De ce câinii își coboară cozile?

De ce câinii își coboară cozile?

Este greu să nu zâmbești când ești câine fericit, își închipuie coada la tine. Este o acțiune care este universal recunoscută ca o expresie a emoției la câini. Dar De ce câinii își scot cozile, și face întotdeauna că sunt fericiți?

Câine cozii de câine este de fapt destul de complex! Există multe tipuri diferite de coadă, iar fiecare are propriul sens. Deci, să aflăm mai multe despre Câine coada de câine.

De ce câinii își coboară cozile?

Câinii, ca majoritatea animalelor, au cozi în primul rând pentru echilibru. Când strămoșii lor canini navighează terenul dificil, făcând o schimbare ascuțită în timpul unei urmăririi sau alpinismului, cozile lor erau minunate pentru păstrarea lor pe picioarele lor.

Dar ei folosesc și cozile lor își exprimă emoțiile și comunica cu noi și cu alți câini prin coborâre. Un motiv principal pentru care mulți crescători susțin împotriva Coada de andocare. Acesta este un lucru care, cum ar fi expresii faciale pentru oameni, este instinctual, dar poate fi controlat pentru a trimite un mesaj celor din jurul lor. Puii învață să-și închidă cozile la aproximativ o lună și jumătate și este una dintre cele mai simple căi de a citi mintea unui câine!

De ce câinii comunică în acest fel?

Toate animalele au modalități diferite de comunicare. Noi, oamenii, suntem în primul rând comunicatori verbali, deși comunicăm vizual prin limbajul corpului nostru, de asemenea. Și în timp ce ei fac Comunicați verbal prin lătrat, mârâie și plâns, Câinii sunt În primul rând comunicatori vizuali. Aceasta înseamnă că preferă să comunice folosind limbajul corpului și, la rândul lor, sunt minunați la lectura noastră!

Câinii folosesc expresii faciale, poziții corporale, precum și ochii, urechile, hackles și cozile de a comunica cu noi. Coada de pornire este ușor cea mai recunoscută modalitate de a citi un câine limbajul trupului. Chiar și pentru oamenii care nu au obișnuit să fie în jurul lor.

Cu toate acestea, dacă sunteți proprietar de câine, sunteți probabil că aveți mai multe tipuri de coadă. Dar știai că sunt în jur de zece? Deci, să aruncăm o privire la fiecare și ce înseamnă ei.

Ce înseamnă diferite coalg-uri?

Cozii de coadă este mai nuanțată decât am crezut odată. Similar cu un zâmbet uman; De nouă ori din zece, echivalează cu o bună dispoziție, dar, nu întotdeauna. Oamenii pot zâmbi când se simt nervos, afectuos, trist și mai mult. Și coada de coadă este exact aceeași.

Viteză

Suntem cu toții familiarizați cu a Coada de coborâre rapidă. După cum știm, aceasta este o expresie a emoției și a prieteniei la câini. Între timp, un câine cu o coadă care face mai larg implică faptul că se simt conținut și fericit. Slow Wags Indicați o atitudine mai puțin entuziastă sau nesigură, în special față de străini sau noi situații.

Unghi

Câțiva câini preferă totuși să țineți cozile mai degrabă decât să le jai pentru a exprima fericirea.Dacă un câine aruncați în timp ce faceți acest lucru, se simt jucaus și vor să facă ceva distractiv cu dvs. Dar la câinii care nu-și țin în mod regulat cozile, tinde să fie mai mult o indicație de vigilență, încredere și uneori, dominația.

Cu toate acestea, în acest caz, limbajul corpului general al câinelui va fi tensionat. Într-un câine agresiv, coada lor poate să indice în sus și răsuci peste partea de sus a corpului lor. Acest lucru este, de obicei, însoțit de mârâie și grad. Un câine cu a Coada dreaptă înseamnă că se simt bine sau neutri. Când explorați, o coadă dreaptă indică curiozitatea. În timp ce A în jos coada sau a face curse scurte, rapide înseamnă anxietate și un câine care are coada ascunsă sub picioarele lor comunică că se simte înspăimântat sau foarte nefericit. De asemenea, vă puteți referi la cantină de agresiune Pentru a ajuta la ecartamentul cum se simte câinele dvs.

