Noua tehnologie ar putea vedea câinii care comunică cu noi printr-o jucărie

Noua tehnologie ar putea vedea câinii care comunică cu noi printr-o jucărie

Nu ar fi frumos să putem comunica cu câinele dvs. la un nivel care este ușor de înțeles pentru amândoi? Acest lucru poate părea ca un vis-vis, dar tehnologia nu poate fi atât de departe. 

A Cal State Long Beach Departamentul de artă Membru Facultatea, Bretania Ransom, nu numai că învață despre fabricarea digitală, electronică, cinetică și mecanică, dar a venit cu o jucărie inovatoare de câine care va face vechiul mod de a instrui Poochesul nostru un lucru din trecut.

Se numește Jabblerul maxilarului și utilizează diferite picioare și # 8221; a jucăriei de a comunica diferite dorințe sau nevoi ale câinelui. Deci, de fiecare dată de fiecare dată când câinele dvs. dorește să mănânce, să poope sau să joace, ar selecta acea corespunzătoare & # 8220; Nubby & # 8221; pentru a-și face cunoscut dorința.

Deși rasom lucrează la acest prototip De când a fost student la Universitatea din Illinois în 2010 (în timp ce urmărind un maeștri în arte fine), ea continuă să elaboreze bug-urile în timpul unei ședințe de șase săptămâni în San Francisco.

Cu toate acestea, când este finalizată, ea este încă nesigură de unde să meargă de acolo cu această invenție unică.

Noua tehnologie ar putea vedea câinii care comunică cu noi printr-o jucărie

Cu strălucirea din spatele jabblerului maxilarului, este posibil să nu fie atât de dificil să găsiți o companie care să își întoarcă tehnologia. Știu că aș cumpăra unul pentru companionul meu canin. Sau poate că ar putea să se uite la crowsfunding? Doar o sugestie (din păcate, am puțină bani și # 8230; îmi pare rău).

LEGATE DE: 10 moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

Răscumpărarea a venit cu această jucărie în timp ce era obosită de acei scânteieri vechi enervante, care sunt doar zgomot în urechile părintelui animalului. În plus, în opinia ei, majoritatea jucăriilor de câine par să fie neinteresante la pooches și devin ușor plictisit de ei după ce play-ul inițial sa terminat.

Jabblerul maxilarului nu este singura jucărie de înaltă tehnologie pentru a intra recent în arena de companie. De exemplu, Godoggo este o mașină automată de preluare care va păstra acele bile care zboară, astfel încât brațul tău să nu fie uzat, dar Fido poate să se joace în continuarea conținutului inimii sale.

Noua tehnologie ar putea vedea câinii care comunică cu noi printr-o jucărie

Probabil ați auzit de părinții pentru animale de companie înființând o cameră pentru a privi ceea ce fac animalele lor de companie în timp ce sunt departe. Bine acum Pecube a luat-o pe animalele noastre la un nivel complet nou.

Cu acest dispozitiv mic la îndemână Poți vorbi cu pooch-ul tău sau Kitty cu fluxul audio cu două sensuri prin propriul microfon încorporat și difuzor. În plus, puteți juca jocuri cu animalul dvs. de companie și puteți obține notificări de mișcare și detectare a sunetului prin telefonul mobil. Geniu!

LEGATE DE: Revizuire - Nina Ottosson Puzzle toys pentru câini

Techie Jucării și produsele sunt valul viitorului pentru animalele noastre de companie "acestea nu sunt jucăriile de animale de companie ale părinților noștri. Inovațiile din spatele produselor nu numai că fac viața noastră ca părinți de companie mai convenabili, dar este o modalitate excelentă de a explora modalități noi și diferite de a comunica și de a juca cu bebelușii noștri iubiți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noua tehnologie ar putea vedea câinii care comunică cu noi printr-o jucărie