Revizuire: jucării câinilor de scoarță, mestecați și tratați

Ați auzit despre cutia de coajă Cutie de abonament pentru câini? Este una dintre cele mai populare casete de abonament canine de pe piață. Acum, Jucăriile de câine de coajă, Chews și tratamente sunt disponibile pentru a achiziționa fără un abonament.

Nu numai că puteți cumpăra consumabile de câine, puteți obține și chestii umane de la coajă! Cele mai multe dintre cele mai populare produse incluse cutii lunare de coaja sunt disponibile pentru a achiziționa separat pe site-ul companiei. Puteți găsi pungi de tote, rucsacuri, pantofi, șosete, ceară labe, pungi de poop, suplimente și multe altele!

Boxul Bark a obținut recenzii de la proprietarii de animale de companie și puteți citi revizuirea serviciului de abonament Aici. Acum, m-am uitat mai atent la unele dintre cele mai populare jucării de câine de coajă și mestecă pentru a vedea dacă sunt o valoare bună pentru preț.

Jucăriile de câine de coacăre, mestecă și tratează revizuirea

Jucăriile de câine de coajăPuteți cumpăra tot felul de jucării de câine de coajă diferite, în funcție de preferințele puilor. De fapt, au peste 180 de opțiuni de jucărie pentru câini. Linia lor de jucărie include jucării de pluș și remorcherie, precum și jucării durabile făcute pentru super-cherestea. Multe dintre jucăriile vin și în dimensiuni multiple.

Bark oferă, de asemenea, mai mult de 25 de opțiuni de tratare a câinilor naturale și 17 mestecați diferiți pentru cumpărare. Așa cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, câinii noștri au iubit tratamentele și mestecurile pe care le-am testat. Ei nu sunt foarte pretențioși, așa că nu am fost surprins să văd cât de fericit trebuia să încerce aceste gustări.

Cu toate acestea, câinii noștri sunt pretențioși despre jucăriile cu care se joacă. Labrador nostru este singurul membru al pachetului nostru care îi place jucăriile din nylon greu, dar nu este singura noastră agresiv cheswer. Câinii noștri iubesc jucăriile de pluș, dar le distrug atât de repede.

Jucăriile de câine de coajăAm fost încântat să văd că jucăriile câinilor de coajă pe care le-am primit erau pluș în exterior, cu un interior durabil. Bila Liberty că boxerul nostru este mestecat în fotografia din dreapta are o minge de cauciuc sub exteriorul de pluș. Jucarul cactusului prezentat în videoclipul meu este același stil, iar jucăria Manatee are o sticlă de plastic înăuntru.

Îmi place că aceste jucării fac apel la dragostea câinilor noștri jucării de pluș și oferă și alte stimulente. Jucăriile cu cauciucul din interior fac zgomote scârțâitoare, iar jucăria de sticlă face un sunet distractiv care îi atrage pe puii noștri să joace.

Am testat, de asemenea, o jucărie pupsicală, pe care o puteți vedea în fotografia de mai jos. Laboratorul nostru place într-adevăr această jucărie. Acesta are un popsicle moale (dar durabil) din cauciuc cu un stick de popsicle din nylon. Aceasta este o jucărie mare pentru chewers de putere! Laboratorul nostru a fost înghițit de câteva săptămâni și arată doar câteva semne de dinți.

Jucăriile de câine de coajăDesigur, aveți întotdeauna opțiunea de a vă abona la caseta de coajă dacă doriți să obțineți jucării aleatorii, tratează și mestecați la ușă în fiecare lună. Cu toate acestea, dacă vă plac produsele pe care le oferă coajă, dar nu doriți să blocați un abonament, puteți alege și alege produsele pe care le comandați de la Bark Shop.

Opțiunile din magazinul de coajă se schimbă tot timpul, dar la momentul acestei revizuiri au fost 17 mestecați de câini de a alege de la prețul de la $ 3- $ 16. Au existat, de asemenea, 26 de opțiuni de tratare a câinilor cu prețuri de $ 5- $ 10, și mai mult de 180 de opțiuni de jucării câine de vânzare pentru $ 6- $ 36. De asemenea, ar trebui să menționez că jucăriile de câini cu prețuri mai mari au fost, de fapt, pachete, nu jucării unice.

Cred că prețurile sunt destul de rezonabile, având în vedere calitatea produselor. Puteți cumpăra jucării ieftine câine pentru câțiva dolari, dar ei nu vor sta la câini care îi place să mestece, să tragă și să joace dur. Aceste jucării sunt încă accesibile la fiecare buget și cred că sunt o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Cum de a alege jucăriile de câine de dimensiune potrivită

Doriți să o împărtășiți?

Revizuirea jucăriilor câinilor de coajă, mestecați și tratați

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jucării câinilor de scoarță, mestecați și tratați