Ar trebui crescătorii câinilor să ia un catelus înapoi

Ar trebui crescătorii câinilor să ia un catelus înapoi

Din păcate, uneori un cățeluș nu este adecvat pentru o gospodărie, nu în stare bună de sănătate sau familia nu era pregătită pentru angajament.

În acest scenariu, noi ca proprietari și crescători trebuie să știm ce sunt opțiunile noastre și dacă un cățeluș poate și ar trebui să fie returnat amelioratorului lor. Și dacă da, care este protocolul oficial? Deci, crescătorii de câini iau un catelus înapoi? Citiți mai departe pentru a afla.

Când crescătorii de câini iau un catelus înapoi?

Circumstanțele pot interfera cu planurile, uneori un proprietar poate avea o schimbare financiară sau de sănătate, ceea ce înseamnă că nu pot avea grijă de catelus. Dar cine este vina, dacă cineva? Și în cazul în care amelioratorul plătește cheltuieli sau ar trebui să plătească proprietarul pentru pierderea timpului amelioratorului? Consecințele financiare și metoda de întoarcere depind de motivul pentru care catelul este returnat.

Acest subiect este o situație dificilă, dar trebuie abordată pentru a vă asigura că îngrijirea fiecărui catelus continuă. Indiferent de o circumstanță neprevăzută.

Când au probleme de sănătate care erau necunoscute

Uneori va fi adoptat un câine, iar proprietarul va descoperi apoi că câinele are un fel de boală. Boala poate fi un rezultat al îngrijirii necorespunzătoare de către crescători, o lipsă de screening, o circumstanță nefericită sau o îngrijire proastă de către noul proprietar. Toți acești factori afectează dacă câinele ar trebui să fie returnat.

Circumstanțele, unde ar trebui să puteți returna câinele, includeți un Boala nu a fost menționată sau descoperite de ameliorator, dar a fost prezent în timpul îngrijirii câinelui. Dacă aceasta este doar o răceală minoră sau ceva care va trece fără tratament necesar, atunci întoarcerea nu ar trebui să fie o opțiune deoarece acest lucru este circumstanțial. Cu toate acestea, în cazul în care o boală netratată care a fost prezentată și netratată de ceva timp sau o problemă de sănătate ca urmare a îngrijirii sărace sau a unei creșteri slabe este prezentă, aceasta este vina crescătorului, iar catelul ar trebui să fie returnabil.

Unele rase sunt cunoscute ca având probleme de sănătate, cum ar fi an hernie ombilicala În teritoriul Airedale de la naștere. Proprietarul care cumpără catelul ar trebui să fie făcut cunoscut despre orice probleme de sănătate actuale. Dar, deoarece există unele rase vulnerabile, proprietarul ar trebui să fie conștient de faptul că aceste probleme pot apărea chiar și după ce catelul este vândut. În cele din urmă, este necesară o conversație deschisă între ameliorator și proprietar. O întoarcere a unui catelus ar trebui să apară dacă defecțiunea se află în numele crescătorului.

Dacă câinele nu se potrivește acasă

Uneori un câine nu se va potrivi cu gospodăria sau stilului de viață pe care îl aducau. Moral, catelul ar trebui să poată fi returnat, deoarece aceste situații pot apărea. Cu toate acestea, din punct de vedere financiar, costurile nu pot fi returnate proprietarului. Ca atunci când câinele a fost cumpărat, ar fi trebuit să fie pregătiți pentru această posibilitate și cum să facă față acestuia.

Potențial necunoscut alergii sunt unul dintre motivele pentru care poate fi necesar ca catelul să fie returnat. Cu toate acestea, proprietarul și membrii familiei lor ar fi trebuit să interacționeze cu câinii înainte de a cumpăra unul. Prin urmare, de ce crescătorul nu poate fi acuzat. Un alt motiv include câinele care nu se întâlnește cu copiii din gospodărie sau este prea înfricoșător. Puii au o lipsă de control, deoarece sunt animale tinere care necesită instruire. Introducerea lentă îi va ajuta să învețe cum să se comporte în mod corespunzător și să minimizeze frica atât în ​​catelus și copii. Uneori proprietarii nu pot sau nu vor fi dispuși să facă acest efort.

Alteori câine poate să nu fie foarte potrivită pentru familie în personalitate. Chiar și cu toate verificările necesare. Din bună credință, crescătorul ar trebui să fie dispus să-l ia pe catelul întors înapoi. Dar proprietarii ar trebui să înțeleagă întotdeauna angajamentul și dedicarea unui câine necesar înainte de cumpărare.

Când proprietarul catelusului nu o poate susține din punct de vedere economic

Uneori circumstanțele de viață pot provoca facturi neprevăzute a se catara. Făcând astfel nedrept ca proprietarul să continue să se îngrijească de câinele lor. Aceasta este o altă situație în care moral, crescătorul ar trebui să ia catelul înapoi. Așa cum crescătorii și proprietarii ar trebui să aibă cel mai bun interes de câine la inimă.

