Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru ibd, ibs și colită

Încercând să aibă grijă de un câine cu probleme intestinale nu este distractiv deloc. Trebuie să vă urmăriți că câinele dvs. se simte inconfortabil și, uneori, în durere. Câinii care suferă de aceste tipuri de probleme de sănătate vor avea cu siguranță nevoie de atenția veterinară. Și este probabil că va trebui să schimbați dieta lui Fido. Poate asta hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită va fi o potrivire bună pentru tovarășul tău iubit.

Desigur, toate aceste condiții sunt diferite. În timp ce toate acestea influențează intestinele câinelui tău, simptomele și severitatea lor diferă. Din acest motiv, este important să aveți ca câinele dvs. să fie evaluat de un medic veterinar și să verificați cu ei pentru a vă asigura că acest produs alimentar vă va satisface nevoile nutriționale unice ale câinelui.

Sindromul colonului iritabil (IBS)Cele mai bune alimente pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită Rețetă este cunoscut ca a Tulburare funcțională. Practic, tractul digestiv arată normal, dar nu funcționează așa cum ar trebui. Simptomele includ dureri abdominale, diaree și / sau constipație. Cu stilul de viață și modificările dietetice, această condiție poate fi de obicei gestionată cu ușurință.

Boală intestinală iritabilă (IBD) Pe de altă parte poate provoca daune ireversibilă la intestinele câinelui tău. Simptomele sunt, de asemenea, mai severe, incluzând crampe abdominale dureroase, febră și diaree sângeroasă. Simptomele pot fi cronice sau intermitente.

Colita este termenul folosit pentru a descrie inflamația intestinului gros. Cel mai frecvent simptom este frecvent și foarte liber (aproape lichidă) diaree. Poate fi cauzată de stres, traume, paraziți, infecții sau chiar alergii. Cauza colitei va determina modul în care este tratată, dar destul de des veterinarii vor recomanda o dietă similară acestei alimente pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită.

MAI MULT: Câinele are diaree? 9 modalități de prevenire și tratare a acestuia

Hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită

Hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită

Ingrediente

  • 1 lb. dezastru, coapse de pui fără piele sau sân
  • 3 uncii de ficat de pui
  • 1 lb. Cartofi dulci cu piele
  • 1/2 lb. Broccoli Stalks
  • 1/2 cană conservată de dovleac
  • 2 cochilii de ouă
  • 1/4 lingurita. sare iodata
  • 5 picături vitamina E

Directii

Dacă câinele dvs. suferă de o tulburare intestinală, trebuie să verificați cu medicul veterinar înainte de a-și schimba dieta. Veterinarul dvs. poate face recomandări pentru cele mai bune alimente comerciale pentru animalul dvs. de companie, pe baza vârstei, greutății, nivelului de activitate și a stării de sănătate.

Hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și ColităDacă sunteți interesat să oferiți câinelui dvs. cu un hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită, adresați-vă medicului veterinar înainte de a începe Fido pe această rețetă. Ei probabil vor recomanda hrănirea dvs. Pooch o dietă care este bogată în fibră și hipoalergenic. VET dvs. poate recomanda, de asemenea, adăugarea unui supliment pre- și / sau probiotic sau alte suplimente la această rețetă.

Primul pas pentru a pregăti această rețetă este de a găti coapsele de pui și ficatul de pui. Le gătesc împreună într-o tigaie peste căldură scăzută / medie. Veți avea nevoie, de asemenea, să coaceți sau să microbiți cartoful dulce. Păstrați pielea și tăiați cartoful dulce în bucăți de mâncare, care sunt potrivite pentru câinele dvs.

Hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și ColităAbur sau fierbeți tulpinile de broccoli până când se înmoaie. Acum, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron de dimensiuni medii.

Dimensiunea recomandată de servire pentru acest hrană pentru câini de casă pentru IBD, IBS și Colită este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală pe servire. Va trebui să hrăniți 2 porții pe zi. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 50 de kilograme, el ar avea nevoie de o ceașcă de mâncare dimineața și 1 cană pe timp de noapte.

Puteți să stocați rămași în frigider timp de 5-7 zile. De asemenea, puteți face acest produs alimentar în vrac și păstrați-l în congelator timp de 2-3 luni.

Citiți următorul: Hrană pentru câini de casă pentru reteta diareei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru ibd, ibs și colită