Ce pot da câinele meu pentru diaree?

Ce pot da câinele meu pentru diaree - aici sunt opțiunile dvs

Câinii suferă adesea de un stomac deranjat și aceasta duce, de obicei, la vărsături sau diaree. In timp ce diaree poate fi un simptom al unei alte boli mai grave, în majoritatea cazurilor poate fi tratată cu medicamente sau chiar schimbări de dietă temporară și numai remedii la domiciliu.

În majoritatea cazurilor, diareea este cauzată de ceva ce este câine a consumat că nu ar trebui să aibă. Nu este periculos pentru puști și probabil va pleca într-o zi sau cam așa ceva. Există, de asemenea, căi Puteți opri diareea În afară de o excursie la veterinar, precum și pentru a face niște ajustări alimentare utile. Iată ce puteți da câinelui dvs. pentru diaree.

Orez și orez apă

Unul dintre cele mai bune lucruri pentru a vă hrăni câinele atunci când are diaree este orez alb. De fapt, este recomandat să vă faceți câinele rapid timp de 24 de ore și să-i dați numai apă de orez în acel moment. Nu utilizați orez brun deoarece are mai multă fibră, ceea ce poate face ca diareea câinelui să fie mai rău. De asemenea, alegeți orez alb de înaltă calitate, nu orez "minut".

Orez și orez apăApa de orez este practic apa în care ați gătit orezul alb. Acest lichid cremos ar trebui să fie întotdeauna la dispoziția dvs. la pooch-ul dvs. când va fi rapid. Efectuarea apei de orez este simplă: fierbeți o ceașcă de orez în patru cești de apă timp de aproximativ 20 de minute sau până când observați că apa a devenit albă cremă.

După o zi de post de post, puteți adăuga alte lucruri în dieta câinelui dvs., dar orezul albă ar trebui să fie ingredientul principal în mesele sale pentru o vreme.

Apă

În plus față de apa de orez, câinele dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată, de asemenea. Diareea vă poate face ca câinele să fie deshidratat, așa că asigurați-vă că bea multă apă pentru a înlocui pierderea fluidelor. Dacă observați că câinele dvs. nu bea deloc apă, poate fi necesară o excursie la veterinar.

REŢETĂ: Hrană pentru câini de casă pentru diaree

Bulion osos

Bulion os pentru câini cu diareeBulionul osului este un alt plus bun la dieta câinelui tău când are diaree. Bulionul osului este plin de gelatină, care poate promova intestinul sănătos și poate ajuta cu distresul gastrointestinal. De fapt, este un lucru bun pentru pooch-ul tău oricand deoarece este utilă și pentru articulații și ficat.

Bulionul osului este simplu de făcut, dar este nevoie de mai mult timp. Doar puneți niște oase într-o oală, adăugați apă pentru a acoperi toate oasele și lăsați-o să se fierbe pentru o zi pentru a obține toate substanțele nutritive din oase. Puteți folosi oasele gătite și brute pentru ao face. Adăugați un pic de oțet sau suc de lămâie la el; 2-4 linguri de oțet de mere sunt suficiente pentru un standard Crockpot.

Începeți să gătiți bulionul la temperaturi ridicate, dar setați-l la scăzut după prima oră și lăsați-l să se fierbe. Când se face, lăsați-o să se răcească puțin și apoi să elimine excesul de grăsime din partea de sus. Bulionul ar trebui să aibă o consistență de jeleu după ce se răcește.

Probiotice

Probioticele sunt culturi bacteriene vii care ajută corpul în restabilirea florei intestinale naturale. Puteți găsi probiotice în iaurt și kefir sau le puteți obține dintr-un magazin de alimente de sănătate sau o farmacie într-o formă de suplimente sau capsule sub formă de pulbere. Unele dintre cele realizate special probiotice pentru câini sunt chiar disponibile pe Amazon sau Chewy.

Puteți adăuga probiotice la apa de orez a câinelui în timpul rapidă. Chiar și atunci când câinele dvs. este sănătos, includeți probiotice în dieta sa pentru a asigura creșterea constantă a bacteriilor bune sănătoase.

Alunecos elm

Elm alunecos pentru câini cu diareeDacă nu doriți să recurgeți la chimicale remedii diaree Pentru câini, apoi alunecos Elm este următorul cel mai bun lucru pentru a ajuta la puști cu diaree. De asemenea, funcționează pentru constipație și alte probleme de stomac.

Această plantă poate reduce inflamația și poate lubrifia tractul digestiv cu secreții uleioase care sunt în mod natural o parte din ea. Elm alunecos vine în pulbere, sirop sau capsule.

Mentă

Multe ierburi de răcire sunt bune pentru câinii cu diaree și alte probleme digestive, dar menta este una dintre cele mai bune. Poate calma mușchii tractului intestinal și poate reduce numărul de spasme.

Nu dați câinelui dvs. produse de mentă umane, deoarece pot conține ingrediente care sunt toxice pentru câini, cum ar fi xilitolul. Cel mai bine este să vă dați câinelui frunze proaspete tocate de mentă. Aveți grijă de dozare, deoarece menta este foarte puternică. O doză pentru un câine mic este de aproximativ ¼ linguriță, ½ linguriță pentru un câine mediu și o linguriță pentru câini mari.

Marshmallow rădăcină

Marshmallow rădăcină pentru diaree câineMARSHMALLOW ROOT este un tip de plante care poate calma membrana mucoasă a tractului digestiv al câinelui, motiv pentru care este potrivit să se ofere unui pui cu un meci de diaree.

În timp ce există multe produse gata făcute cu marshmallow în ele, este mai bine să o dați în formă lichidă. Dați-i câinelui dvs. de două ori pe zi, în doze de 0.5-1.5 ml pe 20lbs. din greutatea.

Banane

Banane pot fi foarte utile pentru diaree, deoarece ambele sunt hrană hidratante și de răcire și au și alte beneficii pentru sănătate pentru câini. Bananele au, de asemenea, pectină, care este o fibră solubilă care leagă apa în colon. Ele sunt, de asemenea, bogate în potasiu, care de obicei este epuizată atunci când câinele dvs. are diaree. O linguriță de banane pastă pe 10 kilograme de greutate este suficientă pentru a vă ajuta Pooch.

Diareea la câini nu este de obicei o problemă serioasă și poate fi tratată cu ușurință cu aceste remedii la domiciliu. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are încă diaree după câteva zile, trebuie să vedeți un medic veterinar, deoarece ar putea exista o problemă mai gravă de sănătate subiacentă.

Citiți următorul: Cele mai bune alimente pentru câini pentru câini cu diaree și scaune libere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pot da câinele meu pentru diaree?