Câinele are diaree? 9 modalități de prevenire și tratare a acestuia

La un moment dat fiecare proprietar de câini va trebui să se ocupe de o diaree doggy. Doar merge cu teritoriul. Dar a afla cauza de ce ai ta Câinele are diaree este important, deoarece această condiție poate indica o problemă medicală gravă care trebuie tratată imediat.

Cel mai adesea diaree la câini este cauzată de paraziți intestinali sau de ceva nedorit că au intrat în parcul câinilor sau în afara. Dacă câinele dvs. are diaree, ar putea fi, de asemenea, cauzat de a mânca ceva care nu este de acord cu el ca gunoi sau alimente umane nesănătoase.

De obicei, diareea la câini nu este nimic de îngrijorat.

Cu toate acestea, diareea poate fi extrem de gravă pentru câinii vârstnici, câinii care se află în sănătatea sau puii săraci. Dacă aveți un câine care se potrivește într-una din acele categorii și dezvoltă diaree, nu așteptați să-l duceți la veterinar. Câinele dvs. poate avea nevoie de fluide IV pentru a preveni deshidratarea.

Dacă observați că diareea este foarte întunecată, sângeroasă sau extrem de apoasă, ar trebui să luați și câinele la medicul veterinar. Acestea nu sunt semne bune și trebuie să vă asigurați că nu există ceva mai grav.

Câinele are diaree?
9 moduri de ao preveni și de ao trata

Câinele are diaree

Prevenirea diareei la câini

Nu există nici o modalitate de probă de probă de a preveni diareea la câini. Fiecare câine va avea diaree la un moment dat. Dar există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a încerca să vă păstrați câinele de a obține diaree.

Primul lucru pe care îl puteți face nu este să vă dați câinele alimente umane. Poate fi drăguț când câinele dvs. cere aceleași alimente pe care le mâncați, dar consumul anumitor tipuri de alimente umane poate fi rău pentru sistemul digestiv al câinelui.

Dnu o face! Câteva momente de drăguț nu merită curățați când câinele dvs. are diaree.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că curtea dvs. este curățată și că nu există gunoi sau resturi situate în jur. Câinii pot ridica cu germeni ușor de la nasul în jurul gunoiului sau al altor resturi.

Acasă Remedii pentru diaree Dog

Dacă diareea câinelui dvs. este o alergare regulată a Mill Poop, probabil că o puteți trata acasă. Dar, dacă durează mai mult de trei zile sau Dacă câinele dvs. începe să devină deshidratat Apoi nu așteptați să luați Fido la veterinar.

Aici sunt 9 remedii de la domiciliu pentru diaree de câine care sunt recomandate de alți proprietari de câini și veterinari:

1. Postul

Postul este primul lucru pe care majoritatea veterinarilor le recomandă pentru a face față diareei câinelui, mai ales dacă câinele este vărsat și are diaree. Postul va permite sistemului digestiv să se curățească și să scape de orice, care ar putea fi iritant pe stomacul câinelui sau de tractele digestive.

Un rapid ar trebui să dureze aproximativ 24 de ore, dar asigurați-vă că câinele dvs. are acces la o cantitate mare de apă curată, proaspătă, bacterii în acea perioadă. Adesea este recomandat să vă dați câinelui apă îmbuteliată sau apă distilată în timpul unui rapid.

2. Alimente bland

Câinele are diareeUșurați câinele înapoi pe mâncare prin gătit o orez și fie pui fără piele, cât și de pui dezosat sau hamburger. Hrăniți cantitatea mică de câine din acest amestec bland la intervale regulate pentru a ajuta în vrac în scaunele câinelui și pentru a-și calma stomacul.

Dacă observați că câinele are diaree imediat după trecerea la o mâncare nouă, păstrați-l în această dietă bland până când diareea pleacă și apoi se întoarce la vechea lui mâncare. Ar putea fi ca pooch-ul tău să aibă o alergie la noua mâncare.

LEGATE DE: 8 Cauzele diareei sângeroase la câini și tratamente disponibile

3. Conserve de dovleac

Câinele are diareeConserve de dovleac vă poate ajuta să faceți din nou scaunele câinelui. Dar când dai dovleac conserve câinelui tău pentru diaree trebuie să vă asigurați că vă dați dogacului cu conserve pure, nu umpleți plăcintă de dovleac.

Umplerea plăcilor de dovleac se face cu zahăr care poate face diareea mai rău. Dați doar o lingură sau două de dovleac la câinele dvs. Prea multă dovleac va supraîncărca sistemul câinelui cu beta caroten.

4. Cartofi dulci

Dacă nu aveți nici un dovleac sau nu puteți găsi nici un dovleac conserve care nu este umplerea plăcilor, vă puteți da câinelui cartof dulce în schimb. Gatiti cateva cartofi dulci. Apoi le pielea și le distruge și când sunt cool dau asta câinelui tău.

5. Peste remedii

Unele medicamente contrare pentru diaree umane pot lucra pentru câini. Dar, apelați întotdeauna veterinarul dvs. și întrebați ce remedii sunt în siguranță pentru a fi utilizate pentru câini și ce dozare pentru câinele dvs. ar trebui să fie. Veterinarul dvs. va fi capabil să privească înregistrările medicale individuale ale câinelui dvs., vârsta și greutatea pentru a vă spune doza potrivită pentru a vă folosi pentru puii dvs.

6. Pedialyte

Pedialyte este o modalitate excelentă de a vă menține câinele de la a fi deshidratat atunci când câinele are diaree. Dar din nou, verificați cu veterinarul dvs. pentru a vă asigura că nu vă dați prea mult câinele. Utilizați pedialyte nefericită, simplă și adăugați-o la apa câinelui dvs. în timp ce are diaree.

7. Probiotice sau iaurt simplu

Dacă câinele dvs. are diaree, puteți Dă-i niște probiotice Pentru a ajuta sistemul digestiv al câinelui să se reseteze și să se vindece. Capsulele probiotice pot fi adăugate la alimentele câinelui. Sau puteți da câinelui dvs. niște iaurt simplu pentru a obține probioticele.

Doar faceți absolut sigur că iaurtul este un iaurt simplu. Ar trebui să fie tipul folosit pentru gătit, nu pentru vanilie sau alt iaurt aromatizat, care este de obicei mâncat pentru gustări sau mic dejun.

8. Mancare de bebeluși

Câinele are sfaturi de diareeAlimentele pentru copii sunt blânde și pot fi administrate unui câine care nu este entuziasmat de a mânca orezul și amestecul de carne. Asigurați-vă că alimentele pentru copii nu sunt condimentate și sunt doar carne și legume pure. Puteți, de asemenea, să vă dați câinelui simplu pui de pui sau bulion de carne de vită dacă câinele nu prezintă nici un interes în alimente.

9. Odihnă

Câinele dvs. nu se va simți foarte bine, așa că lăsați ca câinele să se odihnească. Nu vă așteptați ca câinele să joace sau să meargă pentru plimbări lungi. Puneți patul preferat al câinelui într-un loc cald și liniștit și lăsați câinele să doarmă cât de mult vor.

Citiți următorul: Top 7 cele mai bune remedii de diaree Dog Dog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele are diaree? 9 modalități de prevenire și tratare a acestuia