De ce este câinele meu să tremure și tremurând?

Câine tremurând tremurul
Vet-fapte-check-box

Privind în jos la câinele tău, observi că se agită în cizme. Nu este rece, dar câinele tău se tremure. Este o problemă? Ar trebui să fii îngrijorat? De ce câinele tău se agită deloc?

Mulți câini, mai ales câini mici, se agită frecvent. Există o varietate de motive pe care câinele dvs. îl tremură. Unele dintre explicațiile sunt benigne, în timp ce altele justifică o vizită de urgență.

Să explorăm motivele care se află în spatele tremurării câinelui dvs. și ce să faceți dacă observați că câinele dvs. este tremurând.

Tremurarea și tremurul la câini: tay-uri cheie

  • Câinii se pot agita sau tremura din mai multe motive. În unele cazuri, tremurul nu este nici un motiv de îngrijorare, ci în altele, poate semnala că câinele dvs. este rece sau suferă de o problemă de sănătate.
  • Unele dintre problemele de sănătate care vor declanșa agitare sunt destul de grave. De exemplu, tremurarea sau tremurul poate fi un semn de convulsii sau epilepsie sau poate chiar să indice că câinele dvs. este în durere severă.
  • Dacă zgomotul câinelui dvs. este neobișnuit sau a început brusc, doriți să mergeți la veterinar. Pentru că unele dintre cauzele de agitare sunt serioase, este înțelept să se eroare pe partea de prudență și să solicitați sfatul veterinarului dvs.

Ar trebui să fiu îngrijorat de tremurarea câinelui meu?

Dacă sunteți îngrijorat de simptomele câinelui dvs., nu doare niciodată să obțină opinia expertului unui medic veterinar. Luați în considerare o excursie la biroul medicului veterinar sau Consultați un veterinar certificat online și să-și ia părerea în această privință.

Este deosebit de important să vă luați câinele să vadă un medic veterinar dacă:

  • Câinele tău se agită violent, împiedică sau se confruntă.
  • Câinele dvs. este în mod constant sau puternic.
  • Câinele dvs. este mare sau pufos. Câțiva câini mici (cum ar fi Chihuahuas și câini albi mici) se agită în mod regulat, dar acest lucru este destul de neobișnuit în rasele mai mari sau mai furioase.
  • Câinele dvs. afișează, de asemenea, anxietate, diaree, vărsături sau semne de durere.
  • Câinele dvs. a mâncat recent ceva anormal, cum ar fi gunoiul sau alimentele nefamiliare.
  • Câinele tău se agită atât de tare sau atât de mult încât se luptă să mănânce, să bea, să doarmă sau să se joace.
  • Agetul a început brusc sau este neobișnuit pentru câinele dvs. adult.

Pe scurt, dacă agitarea câinelui dvs. pare anormală sau în privința, este mai bine să intrați și să vedeți veterinarul.

În timp ce acesta este Mai Fii nici o cauză de îngrijorare că Shih Tzu tremurează foarte mult, aceleași simptome ar fi mai mult despre un labrador.

Merită să ne amintim acest lucru Există o mare varietate în toleranța câinelui pentru frig. Aș fi sunat la veterinar în cazul în care Husky mi-a scuturat vremea de 50 de grade - dar nu m-aș gândi de două ori să dau o gardă sau o jachetă în aceeași vreme!

Rasele mici și rasele subțiri sau cu un singur acoperire sunt mai predispuse la tremurând în medii răcoroase sau umede.

Câini ca zăpada

Ca și în majoritatea simptomelor, este, de asemenea, important să știți câinele. Dacă tremurul sau tremurul este neobișnuit pentru câinele dvs. sau dacă câinele dvs. "acționează", este mai bine să îl jucați în siguranță și să vizitați VET!

Motive ca câinele tău să scoată sau să tremureze (și ce să facă despre ei)

Poate fi cu adevărat dificil să diagnosticați ce se întâmplă cu câinele dvs., în special cu un simptom generic, cum ar fi agitare. Vom explora câteva dintre cele mai frecvente motive aici.

