Rețetă: cartofi dulci de cartofi pentru câini

Crazarea cartoinicilor de cartofi dulci a fost curățată restaurante peste tot. Ele sunt comercializate ca o alternativă sănătoasă la cartofi prăjiți din cartofi albi. Stiai asta Cartofi de cartofi dulci pentru câini sunt un tratament sigur și sănătos pentru tovarășii noștri canini?

Cartofi dulci sunt un carbohidrat complex care sunt umpluți cu vitamine și minerale pentru noi și membrii familiei noastre blande. Acestea oferă o sursă naturală de energie și sunt ușor de inclus în hrană pentru câini de casă sau tratează. Cartofi dulci sunt de fapt cunoscuți ca a SuperFood pentru câini.

Termenul cartof dulce este adesea folosit interschimbabil cu yam, dar ține minte că acestea sunt două alimente diferite.

Majoritatea câinilor iubesc gustul cartofului dulce, iar foarte puțini câini sunt alergici la el. De fapt, această legumă ajută, de fapt, în sănătatea digestivă, deoarece sunt atât de ridicate în fibrele dietetice. Veterinarii și nutriționiștii canini recomandă adesea adăugarea de cartofi dulci la o dietă de casă de casă pentru acest beneficiu.

Cartofi dulci sunt scăzuți în grăsimi, dar bogată în vitamina C, vitamina B6 și mangan. Ca și morcovi, bogați în beta-carotenul beta-caroten. În corpul câinelui dvs., acest antioxidant se va transforma în vitamina A - o vitamină esențială pentru sănătatea ochilor, creșterea și forța musculară.

Acum vedeți de ce această legumă este cunoscută un superfood pentru câini? Este foarte ușor de adăugat la dieta Fido, mai ales cu această rețetă rapidă și ușoară. Cu doar patru ingrediente și un timp scurt de bucătărie, puteți să coaceți aceste cartofi dulci de cartofi pentru câini de mai multe ori în fiecare săptămână dacă aveți nevoie.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Cartofi dulci de cartofi pentru o rețetă de câini

Cartofi de cartofi dulci pentru câini

Ingrediente

  • 1 cartofi dulci mediu până la mare
  • 1 lingurita. Ulei de cocos topit
  • 1 lingurita. scorţişoară
  • 1 lingurita. curcumă

Directii

Preîncălziți cuptorul la 425 °.

În primul rând, va trebui să spălați cartoful dulce. Rețineți că puteți utiliza mai multe cartofi, tocmai am folosit unul în scopul acestei demonstrații de rețete.

Cartofi de cartofi dulci pentru câiniTăiați cartoful dulce în bucăți lungi și slabe în formă de prăjit. Dacă aveți o presă franceză Fry, ați putea folosi evident că pentru o pregătire mai ușoară.

Într-o geantă mare, adăugați felii dulci de cartofi, uleiul de nucă de cocos topit și condimente. Dați sacului un zgomot bun până când cartofi prăjiți sunt acoperite uniform cu ulei și condimente. Apoi, puneți cartofi prăjiți pe o foaie cookie într-un singur strat. Dacă utilizați mai multe cartofi, este posibil să aveți nevoie să utilizați mai mult de o foaie cookie.

Coaceți-le pe o parte timp de aproximativ 15 minute, apoi întoarceți cartofi prăjiți pentru a coace. Coaceți-le pentru încă 15 minute pe cealaltă parte.

Odată terminat, puteți păstra aceste cartofi prăjiți dulci pentru câini într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5-7 zile.

Citiți următorul: Pot câinii să mănânce banane? Beneficii și efecte secundare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cartofi dulci de cartofi pentru câini