Un proprietar își poate pierde brusc locul de muncă și poate fi în măsură să plătească pentru facturile de locuințe și îngrijire. Să nu mai vorbim cu cei care vin cu un câine. În acest caz, acesta poate fi adesea sincer pentru ca proprietarul să trebuiască să se despartă de noul lor membru al familiei. Dar este, de asemenea, considerată cea mai responsabilă decizie dacă nu își pot îndeplini nevoile de bază ale câinelui. Nevoile de bază ale unui câine includ cele cinci libertăți cunoscută ca libertate de foame și sete, disconfort, durere, rănire și boală, frică și suferință și abilitatea de a afișa comportamentul natural.

O problemă bruscă de sănătate sau o condiție poate apărea fie pentru proprietar, membru al familiei, fie pentru câine. Unul dintre care proprietarul nu își poate permite să plătească. Beneficii medicale neașteptate pot fi foarte costisitoare. Acest lucru poate însemna că nu este adecvat sau posibil pentru dvs. să plătiți atât pentru câinele, cât și pentru facturile medicale. Dacă este o condiție de sănătate pe termen lung cu câinele, proprietarii pot fi nepregătiți. Aceasta nu este norma atunci când dobândiți catelul și, prin urmare, nu pot fi anulate din punct de vedere financiar.

Biblioteca Contractului de Vânzări pentru Puppy
Obțineți pachetul mare: Ghid de creștere + Biblioteca Contract + site-ul web!

Dacă câinele este agresiv

În cazul în care arată catelul agresiune, Aceasta este atât o preocupare serioasă, dar una pe care un proprietar ar trebui să o pregătească. Prin urmare, proprietarul poate lua în considerare luarea catelului înapoi dacă nu simt că familia poate ajuta cu comportamentul său. Dar aceasta este o trăsătură care poate fi înțeleasă și minimizată cu monitorizarea și instruirea comportamentală.

Agresiunea este, de obicei, un semn al sentimentului de cățeluș, durere sau o lipsă generală de formare. Proprietarii ar trebui să fie pregătiți să-și petreacă timpul de formare și să înțeleagă comportamentul câinelui lor. Împreună cu găsirea căii de traseu, astfel încât acestea pot găsi modalitatea adecvată de ao îmbunătăți. Chiar dacă un proprietar nu poate oferi antrenamentul singur, ar trebui să fie pregătiți să angajeze pe cineva care poate.

Fiți conștienți de faptul că o schimbare a comportamentului poate dura o perioadă lungă de timp. De obicei, durează câteva luni pentru a vedea o schimbare vizibilă în funcție de comportament și situație. Prin urmare, proprietarii ar trebui să lase un timp mare pentru a evalua ceea ce este problema și dacă a existat nici o schimbare. Dacă un proprietar a făcut o încercare semnificativă de a se schimba și de a înțelege comportamentul câinelui și agresiunea încă există, poate că gospodăria nu este potrivită pentru cățelușul dvs. și returnarea acestora este o decizie pe care ambele părți ar trebui să o ia în considerare.

Când crescătorii de câini ar trebui să refuze să ia un catelus înapoi?

Un crescător bun de câine trebuie să fie pregătit să ia pui înapoi dacă sunt preocupați de bunăstarea lor. Puii nu ar trebui să fie considerate profit la crescătorii de înaltă calitate, dar creaturile vii care merită o viață bună. Cu toate acestea, unii proprietari pot fi dezinformați sau returnând câinele în speranța de a-și câștiga banii fără motive bune pentru a face acest lucru. Crescătorii trebuie să fie conștienți când sunt capabili și ar trebui să ia în considerare scăderea unui catelus returnat.

Dacă câinele este rănit din cauza neglijenței

Un crescător nu ar trebui să restituie un proprietar dacă un câine a suferit un prejudiciu datorită neglijenţă. Un bun exemplu este dacă un câine a rupt un membru de a rămâne afară. Acestea nu au fost monitorizate și nu au fost plasate măsuri de precauție în grădină în prealabil. Accidentele accidentale se întâmplă. Cu toate acestea, atunci când un proprietar dorește să returneze un catelus cu un prejudiciu cauzat la domiciliu și solicită o rambursare, acest lucru poate fi clasificat drept neglijență.

Dacă crescătorul este în cauză, câinele trebuie luat înapoi. Proprietarul nu trebuie rambursat. În funcție de dovezi, proprietarul poate fi rugat să plătească pentru sănătate și facturi medicale În jurul rănirii catelului. Acest lucru ar trebui să depindă de severitatea rănirii, cum a avut loc și dacă acest lucru a avut loc înainte. Poate că câinele a fost rănit din cauza unui accident ciudat. Proprietarul se poate simți prea îngrijorat sau vinovat să dețină câinele, prin urmare neglijența nu este implicată. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că amelioratorul datorează o rambursare proprietarului, deoarece nu aveau nicio implicare.

