Cum să-ți antrenezi pisica pentru a scutura mâinile

Antrenează pisica ta să se agită mâinile

La fel ca câinii, pisicile pot fi instruiți să facă trucuri distractive și să se comporte politicos. De fapt, în timp ce pisicile pot fi puțin mai greu de antrenat, se pot bucura de procesul de formare mai mult, deoarece adesea au nevoie de stimulare intelectuală de a fi fericiți. Unul dintre cele mai drăguțe trucuri pe care le puteți face este Handshake Cat. Aici pisica ta ajunge în sus pentru a-ți întâlni mâna și te-ai scuturat. Le puteți învăța, de asemenea, o variație distractivă - pisica înaltă cinci!

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru pisici

Curs de antrenament de clicker

Cea mai bună modalitate de a învăța o pisică noi trucuri este de a afla despre antrenamentul de clicker. Această tehnică permite o armare mai imediată mai imediată pentru a ajuta pisica dvs. să înțeleagă mai bine exact ce comportament merită să fie recompensat. Doar folosind cuvintele vă poate confunda pisica când le aude în alte contexte. Va trebui să cumpărați un clicker pentru a face clic pe zgomotul, dar unii oameni găsesc că poate fi folosit și un stilou puternic.

Pentru a vă aduce pisica să răspundă la formarea de clicker, trebuie să le faceți mai întâi să asociați sunetul cu recompense și laudă. Ar trebui să utilizați o armare pozitivă pentru a face acest lucru. Aceasta înseamnă utilizarea tratamentului lor preferat pentru a crea asociația. Acest proces este destul de simplu:

  • Așteptați timpul de antrenament ideal.

Acesta este atunci când pisica ta este calmă, relaxată și interesată, dar nu somnoroasă. O modalitate bună de a vă asigura că sunt în starea de spirit este de a sta în mijlocul camerei pe care ei îl sunt și să aștepte ca ei să vină pentru a investiga ceea ce faci. Puteți încerca să le numiți ușor, dar asigurați-vă că nu implicați că sunt în necazuri.

Dacă nu vor să vină să petreacă timpul cu dvs., ei nu sunt în starea de spirit pentru instruire. Nu puteți forța o pisică să se antreneze când nu vor. Veți consolida negativ experiența, ceea ce o va face mai greu mai târziu.

  • Tratați-le după ce faceți clic pe clicker

Când sunt în starea de spirit și sunt atenți și acordă atenție. Faceți clic pe clicker și dați-le instantaneu Pisica de tratament. Repetați acest lucru de mai multe ori. Pisicile se plictisesc cu ușurință, așa că nu vă așteptați să fiți capabili să faceți acest lucru mai mult de 5 minute la un moment dat. Este mai bine să faceți 5 minute de antrenament o dată sau de două ori pe zi, decât să le forțați să se antreneze când nu vor.

În medie, pisica ta va învăța să asocieze clickerul cu recompensă în aproximativ trei sesiuni, dar fiecare pisică învață într-un ritm diferit. Veți ști că pisica voastră a învățat asocierea când par să aștepte tratamentul și poate linge buzele lor. Amintiți-vă să nu le oferiți prea multe tratamente. Tratează ar trebui să compună aproximativ 10% din consumul de calorii.

Cum să-ți înveți pisica pentru a da o strângere de mână

Acum știi cum să folosești clickerul, probabil că vrei să știi cum te poate ajuta să-ți înveți pisica să-ți scânte mâna. Încă o dată, metoda este de fapt destul de simplă, dar va necesita o mulțime de răbdare și îngrijire. Ca și înainte, trebuie să vă asigurați că pisica dvs. este în starea de spirit potrivită pentru instruire și nu are distragere.

  • Să le reamintească despre clicker

Înainte de a începe, este o idee bună să faceți clic pe clicker și să le dați un tratament. Acest lucru le reamintește de ceea ce este oferit dacă cooperează și le spune "Timpul de instruire". Dacă sari direct în încercarea de a le face să vă dea o laba, ei pot crede doar că este timpul de joc.

  • Ridica o laba

Odată ce sunt concentrate și conștiente de faptul că este timpul să se antreneze, să-și iau ușor laba. Nu încercați să instruiți ambele labe în același timp. Regula de aur cu formare este de a păstra comportamentele simple și de a evita trimiterea de mesaje confuze. Nu uitați să fiți blând și prietenos. Dacă pari că vă apucați la ei, pisica dvs. se poate tensiona. Nu folosiți niciodată forța pe pisica voastră, ați putea să le răniți.

  • Utilizați acel clicker

Clickerul ar trebui să fie în cealaltă mână, așa că atunci când țineți laba, faceți clic pe clicker pentru a le spune că această acțiune va fi recompensată. Dacă doriți să adăugați un cuvânt de comandă, cum ar fi "Shake", spuneți-l imediat după clic. În cele din urmă, dați-le un tratament. Ar trebui să-i eliberați apoi laba pentru a le anima și să le dați afecțiune, aceasta este o recompensă suplimentară.

  • Repeta

Ca și în cazul antrenamentului de clicker, ar trebui să repetați acest lucru ori de câte ori pisica dvs. permite aproximativ cinci minute. Încercați din nou mai târziu, și continuați sesiunile de antrenament de până la două ori pe zi. Pisica ta poate începe să ridice spontan laba aleasă în timpul antrenamentului. Aceasta înseamnă că faceți progrese mari, deci asigurați-vă că faceți clic și recompensați pentru a întări acest comportament.

  • Folosind cuvântul de comandă

Când pisica dvs. pare să fi înțeles că ridicarea labei corecte este demnă de recompensă. Începeți să utilizați mai întâi cuvântul de comandă și să vedeți dacă răspund. Când răspund corect la cuvântul prin punerea labei pe mâna dvs., faceți clic și recompensați.

  • Reduce tratamentul

Stadiul final este de a-ți strânge pisica fără a le da un tratament. Puteți face acest lucru prin reducerea lentă a trataților până când nu sunt necesare. Ar trebui să-i lăudați încă și să le îngrijorați să le răsplătească și să le dați un tratament în fiecare a treia sau a patra oară care prezintă comportamentul.

Cute Kitten Shakes

Variații distractive

Dacă doriți să știți cum să vă învățați pisica la înălțimea a cinci sau scăzute cinci, procesul este același, dar în loc să vă țineți laba, atingeți-l cu palma voastră. Ca întotdeauna, fiți blând ca împușcați laba, așa cum ați putea face cu cei mai buni prieteni ai dvs. ar putea face unele daune grave. O lovitură mică distractivă poate fi o modalitate distractivă de a vă saluta reciproc atunci când veniți acasă de la serviciu.

Există o mulțime de trucuri plăcute pe care le puteți folosi pentru a le lega cu pisica dvs. și le puteți învăța să fie politicoși. S-ar putea chiar să fiți capabili să veniți cu câțiva dintre dvs. Doar amintiți-vă să fiți precauți cu privire la capacitățile lor fizice. Nu doriți să provocați vreun leziuni ale articulațiilor sau membrelor lor. Dacă aveți îndoieli, discutați cu un expert în formare sau un veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi pisica pentru a scutura mâinile