Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru diaree

Fiecare câine suferă de diaree la un timp sau altul. Deoarece diareea este cauzată de tulburarea digestivă, este important să știți cum să vă hrăniți animalul de companie atunci când se ocupă de această problemă de sănătate. Acest hrană pentru câini de casă pentru diaree nu ar trebui să fie hrănită pe termen lung, dar ar trebui să vă ajute să vă întoarceți pe tractul GI al câinelui.

Hrană pentru câini de casă pentru reteta diareeiDiareea este, de obicei, rezultatul unui stomac minor supărat. Este cel mai probabil ca câinele tău săteze ceva care nu a fost de acord cu el, dar ar putea fi, de asemenea, datorită unei reacții alergice, stresului sau chiar unei bacterii. Practic, diareea este calea corpului de a elimina toxinele și de a se curăța.

Înainte de a discuta despre cele mai bune alimente pentru Diar pentru diaree, trebuie să știți asta diaree și scaunul liber ar putea fi, de asemenea, simptomul unei preocupări mai grave de sănătate. Dacă diareea este asociată cu oricare dintre aceste simptome:

  • febră
  • balonare
  • letargie
  • sânge în scaun
  • vărsături

Este cel mai bine să vă consultați imediat medicul veterinar. Simptome multiple înseamnă că este destul de probabil că există ceva mai serios care merge mai mult decât un minor digestiv supărat. Dacă scaunul liber a continuat pentru mai mult de 48 de ore, o vizită la medicul veterinar este o necesitate. Câinele dvs. ar putea deveni deshidratat dacă are diaree mai mult de 2 zile.

Atâta timp cât scaunul liber nu este însoțit de alte simptome, câteva mese din acest hrană pentru câini de casă pentru diaree poate ajuta la rezolvarea stomacului și să fermecați scaunul. Puteți chiar să hrăniți o cantitate mică ca o gustare de câteva ori pe zi pentru a vă ajuta să obțineți tractul GI Fido pe drumul cel bun.

RECOMANDAT: Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libere

Hrană pentru câini de casă pentru reteta diareei

Hrană pentru câini de casă pentru diaree

Ingrediente

  • 1/2 cană conservată de dovleac
  • 1/2 ceașcă de orez alb neplăcut
  • 2 lingurite. Iaurt simplu de cultură
  • 1 piept de pui de pui fără piele mare

Directii

Această rețetă limitată de hrană a ingredientului este foarte ușor de pregătit. În primul rând, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe cutie. În timp ce orezul gătește, fierbeți puiul. Când puiul este complet gătit, îl strângeți în bucăți de dimensiune a mușcăturii pentru câinele dvs.

Acum, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mare. Asta-i! Este atât de simplu.

Hrană pentru câini de casă pentru diareeOdată ce orezul și puiul s-au răcit, puteți hrăni această mâncare de casă pentru diaree la animalul dvs. de companie. După cum am menționat, acest lucru nu este un aliment care ar trebui să fie hrănit pe termen lung. Este nu echilibrat din punct de vedere nutrițional, și câinele tău va deveni mult mai bolnav dacă îl hrănești la el pentru mai mult de câteva zile.

Cel mai bun lucru de făcut este să amestecați acest hrană pentru câini de casă pentru diaree cu mesele sale obișnuite. Amestecați 70% din această rețetă cu 30% din alimentele sale obișnuite. Dacă faceți acest lucru pentru câteva zile, diareea ar trebui să se limpezească.

De asemenea, puteți să vă hrăniți câinele aproximativ 50% din masa obișnuită la timpul său obișnuit de hrănire, apoi să-i completați dieta cu câteva gustări ale acestei retete pe parcursul zilei. Nu vrei să-i hrănești dieta normală și mai multe gustări ale acestei rețete, pentru că își vor ridica numărul de calorii pentru ziua prea mare.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți face acest produs alimentar în avans și puteți să-l stocați într-un container etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Top 7 cele mai bune remedii de diaree Dog Dog

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru diaree