1. Sindromul tremor generalizat

Sindromul de tremor generalizat este destul de comun în rasele mici ca Shih Tzus, Pinschers Miniature și Chihuahuas. De asemenea cunoscut ca si Sindromul Shaker, Această problemă este caracterizată de tremururi cu corpul întreg, la fel ca câinele este rece.

Acest lucru va apărea în general în adolescență, dar se poate înrăutăți cu vârsta.

Experții nu au apărut destul de în jos ce cauzează sindromul tremor generalizat, dar În general, este considerat inofensiv. Veterinarul dvs. poate alege să tratați puii cu corticosteroizi, Dar, altfel, tremurarea ar putea fi un fapt de viață pentru anumiți câini.

tremur-Chihuahua

2. Slăbiciune musculară sau rănire

La fel ca oamenii, Câinii ar putea să se agită sau să tremure dacă sunt în durere gravă. De asemenea, puteți observa un singur mușchi quiving sub tulpină sau disconfort & # 8212; Acest lucru este adesea însoțit de o schimbare a mersului sau a reticenței de a se deplasa într-un anumit mod.

Câinii mai în vârstă sau bolnavi ar putea să se agită sau să trezească în timp ce se luptă cu echilibrul lor. De exemplu, picioarele din spate ale tatălui meu de 15 ani, în general, tremura un pic când se ridică de la culcare.

Muschi oboseala & # 8212; mai ales atunci când este asociată cu pierderea pe termen lung a masei musculare după problemele coloanei vertebrale sau pelvine și # 8212; poate, de asemenea, să facă ca câinii să tremure sau să se agită.

Dacă bănuiți că tremurul câinelui dvs. este un semn de durere sau slăbiciune, este timpul să vizitați VET.

3. Rece

Chiar și câinii din Fluff pot fi răciți și # 8212; Deși, de obicei, este de obicei condiții arctice limitate pentru a răci un samoyed sau akita!

Dacă câinele dvs. este subțire, subțire sau mic și este sub 60 de grade Fahrenheit (sau chiar mai cald dacă este vânt sau ploios), ea ar putea fi rece!

Încercați să vă încălziți câinele cu un Jacheta Cozy Canine, exercițiu sau o schimbare de locație. Dacă tremurul nu se îmbunătățește atunci când câinele dvs. este cald, este timpul să verificați cu VET.

câine purtând pulverul de pulover

4. Emoții puternice

Mulți câini se agită din frică, anxietate sau chiar entuziasm.

Proprietatea mea Collie a fost cunoscută să se agită puțin când își dă seama că este pe cale să meargă la oi-herding (lucrul său preferat în lume). Entuziasmul poate face un zgomot de câine, dar se poate frică. Majoritatea câinilor shakey din adăposturi sunt de la frică sau anxietate.

Păstrați un ochi pentru declanșatoarele de mediu, cum ar fi parcul de câine, oaspeții, timpul de hrănire, timpul de joc, sau orice alte modele externe legate de tremurul câinelui dvs.

De asemenea, puteți viziona semnale calmante canine, care indică disconfort sau anxietate la câini. Rețineți că semnalele de agitare și calmare pot fi de fapt simptome de boală sau rănire.

Entuziasmul poate să nu fie o problemă uriașă, dar este întotdeauna o idee bună să ajuți câinii care sunt fricos sau anxios se simt mai confortabil în mediul lor. Începeți prin a face situația mai puțin stresantă, dacă este posibil, apoi hrăniți câinele dvs. tratează liberal pentru a ajuta la asocierea situației supărătoare cu lucruri bune.

Nu vă faceți griji cu privire la recompensarea fricii câinelui dvs. "# 8212; De fapt, ajutați să vă calmezi câinele, făcând o situație proastă mai bună! Dacă câinele dvs. nu va mânca, este timpul să obțineți ajutor de la un expert.

Merită să remarcăm că, chiar dacă câinele tău scutură aparent "tot timpul", ar putea să se trezească din cauza anxietății. Am vorbit cu mulți clienți care spun: "Ei bine, ea nu se agită să fie nervoasă. Ea scutură tot timpul."

