Cum să-ți antrenezi câinele la valuri pe cue

Cum să antrenezi un câine la val

Învățând câinele dvs. la val este a Dun truc de câine care va distra și impresiona pe toată lumea. Nu este de fapt atât de dificil să antrenezi un câine pentru a-și ridica laba și valul de salut sau la revedere, fie. Tot ce ai nevoie este câinele tău și un câine delicios tratează. Dacă utilizați antrenament clicker, ar trebui să aveți și clocker-ul dvs. la îndemână.

Metoda de tratament

Înainte de a începe să pregătiți un câine la val, ar trebui să știți mai întâi cum să agitați labele. Fluturarea este construită din ceea ce câinele știe deja cum să facă când vă scutură mâna. Dacă câinele dvs. nu a învățat să se agită încă, cel mai bine este să vă întoarceți și să lucrați la această abilitate. Apoi, când sunteți gata, puteți începe să învățați valul.

  1. Dă-ți câine comanda:scutura."Când își ridică laba pentru a-ți scutura mâna, mișcă-ți mâna ușor, așa că trebuie să-ți mute laba puțin pentru a ajunge la mâna ta.
  2. Când câinele dvs. mișcă laba mai departe decât ar muta să se agită, faceți clic pe click-ul dvs. sau spuneți-l "bun" sau "da" și dați câinelui un tratament.
  3. Repetați această acțiune de câteva ori. De fiecare dată când vă mutați mâna într-un pic mai mare până când câinele dvs. ridică laba deasupra capului.
  4. Odată ce câinele dvs. a pus laba de mai multe ori la rând, dați comanda "Shake."De îndată ce câinele dvs. începe să ajungă la labele dvs., dați comanda" val "(sau puteți utiliza comanda" salut "sau" val de val ") și urmați din nou pașii de două până la patru.
  5. Repetați acest lucru de mai multe ori până când câinele dvs. își ridică în mod constant laba. După o serie de repetări, opriți utilizarea comenzii Shake și dați numai comenzii "."
  6. Majoritatea câinilor învață repede să-și ridice laba peste capul lor. Odată ce câinele dvs. o face în mod consecvent la comandă, puteți fi mai selectiv și căutați cele mai bune valuri. Începe să dau doar tratamente când laba este peste cap și se mișcă în sus și în jos puțin într-o mișcare de flutură.

Metoda clicker

Dacă utilizați a clicker la tren câinele tău, poți să-i înveți să-i înveți prin capturarea comportamentului. Mulți câini își folosesc labele pentru a vă atrage atenția, astfel încât să puteți capta acest comportament cu clickerul dvs. și să-l utilizați pentru a vă învăța câinele la val.

  1. Păstrați clickerul și unele tratamente la îndemână, iar data viitoare labele dvs. de câine la dvs., faceți clic pe clickerul dvs. și dați-i un tratament.
  2. Repetați acest lucru de mai multe ori, de fiecare dată când câinele vă ridică laba pentru a vă atrage atenția.
  3. Un câine care este folosit pentru a clipea formarea va începe în curând să ofere comportamente pentru a încerca să obțină un tratament. Continuați să faceți clic pe și să acordați tratamente de fiecare dată când laba ridică.
  4. Apoi, adăugați comanda "val."Spuneți comanda și așteptați. De fiecare dată când câinele dvs. ridică laba, faceți clic și tratați. Câinele dvs. va oferi în curând comportamentul mai repede după ce ați oferit comanda.
  5. Odată ce câinele dvs. va flutura în mod consecvent, puteți începe să faceți clic și să tratați numai pentru comportamentele care arată cel mai mult ca un val.

Probleme și comportament de verificare

Păstrați sesiunile de antrenament scurt și oprit. Practicați comanda valului timp de câteva minute la un moment dat, de două sau trei ori pe zi. Fiți răbdători și amintiți-vă că toți câinii învață un pic diferit.

Dacă câinele dvs. pare plictisit sau frustrat, încheiați sesiunea și încercați din nou mai târziu. Întotdeauna încercați să încheiați o notă pozitivă, cum ar fi revizuirea unei comenzi ușoare cum ar fi starea sau în jos.

Câinii sunt ușor distrași, așa că dacă doriți să trageți acest truc în fața oamenilor, este o idee bună dovada comportamentului. Odată ce câinele vă învață în casă, ieșiți în curte unde vor exista mai multe distrageri. Apoi, puteți face același lucru într-un parc sau alt loc public. De asemenea, puteți practica cu altcineva în casa dvs. în cameră și ori de câte ori un vizitator vine prin ușă. După o mică lucrare, câinele dvs. va impresiona repede toți prietenii, așa cum le salută cu un val de salut!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele la valuri pe cue