Acest lucru este diferit de a Coada relaxată care se agăță în mod natural în jos, dar nu este droopie sau tristă. Un câine trist sau înspăimântat va avea și urechi plane, iar un câine anxios poate fi tensionat, ritm, pantalon sau căscat.

Direcţie

Dacă un câine își ține coada la stânga, El comunică o dispariție sau îngrijorare față de ceva. Acesta ar putea fi un loc, lucru, persoană sau un alt câine sau animal. Un câine care ține coada lor la dreapta indică opusul; o plăcere față de situație.

Cu toate acestea, aceste reguli se aplică numai atunci când întreaga coadă indică partea laterală. Dacă coada câinelui dvs. este fericită în poziție verticală, doar cu capătul, îndreptându-se spre stânga, nu vă faceți griji!

Câine coada de câine
Puteți spune ce se simte câinele dvs. urmărind ce direcție se îndreaptă coada lor.

De ce câinii își coboară cozile - Întrebări frecvente

Câinii își scot cozile în scop?

La fel ca oamenii și expresiile faciale, Câinii își coboară cozile instinctuar, dar ei pot face, de asemenea, în mod intenționat atunci când vor să transmită ceva pentru cineva din jurul lor. Mulți câini, totuși, pot părea să-și piardă controlul asupra vânzării lor atunci când primesc supraexplicate și întregul cap de spate al corpului lor începe să fie. Drăguţ!

De ce câinii își coboară cozile în timpul somnului?

Câinii visează când dorm la fel ca noi, Și în visele lor, ei fac toate lucrurile distractive pe care le fac în viața reală, cum ar fi să joci de jocuri și să meargă pe plimbări, toate care duc la pasgging coada! Așa cum unii oameni zâmbesc și vorbesc în somn, câțiva câini își coboară cozile, își mișcă picioarele și scutură în a lor.

De ce câinii își scot cozile când vorbești cu ei?

Dacă câinele dvs. începe în mod regulat învârtindu-și coada când vorbești cu ei, înseamnă că ei excitat pentru a interacționa cu dvs!

Dacă este un câine pe care nu l-ați întâlnit niciodată, probabil că înseamnă că sunt încântați să vă întâlnească, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul, așa că acordați atenție limbii lor de corp.

Ar trebui ca un câine să facă o coadă lentă sau în jos, se pot simți timid sau nesigur, așa că țineți-vă mâna și lăsați-i să se apropie în loc de voi vă apropiați de ei. Dacă nu sunt, spuneți la revedere și lăsați-i singuri.

De ce se oprește coada câinelui meu când îl petrec?

Dacă câinele tău nu-și oprește coada când îl pui, nu-ți face griji, asta nu înseamnă că nu vrea să-l atingi. Mai mult decât probabil înseamnă că este relaxat și conținut în prezența voastră. Itcouldmean nu vrea să-l petreci, dar dacă așa a fost cazul, el ar fi probabil doar să-și ducă capul din cale sau să se îndepărteze de tine.

În mod alternativ, dacă se uita la tine și se uită la coada înainte de a intra pe pet-l, acest lucru ar fi putut fi modul său de a vă invita să-l petreci și acum se oprește pentru că și-a atins scopul.

De ce câinele meu nu-și vagă coada?

Nu vă faceți griji prea mult dacă sunteți câine nu este o coadă nebună. Nu toți câinii sunt! Cozii de coadă este mai mult de o indicație a entuziasmului, mai degrabă decât fericirea, așa că dacă câinele tău nu-i zguduie coada, Nu înseamnă în mod necesar că nu este fericit.

Atâta timp cât nu a afirmat nimic semne de ființă nevoidfericit, Nu vă faceți griji. Semne de A deprimat sau nerăbdător Câinele include o coadă droopie, urechi plate, gâfâie, pacing, căscat, fiind retras și letargic sau neliniștit, a pierderea poftei de mâncare, și, eventual, greșite sau chiar răniți.

Dacă credeți că câinele dvs. este nefericit și nu știți de ce sau cum să o rezolvați, ar trebui să le luați pentru a vedea un veterinar cât mai curând posibil pentru o examinare și sfaturi.

Motivele De ce câinii își coboară cozile sunt mult mai complexe decât am crezut odată. Cum altfel vă permite câinele dvs. să știți cum se simte? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își coboară cozile?