Acest câine, de fapt, a fost de fapt nervos aproape tot timpul și # 8212; După cum reiese din restul limbajului corpului!

nervos-incomod-câine

Unul dintre efectele secundare ale ratelor noastre reduse de eutanasie în Statele Unite (și în altă parte) este creșterea câinilor care ar fi putut experimenta o primejdie psihologică gravă și # 8212; formatorii văd mai mulți câini care sunt în esență anxioși din punct de vedere clinic decât au făcut acum 10 ani.

Este inteligent Vorbiți unui comportament de comportament de comportament veterinar de comportament pentru câini veterinari Pentru a exclude frica sau anxietatea dacă aveți un timp greu de fixat de ce vă scutură câinele. Poate doriți ia în considerare medicina de anxietate câine și vorbește cu medicul veterinar despre unele medicamente serioase.

5. Reacții alergice, toxine, mușcături și angrenaje

Scaderea la câini este un simptom comun pentru diferite tipuri de otrăvire. Dacă câinele dvs. a fost stins de o albină, mușcat de un șarpe, sau otrăvit cu mâncare proastă, aceasta este o situație serioasă.

S-ar putea să nu vedeți cainele să vină în contact cu ceva periculos. Asta nu înseamnă că tremurul ei nu este o afacere mare și # 8212; Scorpioni, alergeni și aproape orice altceva din această categorie pot merge cu ușurință neobservate. Acesta este unul dintre cele mai stricte motive pentru ca un câine să înceapă să se agită necontrolat.

Adesea, aceste situații vor duce la agitare violentă, drooling, stimulare, gâfuire sau vărsături. Dacă bănuiți că câinele dvs. a fost otrăvit, mușcat, stins sau declanșat alergic, obțineți ajutor de la un veterinar de urgență cât mai curând posibil. Timpul este esențial în aceste cazuri.

Sunați la un centru de control al otrăvurilor la animale (+ 1-888-426-4435) și încercați să păstrați informații despre declanșator dacă este posibil (dar nu vă puneți în mod rău să prindeți un șarpe, scorpion sau alt crawly înfiorător).

6. Boală

Aproape fiecare boală poate include agitarea, tremurarea sau tremurul sub lista sa de simptome.

De la rabie la tusea canisei la insuficiență renală, agitare nu este un simptom foarte util pentru diagnosticarea a ceea ce este în neregulă cu câinele dvs.

Țineți evidența tuturor simptomelor pe care câinele dvs. îl întâmpină. Luați notă de nivelul de activitate al câinelui, apetitul, dimensiunea elevului, poziția urechii, scaunul și urina. Tremurarea și gâfuirea este, în general, un semn de durere sau suferință și ar trebui luată în serios. De asemenea, agitat și vărsături este o cauză de îngrijorare.

În special, Probleme și convulsii neurologice & # 8212; Includerea convulsiilor parțiale, care determină simptome subtile pe care proprietarii nu le recunosc întotdeauna ca o confiscare completă și # 8212; poate duce la agitare și tremur. Ambele afecțiuni pot varia semnificativ în seriozitate.

Este aproape imposibil să vă diagnosticați câinele pe baza doar câteva simptome. VET dvs. poate fi necesar să ruleze o serie de teste, inclusiv panouri de lucru sanguine sau teste de imagistică.

luând câine la veterinar

Câine de agitare: Uneori este normal, uneori nu este

Câțiva câini "doar se agită."

Dacă câinele dvs. cade în această categorie, probabil știți deja acest lucru. Dacă câinele dvs. este nou pentru familia dvs. și pare să se agită foarte mult, cereți foștilor proprietari (sau salvați, adăpostiți sau crescătorului) despre acesta.

Alteori, tremurând și tremurând la câini poate fi un simptom serios de otrăvire sau boală. În timp ce este, în general, ușor să excludeți frigul sau frică ca o cauză a tremurării câinelui dvs., poate fi greu să identificați celelalte motive. Obțineți ajutor de la un behavior veterinar sau veterinar dacă sunteți într-adevăr blocat!

***

Aveți un doggo care se agită și tremură? Poochul dvs. a suferit vreodată de agitare bruscă? Ți-ai dat seama de ce? Spuneți-ne ce ați găsit mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este câinele meu să tremure și tremurând?