere - chiar și în timpul lipsei de blocare și # 8221; fază.

Cât timp câinii sunt blocați pentru a se reproduce?

Timpul aproximativ pentru care câinii pot fi blocați de la fundul la cap variază între 5 minute la 15 minute. Cu toate acestea, în funcție de mai mulți factori, cravata de copulație poate dura atâta timp cât o jumătate de oră.

Forumul de navigare vă va arăta cât de diferit poate fi astfel de calendar.

Atât rasa, cât și câinele individual au un rol important în acest lucru. Cei mai calme rămâne câinele, cu atât mai repede îl depășesc. Pe de altă parte, când câinii sunt panicați, anxietatea indusă face ca poziția de blocare să fie mai lungă.

Un lucru pe care crescătorii trebuie să le asigure este că câinii nu ar trebui să fie niciodată întreruptă atunci când se află în poziția de împerechere. Chiar dacă sunt blocați pentru o perioadă destul de lungă, făcându-l mai degrabă agonizând să le urmărească, întreruperea prin orice mijloace posibile este strict interzisă.

În mod ideal și în majoritatea cazurilor, cravata de copulație nu va dura mai mult de 20 de minute. Depinde în principal de cât timp câinele de sex masculin va lua pentru a-și ejacula sperma în câinele de sex feminin. Ei vor rămâne blocați până când bulbusul Glandis se întoarce la dimensiunea originală.

Etapele unei cravate

Împerecherea în canini are loc prin următoarele etape, pe care crescătorii ar trebui să le conștientizeze pentru a evita confuzia sau anxietatea inutilă.

Se blochează adesea chiar la sau după ejaculare. Extinderea bulbusului Glandis obligă câinii să se blocheze reciproc de la capetele din spate. Situația durează 10-15 minute în majoritatea cazurilor. De asemenea, este atunci când spermă sunt depuse la câinele de sex feminin. Nu ar trebui să existe nicio întrerupere în timpul unei cravate și pe tot parcursul actului sexual.

După egalitate, iar câinii se eliberează unul de celălalt. Penisul câinelui de sex masculin devine mai mic și el iese toate pe cont propriu.

1. Montare

Prima etapă este menționată ca Montare. Acest lucru este declanșat de flirtul câinelui de sex feminin, în special, semnalizarea, care implică prezentarea capătului din spate pentru a implica că este gata. Studul sau câinele de sex masculin, după obținerea acestui semnal, se pregătește să monteze femeia.

2. Penetrant

Următoarea etapă este Localizarea, identificarea și pătrunderea vulvei a câinelui de sex feminin. Acest lucru ar putea necesita o anumită asistență și ajutor de la ameliorator, mai ales dacă câinele de sex masculin este pe cale să se angajeze pentru prima dată.

3. Ejacularea

Odată ce vulva este localizată, este ejaculare care are loc. Câinele de sex masculin eliberează fluidul prostatic împreună cu propriul său spermă, la fel cum începe să umbrească câinele de sex feminin.

Tietate de copulatorie

O cravată de copulatorie poate fi un pic dureroasă în funcție de mai mulți factori. De exemplu, dacă câinele se reproduce pentru prima dată, există șanse mari de a fi dureros pentru el. Acest lucru este, de asemenea, pentru că lipsa câinelui experiență de reproducere le lasă confuz în ce poziție se va potrivi reciproc cele mai bune. Disconfortul legate de stres poate duce, de asemenea, la un fel de durere pentru ambele.

https: // YouTube.com / ceas?v = 8fnajkapiruu

Există, de asemenea, ceva numit alunecare că crescătorii trebuie să fie conștienți de.

Alunecare

Alunecarea este atunci când coitusul nu se întâmplă din cauza câinelui mascul să-și retragă penisul chiar înainte ca bulbusul Glandis să mărească. Acest lucru este cauzat când omologul feminin nu este complet pregătit pentru actul sexual și începe să se deplaseze la fel cum are loc penetrarea.

Este bine să vă amintiți în această privință că împerecherea de alunecare poate, de asemenea, să impregneze un câine de sex feminin dacă bărbatul a reușit să elibereze materialul seminal în femeie înainte de retragere. De fapt, prima ejaculare are cantitatea maximă de sperma și sperma în ea.

În cele din urmă, dacă penisul câinelui masculin continuă să fie lărgit după ce a scos de la femeie; asigurați-vă că prindeți lichidul seminal într-un recipient și menținând împrejurimile curate.

A evita un coitus greșit (sau rasă multiplă) de la a avea loc și să se asigure că împerecherea merge netedă și de succes, conforta câinii cât mai mult posibil. Permițând ambii câini să se întâlnească înainte de reproducere este o modalitate esențială de a împiedica șansele de disconfort în timpul reproducerii, Așa cum am explicat într-un alt post de blog.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii se blochează împreună în timpul împerecherii?