Când proprietarii nu pot avea grijă de câine pentru o anumită perioadă de timp

Situațiile apar în cazul în care proprietarii vor cere să returneze temporar catelul sau permanent datorită faptului că sunt ocupați pentru o perioadă de timp. Aceasta poate include o călătorie de afaceri, perioadă de examen, vacanță sau admitere în spital. Este o situație ciudată, dar una care nu este nemaiauzită.

Proprietarii vor explica adesea că această perioadă de timp este incredibil de stresantă pentru ei și nu sunt siguri dacă pot oferi îngrijirea potrivită pentru câine în acest moment. În ansamblu, proprietarul pune în primul rând nevoile câinelui, dar situațiile dificile vor veni la toți proprietarii de animale de companie și că nu înseamnă că rehomingul este opțiunea. Crescătorii pot oferi serviciile lor ca Kenneluri de îmbarcare temporară din care proprietarul ar trebui să plătească

Dacă câinele "nu poate fi instruit și # 8221;

Dacă un proprietar vine la dvs. și spune că câinele este netratabil, știți că acest lucru este neadevărat. Fiecare câine poate fi instruit cu timpul și răbdarea. Unii pot dura mai mult pentru a se antrena decât alții. Crescătorii ar trebui să rămână calm la această sugestie și să vizeze educarea proprietarilor în loc să iau catelul înapoi.

Câinii neinstruiți pot fi greu de manevrat. Niveluri mai ridicate de agresiune, mobilierul care este rupt și urinare pe covoare pot fi incredibil de frustrant. Proprietarii de prima dată pot veni la crescători frustrați și copleșiți și este treaba noastră să ne ajutăm să le reasigurați că acest lucru este normal și există lucruri pe care le pot face pentru a ajuta la schimbare. Sfătuiți-i că puteți închiria Câine de câini, Chiar și pentru o sesiune, pentru ai ajuta să învețe cum să modifice în mod corespunzător și permanent comportamentul nedorit.

Un interval de timp general nu poate fi dat deoarece fiecare câine este diferit, dar anumite rase pot fi mai ușor de antrenat decât altele, oferindu-le aceste cunoștințe că pot ajuta.

Legile privind protecția achizițiilor de animale: De ce crescătorii au nevoie de un contract

Deși toți crescătorii ar trebui să aibă grijă de fiecare dintre puii pe care o vând și mulți fac, creșterea câinilor este încă o afacere pentru mulți crescători acolo. Crediții trebuie să se protejeze financiar pentru a evita proprietarii neplătiți, neglijenți sau neconformi care returnează un catelus și rambursare exigentă. Prin având o stare stabilită de norme într-un contract, orice situație care apare va fi deja semnată și convenită, evitând argumentele dezordonate și economisirea timpului pentru ambele părți.

Prin utilizarea Clauze contractuale, Puteți să vă asigurați că banii sunt returnați unui cumpărător când a fost convenit înainte. În plus, un contract poate asigura returnarea unui catel atunci când acestea sunt în circumstanțe nepotrivite și, prin urmare, asigurându-se că sunt bine îngrijiți Legile privind protecția animalelor de companie. În contractul dvs., puteți conveni asupra proprietarului care deține posesia catelului, cu excepția cazului în care există o preocupare rezonabilă de abuz sau neglijență, astfel cățelul va fi returnat pe crescător.

Compunerea propriului dvs. contract poate fi dificil. Găsirea unei înțelegeri a tuturor lacunelor care afectează și a drepturilor dvs. legale pot fi și alte părți. Iti recomandam Privind șabloanele de crescătorie pe care le puteți modifica cu ușurință. De asemenea, puteți contacta profesioniștii cu drept să vă scrieți un contract, deși acest lucru poate fi mult mai scump. Iată câteva contracte pe care le recomandăm:

Toți crescătorii sunt implicați în industria lor, deoarece iubesc câinii și îi iubesc munca. Cu toții vrem să ne asigurăm că fiecare catelus găsește o casă fericită pentru totdeauna. Cu toate acestea, reproducerea este o afacere, iar crescătorii merită să fie sigure din punct de vedere financiar, la fel ca și proprietarii care cumpără. Prin urmare, un contract echitabil citit cu atenție poate permite atât crescătorul cât și proprietarului să se simtă în siguranță financiar și despre bunăstarea catelusului în toate circumstanțele.

mai bine un acord slab decât un proces de grăsime
Mai bine un acord slab decât un proces de grăsime.

Deci, crescătorii de câini iau un catelus înapoi? Răspunsul este depinde. Circumstanțele și comportamentul pot influența alegerile noastre. Trebuie să ne asigurăm ca proprietari și crescători că câinii noștri sunt în primul rând și toate nevoile lor sunt îndeplinite, totuși, este mai bine să faceți acest lucru. Securitatea financiară este, de asemenea, importantă pentru a crea o bază de încredere între crescători și noi proprietari.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui crescătorii câinilor să ia un catelus înapoi